Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Geen losse broekjes

KANT levert in de kerstperiode geen losse lingerie slips/strings/shorts, je kan alleen een complete set aanschaffen van bh met een bepaald bijpassend (uit dezelfde serie en kleur) broekje. 

Tevens verkoopt KANT, het hele jaar door, geen losse bikinislips. Je dient een bikini aan te schaffen van een bikinitop met een bikinislip uit dezelfde serie van dezelfde kleur. Dit om te voorkomen dat we met losse bikinitops blijven zitten.

 

Jouw gegevens

Voordat je een product kan bestellen, moet je je bij KANT Amsterdam inschrijven. Let op, de registratie van jouw gegevens is van groot belang en jij bent verplicht informatie over jezelf te verstrekken die juist, actueel en volledig is. Je gaat ermee akkoord KANT Amsterdam onverwijld te informeren over alle wijzigingen die relevant zijn voor je inschrijving. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@kantamsterdam.nl. KANT Amsterdam behoudt zich het recht voor om inschrijvingen en verkoop van producten te weigeren.
Je gegevens worden door KANT Amsterdam uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de aan registreren, bestellen en bezorgen gerelateerde handelingen. KANT Amsterdam treft de nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid, volledigheid en vertrouwelijkheid van de door jou verstrekte gegevens te waarborgen. Als je een bestelling plaatst of inlogt, gebruikt de webwinkel  SSL-Encryptie Secured Socket Layer, die jouw informatie versleutelt voordat deze aan ons wordt verstuurd. Jouw  informatie is op die manier beveiligd tegen onbevoegd gebruik.

 

Website en fysieke winkel

Onder website wordt verstaan de op naam van KANT Amsterdam geregistreerde websites www.kant-lingerie.nl , www.kantamsterdam.nl, www.kantamsterdam.com  en eventueel daarvan afgeleide andere al dan niet tijdelijke websites.  De fysieke winkel van KANT Amsterdam is onder de naam KANT Amsterdam gevestigd aan de Middenweg 50, 1097 BR te Amsterdam.
 

Nederlands recht, intellectueel eigendom en gebruik

KANT Amsterdam is onderworpen aan het Nederlands recht en door acceptatie van deze voorwaarden stem je ermee in je onherroepelijk en uitsluitend te onderwerpen aan het oordeel van de bevoegde Nederlandse rechter.

Je erkent en aanvaardt dat auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten op materiaal en inhoud van de website, te allen tijde berust bij KANT Amsterdam of licentiegevers van KANT Amsterdam. Het is niet toegestaan om materiaal of andere informatie ontleend aan de website van KANT Amsterdam te gebruiken. Dat is slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van KANT Amsterdam.
Je verklaart en bent ermee akkoord dat het materiaal en de inhoud van de website uitsluitend voor je persoonlijke en daarom niet-commerciële gebruik is. Elk ander gebruik van het materiaal en de inhoud van de website is strikt verboden. Je bent ermee akkoord om niets van of in relatie tot de website of de fysieke winkel van KANT Amsterdam te kopiëren, te reproduceren, te verzenden, te publiceren, te vertonen, te distribueren, commercieel te exploiteren of anderszins de inhoud te bewerken.
 

Zendingen buitenland, douane rechten

Wanneer je zendingen naar een ander land dan Nederland laat uitvoeren, kunnen invoerrechten en belastingen worden geheven door het land waar de zending naar toe wordt verstuurd. KANT Amsterdam geeft niet afzonderlijk en van te voren aan of daarvan sprake is en hoeveel de eventuele kosten bedragen van de douane en inklaring van de verzonden goederen. Eventuele additionele kosten voor inklaring, accijnzen dan wel andersoortige belastingen zijn voor rekening van de klant.
 

Volledige overeenkomst

Deze voorwaarden kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn en bevatten de gehele overeenkomst tussen jou en KANT Amsterdam en vervangt alle voorgaande overeenkomsten, regelingen, verbintenissen, verklaringen of voorstellen, schriftelijk of mondeling, tussen jou en KANT Amsterdam met betrekking tot deze zaken. Je bevestigt dat je deze voorwaarden hebt gelezen, volledig hebt begrepen en geaccepteerd. Geen door ons verstrekte verklaring van afstand mag worden opgevat als een verklaring van afstand van enige voorafgaande of navolgende inbreuk op enige bepaling.
 

Betaalmogelijkheden, verzekering en verpakkingen en aansprakelijkheid

Betaling is mogelijk met Visa, MasterCard, iDeal, bankoverschrijving (uitsluitend in Nederland en België) en Maestro. KANT Amsterdam verzekert elke aankoop gedurende de tijd dat deze vervoerd wordt, totdat deze bij jou is bezorgd.

We adviseren je voorzichtig te zijn met verpakkingsmaterialen waarin de artikelen verpakt zijn en met de eventuele cadeautjes die bij een order verzonden worden. Houd het uit de buurt van kinderen en dieren, om verstikkingsgevaar te vermijden. Houd het uit de buurt van vuur, de verpakking kan brandbaar zijn. KANT Amsterdam kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor schade of ongelukken die veroorzaakt worden door het verpakkingsmateriaal en/of cadeautjes.

