PrimaDonna

PrimaDonna lingerie biedt vrouwen met een grotere cupmaat lingerie die én mooi én comfortabel is. Zij garanderen u de perfecte pasvorm en de hoogste kwaliteit. Probeer een Prima Donna bh en slip en voel het verschil. Alleen de meest hoogwaardige materialen komen er bij het vervaardigen van de Prima Donna collectie aan te pas.
Producten per pagina
PrimaDonna bh Allegra

PrimaDonna bh Allegra

Primadonna bh Allegra Malva Ash collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Wat een prachtige Primadonna bh. Lekker stevig en toch heel vrouwelijk. De kleur is heel fijn onder lichte kleding. De Primadonna Allegra in de kleur malva ash draag je lekker in de zomer maar ook in de winter is dit een prachtige neutrale kleur. Combineer de Primadonna Allegra malva ash met een bijpassende slip.
€92,95
PrimaDonna short Allegra

PrimaDonna short Allegra

Primadonna short Allegra Malva Ash collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Wat een prachtige Primadonna short. Lekker pittig, niet te laag en toch heel vrouwelijk. De kleur is heel fijn onder lichte kleding. De Primadonna Allegra in de kleur malva ash draag je lekker in de zomer maar ook in de winter is dit een prachtige neutrale kleur. Combineer de Primadonna Allegra malva ash met een bijpassende bh.
€38,95
PrimaDonna string Neroli Geisha

PrimaDonna string Neroli Geisha

Primadonna string Neroli Geisha bij KANT Amsterdam.

Primadonna is een prachtig merk voor de vrouw met een wat vollere boezem. De bh's hebben zich bewezen. Wanneer je de bh van de Neroli hebt uitgezocht en je een passende slip zoekt dan is deze string daarbij prachtig. We hebben ook een luxe string online staan. Deze heeft meer stof. Deze string waar je nu op geklikt hebt is iets smaller en laat je benen mooi lang uitkomen. 
€51,95
PrimaDonna string Neroli Geisha

PrimaDonna string Neroli Geisha

Primadonna luxe string Neroli Geisha bij KANT Amsterdam.

Primadonna is een prachtig merk voor de vrouw met een wat vollere boezem. De bh's hebben zich bewezen. Wanneer je de bh van de Neroli hebt uitgezocht en je een passende slip zoekt dan is deze short daarbij prachtig. We hebben ook een gewone string online staan. Deze heeft minder stof. Deze string waar je nu op geklikt hebt is iets breder en heeft meer stof over de billen.
€72,95
PrimaDonna bh Neroli Geisha

PrimaDonna bh Neroli Geisha

Primadonna Neroli Geisha bh balconnet bij KANT Amsterdam.

Primadonna is een merk voor dames met een vollere boezem. Deze serie doet je denken aan Chinese pentekeningen. De kleur is prachtig ivoor of room met zwarte geborduurde bloemen. Met een bijpassende slip is het een heel mooi setje. Zonder slip is het een mooie bh maar waarom zou je het slipje laten schieten? Van een heel mooi lingerie setje word je namelijk heel erg blij.
€104,95
PrimaDonna Divine bh

PrimaDonna Divine bh

PrimaDonna Divine Red Sailor bij KANT Amsterdam.

Ga je voor glad dan is deze PrimaDonna bh wat voor jou. De Divine in de kleur red sailor is naadloos maar heeft wel een prachtige uitstraling. Tevens is de kleur rood mooi warm en kan de PrimaDonna bh Divine Red Sailor gedragen worden onder lichte kleding. Weet je trouwens dat je van rode lingerie heel blij wordt?
€92,95
PrimaDonna Divine Slip

PrimaDonna Divine Slip

PrimaDonna Divine slip Red Sailor bij KANT Amsterdam.

Ga je voor glad dan is deze PrimaDonna serie wat voor jou. De Divine in de kleur red sailor is naadloos maar heeft wel een prachtige uitstraling. Tevens is de kleur rood mooi warm en kan de PrimaDonna slip Divine Red Sailor gedragen worden onder lichte kleding. Weet je trouwens dat je van rode lingerie heel blij wordt?
€33,95
PrimaDonna Oriental Night string

PrimaDonna Oriental Night string

PrimaDonna Oriental Night luxe string Summer blue 0662771 collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Vrouwen met wat vollere borsten vinden vaak dat er niks gezelligs is in hun maat. Deze lingerieserie van Primadonna Oriental Night vind ik wel heel gezellig. De kleur is mooi blauw, de achterkant van de string heeft heel mooi kant en op het kant zit hier en daar een swarovski steentje. De string is mooi breed aan de zijkant. Heel veel luxe op je billen dus. We hebben een smalle string en een brede string ingkocht. Je kan natuurlijk voor allebij kiezen maar welke vind je mooier? Primadonna lingerie voor de vrouw die van luxe, comfort en fashion houdt.
€67,95
PrimaDonna Oriental Night bh

