Over deze webshop

Over deze webshop

KANT Amsterdam staat voor passie, schoonheid en de mooiste lingerie. Kortom de essentiële ingrediënten om jou als vrouw, vrouw te laten zijn. KANT Amsterdam helpt je de vrouw te laten zijn die je wilt zijn.

Wij zijn trots op onze eigenzinnige collectie lingerie, badmode, beenmode en nachtmode. Wij hechten daarbij aan schoonheid, kwaliteit en pasvorm. Wij voeren uitsluitend kwaliteitsmerken en je mag rekenen op een hoogwaardige klantbediening. 


Persoonlijk
KANT Amsterdam stelt persoonlijk contact met haar klanten centraal. KANT nodigt je daarom graag uit voor een bezoek aan de winkel in Amsterdam, zodat we persoonlijk met je kunnen kennismaken.

Sinds de start in 2009 presenteert KANT Amsterdam zich op het Web, via de eigen website, via Facebook en via Instagram. Wij vinden het belangrijk met onze klanten voortdurend en goed te communiceren. In de KANT Amsterdam webwinkel vind je een exclusieve selectie uit de KANT collectie. Je kan daarin alvast een voorproef nemen van de nieuwe badmode, de laatste lingerie collecties of prachtige beenmode. Maar vooral kan je ook op eigentijdse wijze de artikelen van je keus bestellen.

Laat van je horen
Wij nodigen je graag uit ons je wensen te laten weten. En wij zijn blij als wij jou blij maken met iets moois dat bij jou of je partner past. Geef ons ook feedback op de kwaliteit van ons aanbod en van onze service. Laat het ons weten, dat waarderen we! Graag tot ziens in de KANT Amsterdam webwinkel en aan de Middenweg 50 in Amsterdam.

Alexandra Worm 


KANT Amsterdam
Middenweg 50
1097 BR Amsterdam
020-6630020
info@kantamsterdam.nl


Openingstijden winkel
Dinsdag-Vrijdag 10.00-18.00
Zaterdag 10.00-17.00


Gegevens KANT Amsterdam
KANT Amsterdam CV
KvK Amsterdam 34.30.32.23
BTW nummer 822465589B01