Sport BH

Sport BH Sport BH 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Sport BH

Dat een sportbh tijdens het sporten erg belangrijk is weten we allemaal. Vaak denken dames met een kleinere cupmaat voldoende te hebben aan een topje. Echter klein of groot, het weefsel rondom je borsten kan slap worden wanneer deze niet genoeg steun krijgen. Ons advies, draag altijd met welke cupmaat dan ook, een sportbh tijdens het sporten. 

KANT is een luxe lingerie- en badmodewinkel waar niet iedereen verwacht sportbh's te kunnen krijgen. Echter valt sport onder onze 5 moods of KANT; je sportieve mood. 

Wij voeren de allerbeste sportbh's die er zijn. Naast Shockabsorber nu ook de met prijzen beloonde sport bh's van Anita. Moet je de sportbh's van Shockabsorber over je hoofd aan trekken, die van Anita zijn met gewone schouderbanden en trek je aan als een normale bh. Wij merkten dat vrouwen daar behoeft aan hebben. 

Vind je het lastig een keuze te maken tussen de sportbh's? Wij adviseren je in de winkel langs te komen om ze te proberen. Ontbreekt jou de tijd daarvoor? Mail of bel ons en we helpen je verder. Wij helpen je graag je lekker in je lijf te voelen.