PrimaDonna Oriental Night bh

PrimaDonna Oriental Night bh Summer blue 0162775 collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Vrouwen met wat vollere borsten vinden vaak dat er niks gezelligs is in hun maat. Deze Primadonna Oriental Night vind ik wel heel gezellig. De kleur is mooi blauw. De Primadonna bh is van tule met daarop kant van glansgaren en hier en daar een swarovski steentje. Het model van de bh is plunge. Dat wil zeggen dat het stukje tussen de borsten smal is. Dit is heel handig als je kleding draagt met een diep decollete. Deze bh staat prachtig bij de nieuwe zomermode maar als je van zwart houdt dan is dit ook een leuke kleur wat net onder je kleding vandaag kan "peepen. Combineer deze luxe Primadonna bh met een bijpassende slip voor de zomer uitstraling die je zoekt.
€107,95
PrimaDonna Oriental Night slip

PrimaDonna Oriental Night slip

PrimaDonna Oriental Night tailleslip Summer blue 0562771 collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Vrouwen met wat vollere borsten vinden vaak dat er niks gezelligs is in hun maat. Deze lingerieserie van Primadonna Oriental Night vind ik wel heel gezellig. De kleur is mooi blauw, de achterkant van de slip is blikdicht (kan je niet doorheen kijken) en op het kant zit hier en daar een swarovski steentje. Een slip laat je benen mooi lang lijken ten opzichte van een short. De PrimaDonna Oriental Night tailleslip sluit lekker hoog aan. Houd je niet van een string, dan is dit misschien jouw slip bij de Primadonna Oriental Night summer blue bh, welke je ook gaat nemen. Jij gaat toch ook voor deze vlammende serie van Primadonna?
€61,95
PrimaDonna Oriental Night bh

PrimaDonna Oriental Night bh

PrimaDonna Oriental Night bh Summer blue collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Vrouwen met wat vollere borsten vinden vaak dat er niks gezelligs is in hun maat. Deze Primadonna Oriental Night vind ik wel heel gezellig. De kleur is mooi blauw. De Primadonna bh is van tule met daarop kant van glansgaren en hier en daar een swarovski steentje. Deze bh staat prachtig bij de nieuwe zomermode maar als je van zwart houdt dan is dit ook een leuke kleur wat net onder je kleding vandaag kan "peepen. Combineer deze luxe Primadonna bh met een bijpassende slip voor de zomer uitstraling die je zoekt.
€107,95
PrimaDonna Madam Butterfly bh

PrimaDonna Madam Butterfly bh

PrimaDonna Madame Butterfly bh bij KANT Amsterdam.
Wat een prachtige bh van PrimaDonna. De kleur ocean staat beeldschoon op de huid. De pasvorm van de Primadonna Madame Butterfly bh is uitstekend. Het kant van de bh aan de bovenkant is elastisch en daardoor sluit deze mooi aan. Combineer de bh met een luxe string of gewone string. 
€89,95
PrimaDonna Madison string

PrimaDonna Madison string

Primadonna Madison string topaz blue bij KANT Amsterdam. Deze prachtige string is heel mooi te combineren met de bijpassende Primadonna bh. Primadonna maakt chique lingerie voor vrouwen met een volle boezem. De serie Madison zit al jaren in de lingeriecollectie van PrimaDonna. De string is afgezet, net als de bh, met elastisch kant en de dichte stof heeft een ruitjespatroon. Je billen komen heel mooi uit in deze Primadonna madison topaz blue string. Verleidt jezelf met Primadonna.
€31,95
PrimaDonna Aurora string luxe

PrimaDonna Aurora string luxe

PrimaDonna Aurora wit luxe string bij KANT Amsterdam. Maagdelijk wit, wij houden ervan. Grote cupmaten saai? Niet bij PrimaDonna. Deze PrimaDonna Aurora luxe string in het wit is een mooie, lekker zittende string met een glansje op het kant. De Aurora van PrimaDonna heeft zichzelf al bewezen. Combineer deze PrimaDonna luxe string met een PrimaDonna  Aurora bh van dezelfde lingerieserie en je chique lingerieset is compleet.
€51,00
PrimaDonna Aurora string wit

PrimaDonna Aurora string wit

PrimaDonna Aurora wit string bij KANT Amsterdam. Maagdelijk wit, wij houden ervan. Grote cupmaten saai? Niet bij PrimaDonna. Deze PrimaDonna Aurora string in het wit is een mooie, lekker zittende string met een glansje op het kant. De Aurora van PrimaDonna heeft zichzelf al bewezen. Combineer deze PrimaDonna string met een PrimaDonna  Aurora bh van dezelfde lingerieserie en je chique lingerieset is compleet.
€35,00
PrimaDonna Aurora bh

