Retourneren

Retourneren

Alleen in originele staat en verpakking, voorzien van labels
Je kunt artikelen uitsluitend retourneren, indien in originele staat en in originele verpakking.  Artikelen die op het moment van retourzenden duidelijk gedragen of gebruikt zijn of waarvan de labels en etiketten zijn verwijderd, worden niet geaccepteerd. KANT Amsterdam adviseert je onmiddellijk na ontvangst de artikelen goed te controleren, voordat je labels of etiketten verwijdert en originele verpakkingen verwijdert of weggooit.

Wij vragen je om het door jou ontvangen ondergoed (broekjes, strings, boxers, et cetera) over je schone lingerie te passen. Doe dit vóórdat je eventueel labels of etiketten verwijdert.

Ben je niet tevreden over de maat of over het door jou bestelde artikel, dan kan je het binnen veertien dagen na bestelling retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en voorzien is van het label.

Eerst bellen
Neem altijd telefonisch contact op met KANT Amsterdam, direct nadat jou gebleken is dat de bestelling niet in orde is en jij besloten hebt de goederen terug te willen sturen. Het staat KANT vrij om artikelen die buiten de termijn van veertien dagen worden geretourneerd al dan niet te accepteren.

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn panty’s en kousen, kadobonnen, plak bh’s, personal care producten, lichaamsproducten en geopende boeken, CD’s of DVD’s.

Je kan een verkregen cadeau uitsluitend omruilen tegen een artikel dat minimaal dezelfde waarde heeft als het cadeau. Je betaald zelf de extra verzendkosten. Als je met een kadobon betaalde, word het resterende deel gecrediteerd als een nieuwe kadobon.

Binnen 30 dagen geld retour
Je ontvangt de voor jou geldende waarde van de ontvangen retouren na beoordeling door KANT binnen 30 dagen op je rekening terug of via je credit card. Om het proces van terugbetaling te bespoedigen vragen we je om je naam, adres en het factuurnummer te vermelden bij de retourzending en deze voldoende te frankeren. Vermeld bovendien jouw IBAN bankrekeningnummer op de factuur.

Ruilen
Indien je een artikel wilt ruilen voor een andere maat of model, is dat mogelijk. Wel dien je, omdat het en nieuwe bestelling betreft, eventueel opnieuw portokosten te betalen.

Uiteraard kan je altijd binnen de gestelde termijn ook de artikelen in de fysieke winkel van KANT Amsterdam komen omruilen. Neem dan altijd wel een afdruk van de faktuur mee.

Retouradres:
KANT Amsterdam
Middenweg 50
1097 BR Amsterdam