Luxe lingerie

Luxe lingerie

Met luxe lingerie verwen je jezelf. Luxe betekent dat de materialen heerlijk op je huid en je lichaam aanvoelen. Luxe lingerie is gemaakt is van de allermooiste materialen zoals kant, zijde en satijn. Daarin gekleed voel je je in de zevende hemel. Juist de aanschaf van luxe lingerie vraagt om goede begeleiding en deskundig advies. Waar heb je het voor nodig, wil je meerdere setjes voor je honeymoon of een cruise? Wanneer je iets exclusiefs zoekt, kom dan naar KANT Amsterdam. Online of in de winkel. Bij KANT Amsterdam zijn we jouw Lingerie Connaisseurs.

Mooiste merken
Het moet gezegd: de mooiste merken zijn vaak de merken die een lange traditie hebben van ontwerpen en ontwikkelen. Dat is zo omdat maken van mooie lingerie een zeer arbeidsintensief proces is en het maken van bijvoorbeeld een kanten beha een nauwgezet karwei is. Alleen gespecialiseerde fabrikanten kunnen lingerie maken.En als je dan ook nog eens iets speciaals wil, dan is het aantal partijen waar je terecht kan al snel klein. De mooie merken hebben geleerd dat het ontwikkelen en vasthouden van kennis op het vlak van productie heel belangrijk is. De mooiste merken die luxe lingerie maken, hebben dus niet alleen ontwerp kennis in huis, maar ook productie kennis. Wij van KANT Amsterdam vinden dat er vier  merken bovenuit steken: Lise Charmel, La Perla, Chantal Thomass en Empreinte.

Luxe lingerie. Wat is dat?
Je verwacht absolute schoonheid en de mooiste materialen. Maar er is natuurlijk stijl en voorkeur in het geding. Voor de één is luxe lingerie de lingerie die rijk op je huid voelt en mooie stoffen heeft. Voor de ander is het lingerie die weinig verhult, transparant is en een ultra erotische aantrekkingskracht biedt. De vraag is dus vooral: wat is luxe lingerie voor jou?

Wij bij Kant Amsterdam vragen het vooral aan jou. Jij mag zeggen wat je ervan verwacht. Welke soort kwaliteit je zoekt. En wij komen dan met suggesties en alternatieven. Gaat het jou vooral om de luxueuze uitstraling van het merk persé of zoek jij je zekerheid in de retro aantrekkingskracht van een mooi lingeriemerk als Kiss MeDeadly met dito looks of wil je de eeuwige kwaliteit van het onsterfelijke Italiaanse lingerie merk La Perla? Jij mag het zeggen. Het kan allemaal.

Luxe: een synoniem van Lise Charmel
Al in1968 onving dit merk de begeerde prijs de "l Ésthetique et de l'Élegance". In 1992 kreeg dit merk de Gouden medaille voor kwaliteit. Jacques Daumal heeft het merk een boost gegeven in 1975 en staat vandaag de dag nog steeds aan het roer van de onderneming. Hij is ook het enige oude mannetje dat wij elk jaar tegen komen in de stand van Lise Charmel. En hij ontwerpt haute-coutere lingerie die over de hele wereld verkoopt. In 2013 werd het merk Lise Charmel onderscheiden met de titel 'ontwerper van het jaar'. Wat moeten we nog meer uitleggen hier?

We kunnen je vertellen over de lancering van het merk Antigel. Over de investeringen die het merk doet in nieuwe stoffen en over hun inzet om badmode meer modieus te maken. Maar kom het maar beter ervaren in de winkel en trek het aan. Ook de badmode van Lise Charmel is van uitmuntende kwaliteit. Lingerie van Lise Charmel behoort al jaren tot de wereldtop en dat zal ook zo blijven.
 
La Perla: mythische waarde
En Italiaans merk dat sinds lange tijd en naar goed Italiaans gebruik een minimalistische traditie erop na houdt. Prachtige ontwerpen, delicate stoffen, transparant of minimaal bedekt. De handtekening die dit merk zet op een vrouw is een leven lang van betekenis.  Alexandra - eigenaresse van KANT Amsterdam - zegt altijd dat zij sinds haar eerste La Perla setje eigenlijk amper meer bekeerd is tot een ander merk. Maar dan vergeet zij in haar enthousiasme per ongeluk haar all-time-favourite te noemen: Chantal Thomass.

Chantal Thomass: ongekroonde koninging van de lingerie
Feitelijk moeten de mannen het maar eens toegeven. Zij zijn als was in de handen van een vrrouw, zeker als zij mooie lingerie draagt. Is het de vrouw die begeerd wil worden, mannen willen niets dan begeren.  En zeggen sommige vrouwen wel dat het enige dat mannen willen van lingerie is dat die zo snel mogelijk uitgaat. Maar vrouwen weten wel beter, van uitstel komt hier geen afstel!

Chantal Thomass is sinds tijden de Koningin van de Lingerie. Niemand kan aan de kwaliteit van haar ontwerpen haar tippen. Zij ontwerpt zeer geraffineerde lingerie, in de Franse traditie van verleiding, en er is werkelijk niemand die in de buurt komt van de kracht van haar ontwerpen. En dan hebben we het nog niet over de knipoog die zij naar het masculisme maakt in de westerse samenleving, in de wetenschap dat vrouwen toch sterker zijn dan mannen. 

Empreinte: de Mercedes onder de BH's
Het merk Empreinte staat voor de perfecte traditie in pasvorm voor vrouwen die het maatje meer hebben en over een volle boezem beschikken.  Heb je ooit een Empreinte BH gehad, je wilt nooit weer een ander.  De pasvorm is daadwerkelijk subliem. In Nederland is dit merk in opkomst, in Frankrijk een gevestigde naam. Maar weet ook dat dit merk naast perfecte pasvorm tekent voor verleiding!

Luxe lingerie. Wat doe het met jou en een ander? Ontdek het bij KANT Amsterdam.