Het hele jaar badmode bij KANT Amsterdam

Het hele jaar badmode bij KANT Amsterdam

Door de mooie dagen in september krijgen we in Nederland nog een Indian summer kado. En dat na al zoveel mooie zomerse dagen! Maar we vergeten bij KANT Amsterdam niet dat de herfst en het winterseizoen voor de deur staat. Voor veel mensen reden om nog even een weekje Ibiza te doen, naar de Caribean af te reizen of een mooie cruise te doen in tropische wateren. Laat de achterblijvers maar binnen zitten en de novemberstormen trotseren, terwijl jij lekker aan het zembad of op het strand ligt. Laat het najaar maar komen!  

Cruise collecties
Maar ja, als je dan op reis gaat is het wel lekker om een passend badpak of bikini aan te schaffen, want aan boord hebben ze restaurants, casino´s en winkels maar geen oneindige badmode collecties. Bij KANT Amsterdam hebben we het hele jaar door de mooiste badmode in huis voor je! Dus nodigen we je graag uit om een kijkje bij te nemen in de winkel in Amsterdam. Dus ook in de maand november hebben we nog een frisse collectie in huis, de ´cruise collectie´ van KANT Amsterdam. 

Uitgebreid, gevarieerd en bijzonder
De badmode collectie van KANT Amsterdam is zeer uitgebreid en luxe. We hebben een uitgebreide collectie badpakken, van onder meer Lise Charmel, Antigel en Je Suis. Ook hebben we spetterende badpakken van het altijd weer trendsettende merk Gottex. De collectie beslaat verder veel modieuze en veelkleurige bikini´s voor exotische bestemmingen, bijvoorbeeld van de merken Antigel, Jets, Raffaela d´Angelo en Pain de Sucre. Ook hebben we Luli Fama beachwear voor je uit Miami, een prachtige en kleurige cross over tussen FLorida en de Caribbean waarmee jij je handtekening zet op Ibiza of ergens in de tropen! 

Strand accessoires
Ook als jij dol bent op tunieken, strandjurkjes en lekkere strandbroeken, teddies raden we je aan snel te komen kijken in de KANT collectie. Je kan dus bij KANT Amsterdam terecht voor prachtige accessoires, die je vakantie en je verblijf aan boord of aan het strand nog plezieriger maken! Je kan alvast een voorproefje nemen op de webwinkel, maar weet dat de collectie in de winkel altijd uitgebreider is! 

Altijd aandacht voor de pasvorm
Omdat wij gewend zijn vanuit het lingerievak veel aandacht aan de pasvorm te besteden, zoeken we ook voor jou een goede pasvorm op. Kijk dus vooral naar de merken die van oorsprong een lingeriemerk zijn en die een eigen badmodecollectie hebben. Bijvoorbeeld hebben we PrimaDonna bad en Empreinte badmode in huis voor de dames met grotere cupmaten. Deze merken hebben, behalve een perfecte pasvorm een aantrekkelijk design.  

Kom langs bij KANT Amsterdam, we helpen je graag.