Hoewel we ons uiterste best doen om alle informatie op de website zo goed mogelijk weer te geven, kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de juistheid van de informatie, en of de juiste werking van de website.
 

Cadeaubonnen

De door KANT Amsterdam gedrukte en virtueel verstrekte cadeaubonnen worden verkocht onder de onderstaande algemene voorwaarden:
1.    Cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld tegen alle producten in de KANT webwinkel.
2.    Cadeaubonnen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden geretourneerd of ingewisseld voor contanten.
3.    Cadeaubonnen zijn geldig gedurende 6 maanden vanaf de aankoopdatum en hebben en maximum bedrag van €250.
4.    Als het totaalbedrag van de bestelling lager is dan de waarde van de cadeaubonnen, blijft het resterende saldo openstaan.
5.    Als het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de cadeaubonnen, dient het resterende saldo per creditcard/bankpas te worden voldaan.
6.    Als je met een cadeaubon gekochte producten retourneert, wordt het resterende saldo gecrediteerd als een nieuwe cadeaubon.
7.    Virtuele cadeaubonnen worden per email verzonden aan de ontvanger zodra de volledige bestelling is verwerkt en betaling is ontvangen.
8.    KANT Amsterdam is niet aansprakelijk voor de levering van een cadeaubon aan een onjuist of niet-bestaand e-mailadres. Dat is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de koper.
9.    KANT Amsterdam is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal, vernietiging of onbevoegd gebruik van een cadeaubon.
10.  Promotiecodes kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van een cadeaubon.
11.  Op alle met een KANT Amsterdam cadeaubon gekochte producten geldt 21% BTW.
12.  Per order kun je één cadeaubon inleveren.

Retourzending van cadeaus

Wanneer je een artikel van KANT Amsterdam als cadeau hebt ontvangen, kan je dit tegen een artikel met dezelfde waarde of meer omruilen, onder voorwaarde dat je het verschil in kosten en de extra verzendkosten, belastingen en invoerrechten betaalt.
 

Links naar andere websites

KANT Amsterdam accepteert geen verantwoordelijkheid voor websites of andere informatie, praktijken of producten van andere partijen die gelinkt zijn met de websites van KANT Amsterdam. Contacten met personen gevonden via deze websites (niet zijnde van KANT Amsterdam) zijn tussen jou en deze personen en partijen. KANT Amsterdam is niet aansprakelijk voor verlies of schade die voortvloeit uit dergelijke relaties.
 

Promotionele Code en online-aanbod voorwaarden

Van tijd tot tijd hanteert KANT Amsterdam actiecodes voor promotionele korting ten opzichte van individuen of groepen mensen. Elke code heeft zijn eigen specifieke voorwaarden, bijvoorbeeld: het is geldig vanaf en tot en met dag en datum vernoemd, en op welk aanbod de korting wordt gegeven.
Echter, de algemene voorwaarden voor het gebruik van de voucher codes zijn:
1.    Ze zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen, promoties op verkoop van producten.
2.    Ze kunnen niet worden gebruikt om KANT Amsterdam cadeaubonnen te kopen.
3.    Ze zijn alleen beschikbaar voor je eigen gebruik en zijn niet geldig als ze worden doorgegeven aan derden.
4.    Kortingen zijn niet overdraagbaar.
5.    KANT Amsterdam houdt zich het recht voor actievouchers in te trekken of te wijzigen op elk moment naar eigen goeddunken zonder voorafgaande kennisgeving.
6.    Om een korting te verkrijgen moet je de code invoeren in het daartoe bestemde promotie vak bij de kassa van www.kantamsterdam.com   Op geen andere wijze kan de korting worden verkregen.
In het geval dat  een code niet werkt op de website kan je contact opnemen met de klantenservice op +31 (0) 20 66330020 of e-mail: info@kantamsterdam.nl. De medewerkers van KANT Amsterdam zijn je graag van dienst.
 

Beperking bestelling en retournering badmode

Aangezien KANT Amsterdam uitsluitend artikelen in haar webshop heeft die daadwerkelijk op voorraad zijn en delen van bikini´s (broekjes, bovenstukjes) doorgaans niet bij fabrikanten kunnen worden nabesteld, acceptereert KANT Amsterdam geen bestellingen van hetzij een bovenstukje (bikini) of broekje (bikini) alleen. Bestellingen van een bikini broekje of bikini topje alleen - dus geen bikini set - worden daarom niet gehonoreerd. Je kunt uitsluitend een complete bikiniset aanschaffen. En je kunt verschillende maten met elkaar combineren, als je dat wilt. Bij het niet passen van dan wel een bikintop of een bikinislip dient de gehele bikini geretourneerd te worden. Je kan dus geen losse bikinitop of bikinislip houden.
 

Jouw toestemming

Door het gebruik van deze website stem je in met de KANT Amsterdam Online Algemene Voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met dit beleid, dan kan je deze website niet gebruiken. KANT Amsterdam behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Voortgezet gebruik van onze website betekent dat je instemt met deze wijzigingen en deze aldus aanvaardt.

 

Geregistreerd adres

KANT Amsterdam
Middenweg 50
1097 BR Amsterdam
Nederland