Wat lingerie met je doet

Wat lingerie met je doet

Elke dag je fijn voelen met aantrekkelijke lingerie. Soepele, comfortabele lingerie versterkt je zelfvertrouwen en zorgt dat je bovenkleding mooi over je lichaam valt. De verfijnde stoffen voelen zacht op je huid aan en een goede kwaliteitsbeha geeft steun aan je borsten, zodat jij je trots en zeker voelt. 

Elke dag opnieuw mag je ervaren wat lingerie met je doet. Je voelt je krachtig en zeker, je voelt je mooi en het is fijn jezelf te verwennen met mooie lingerie. Lingerie draag je als een bijzonder sieraad op je lichaam. Het moet passen bij je stemming, bij de sfeer van het moment en bij jouw intentie. Soms wil je gewoon iets heel lekker zachts aan, soms zoek je een beha die goed en strak zit en die je steun biedt. En als je naar een feestje gaat en je een mooie jurk uit je garderobe hebt aangedaan, wil je er oogverblindend uitzien met decolleté. Dan kies je voor een push-up of een balconnette beha.

Voel je zoals jij je kleedt
Wat lingerie elke dag met je doet, jij kiest je eigen moment, creëert je eigen momentum en we nodigen je graag uit dat aan ons te vertellen. Beschrijf wat jij zoekt, wat je graag wilt en we zullen je helpen de lingerie te vinden die bij jou past, zodat jij het momentum krijgt dat je zoekt. En jij je voelt zoals je je kleedt, zodat jij een geheel bent met jezelf. Zoek en vindt de harmonie bij KANT Amsterdam.

Spannende designer labels
Ook voor ´s avonds, wanneer je vaker kiest voor een verleidelijk setje, willen we je graag aan passende lingerie helpen. Ken je de spannende merken niet zo goed.  Bij KANT Amsterdam helpen we je over de drempel en laten we je de mooie designer lingerie labels zien die we in huis hebben. Kom je naar de winkel, dan kan je in onze megagrote en verwarmde paskamers de tijd nemen om ze op je huid te voelen en te ervaren wat het met je doet.

Completeer het geheel met beenmode
Lingerie is niet compleet zonder mooie beenmode die bij jouw outfit past. Vrouwen doen zichzelf nogal eens te kort door beenmode en nachtmode als sluitpost van het kledingbudget te zien. Dat is bijzonder spijtig.  Zo kan je met beenmode van Wolford een geheel eigen modieus accent kiezen en jezelf daadwerkelijk neerzetten, natuurlijk in harmonie met je schoeisel.

Gun jezelf Nachtmode
Bij KANT Amsterdam willen we je graag in de mooiste nachtmode zien. Het geheim is: draag het niet voor een ander, maar voor jezelf. De ervaring van de prachtige stoffen van bijvoorbeeld Marjolaine op je huid, nadat je net uit bad komt, is ongekend! Gun het jezelf, je zal verbaasd staan van het effect op je welbevinden.