Nachtmode bij KANT Amsterdam

Nachtmode bij KANT Amsterdam

Nachtmode is niet meer alleen bedoeld voor ’s nachts. Ook overdag kan het heerlijk zijn om in je comfy outfit rond te lopen. Na een lange dag is er niets beter dan je werkkleding inruilen voor een heerlijke trui met broek, lange jurk of zijde nachthemdje met kimono. Naast nachtmode die puur voor de slaapkamer bedoelt is, is er tegenwoordig ook nachtmode homewear. Daar kun je lekker in bewegen in huis en je kunt er zelfs mee de straat op.

Voor iedere stijl hebben we bij KANT Amsterdam nachtmode en homewear. Van frivool tot casual en van sexy tot chique. Dit alles kun je afstylen met een duster of heerlijk zachte “knuffeljas”.

Voor iedereen de ideale nachtmode

Kruip jij het liefst op de bank met een super zachte broek en lieve top of flaneer je graag door je huis in een sexy negligé? Voor iedere vrouw is er de perfecte homewear. We helpen je graag om jouw ideale thuis outfit te vinden. Daarom geven we je een overzichtje van de verschillende opties: 

 • Negligé:

  Een negligé is een luchtig jurkje dat thuis, ’s nachts of kort voor of na het opstaan wordt gedragen. Dit zijn vaak frivole, transparante en sexy nachtjurkjes waarin je kunt verleiden. Ze worden vaak gemaakt van kant, zacht satijn of een combinatie van beide. Bij KANT Amsterdam hebben we negligés van de merken Ritratti en Marjolaine.
   
 • Nachthemd:

  Een nachthemd is in feite een jurk om in te slapen. Ze zijn er in verschillende lengtes, met of zonder mouw. Nachthemden worden gemaakt van comfortabele stoffen die heerlijk voelen voor de huid. Sommige nachthemden kun je ook als blouse dragen wanneer je de straat op gaat, of als luchtige zomerjurk. Soms is er geen verschil te zien tussen nightwear en daywear. Echter is het altijd van comfortabele stoffen gemaakt. Een nachthemd kun je dragen wanneer je het fijn vindt om iets aan te hebben tijdens het slapen. Ben je in de overgang? Dan is het in het bijzonder prettig om in een nachthemd te slapen. Je kunt dan namelijk wel eens last hebben van nachttranspiratie. De stoffen absorberen de transpiratie waardoor je het minder koud krijgt ’s nachts.  Helemaal zin gekregen in het slapen in een zacht en comfortabel nachthemd? Bij KANT Amsterdam hebben we een heleboel heerlijke nachthemden van de merken MarjolaineHanro en Ritratti.
   
 • Pyjama:

  Een pyjama is de combinatie van een lange of korte broek met een top. Dit kan zowel een hempje zijn, een T-shirt of een top met lange mouwen. Er bestaan ouderwetse, traditionele pyjama’s en jonge, hippe pyjama’s. Deze laatste zijn vaak meer nauwsluitend en flatterend voor je lichaam. Het hippe jonge merk Love Stories heeft hele leuke pyjama’s voor jongedames. De pyjama’s van Hanro en Marjolaine zijn voor iets oudere doelgroep en zijn super classy. Marjolaine is vaak vrij chique. De pyjama’s van Henro zijn iets traditioneler.
   
 • Kimono of Duster

  Een kimono of duster draag je meestal over je nachthemd, pyjama of negligé. Ook dusters zijn er in alle soorten en maten. Van super zacht fluffy fleece tot verleidelijk satijn of zelfs van kant. Bij Kant Amsterdam hebben we bijvoorbeeld deze sexy kanten kimono van Marjolaine. Bij iedere pyjama, nachthemd of negligé past weer een andere duster of kimono. Natuurlijk kun je een badjas of kimono ook direct op je huid dragen, bijvoorbeeld als je net uit de douche komt, of uit bed.

 

Welk nachtmode type ben jij? Of je nu kiest voor een fijne pyjama, een mooie negligé of een lekker zacht nachthemd voor, tijdens of na het slapen, wij helpen je graag om iets moois te vinden. Het meest belangrijke is dat jij er blij van wordt, en er misschien ook nog een ander blij mee kunt maken
 

Kleding uit, rust modus aan!

Je ziet het vaak in Amerikaanse films. Na een lange dag komt de hoofdpersoon thuis en kruipt op de bank met een bak ijs en een huispak om jaloers op te worden. Misschien is het (nog) niet iets wat jij dagelijks doet, maar geloof me, je mist iets! In ieder geval als we het hebben over dat huispak.  Het zit niet zo in de Nederlandse cultuur om te verkleden bij thuiskomst. Toch is het een echte aanrader. Terwijl je je kleding uitrekt en vervangt voor je comfortabele outfit begint de volgende fase van de dag. Het moment om te ontspannen en je stress en drukte achter je te laten. Met kleding aan moet je misschien nog van alles, met je huispak of nachtmode aan kom je meteen in de rust modus. Probeer het eens, je zult vanzelf ontdekken hoe lekker het is. Lekker cocoonen is mijn advies.