PrimaDonna Aurora bh

PrimaDonna Aurora wit bh bij KANT Amsterdam. Maagdelijk wit, wij houden ervan. Grote cupmaten saai? Niet bij PrimaDonna. Deze PrimaDonna Aurora bh in het wit is een mooie, lekker zittende bh met een glansje op het kant. De Aurora van PrimaDonna heeft zichzelf al bewezen. Combineer deze PrimaDonna bh met een string en/of luxe string van dezelfde lingerieserie en je chique lingerieset is compleet.
€94,00
PrimaDonna First Lady string luxe

PrimaDonna First Lady string luxe

PrimaDonna First Lady Barcelona Blue luxe string bij KANT Amsterdam. De kleuren spatten van het scherm. Grote cupmaten saai? Niet bij PrimaDonna. Deze PrimaDonna First Lady Barcelona Blue is een mooie, lekker zittende luxe string met aan de zijkanten en achterkant mooi kant.en laat je billen mooi uitkomen. Combineer deze PrimaDonna luxe string met een bh van dezelfde lingerieserie en je chique lingerieset is compleet.
€52,00
PrimaDonna First Lady string

PrimaDonna First Lady string

PrimaDonna First Lady Barcelona Blue string bij KANT Amsterdam. De kleuren spatten van het scherm. Grote cupmaten saai? Niet bij PrimaDonna. Deze PrimaDonna First Lady Barcelona Blue is een mooie, lekker zittende string met aan de zijkanten voor mooi kant.en laat je billen mooi uitkomen. Combineer deze PrimaDonna string met een bh van dezelfde lingerieserie en je chique lingerieset is compleet.
€32,00
PrimaDonna Diamond luxe string

PrimaDonna Diamond luxe string

PrimaDonna Diamond luxe string. De luxe string van de PrimaDonna Diamond collectie is prachtig. Door het kant aan de achterkant krijg je prachtige billen. In combinatie met een van de bijpassende Diamond bh's met kant of tule is jouw PrimaDonna setje voor deze winter helemaal compleet. Wacht dus niet langer en maak je klaar voor de winter.
€82,95
PrimaDonna Diamond string

PrimaDonna Diamond string

PrimaDonna Diamond string. Deze PrimaDonna Diamond string is een sexy string met veel kant in de kleur Diamond Black. Als je op zoek bent naar een sexy setje is deze string perfect in combinatie met een van de bijpassende bh's met kant of tule. Zeker voor aankomende winter is de PrimaDonna Diamond serie een echte topper.
€46,95
PrimaDonna Symphony string Golden shadow

PrimaDonna Symphony string Golden shadow

PrimaDonna Symphony string golden shadow. Deze string heeft een mooie kanten voorkant en laat je billen vrij, heel mooi wanneer je goede rondingen hebt. Wees trots op je lichaam en laat je rondingen zien. Hoe kan dat beter dan met een mooie luxe slip van PrimaDonna. PrimaDonna maakt de vrouwen mooier.
€42,00
Producten per pagina

PrimaDonna Bestsellers

PrimaDonna Oriental Night bh

PrimaDonna Oriental Night bh

PrimaDonna Oriental Night bh Summer blue collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Vrouwen met wat vollere borsten vinden vaak dat er niks gezelligs is in hun maat. Deze Primadonna Oriental Night vind ik wel heel gezellig. De kleur is mooi blauw. De Primadonna bh is van tule met daarop kant van glansgaren en hier en daar een swarovski steentje. Deze bh staat prachtig bij de nieuwe zomermode maar als je van zwart houdt dan is dit ook een leuke kleur wat net onder je kleding vandaag kan "peepen. Combineer deze luxe Primadonna bh met een bijpassende slip voor de zomer uitstraling die je zoekt.
€107,95
PrimaDonna string Neroli Geisha

PrimaDonna string Neroli Geisha

Primadonna luxe string Neroli Geisha bij KANT Amsterdam.

Primadonna is een prachtig merk voor de vrouw met een wat vollere boezem. De bh's hebben zich bewezen. Wanneer je de bh van de Neroli hebt uitgezocht en je een passende slip zoekt dan is deze short daarbij prachtig. We hebben ook een gewone string online staan. Deze heeft minder stof. Deze string waar je nu op geklikt hebt is iets breder en heeft meer stof over de billen.
€72,95
PrimaDonna Symphony string Golden shadow

PrimaDonna Symphony string Golden shadow

PrimaDonna Symphony string golden shadow. Deze string heeft een mooie kanten voorkant en laat je billen vrij, heel mooi wanneer je goede rondingen hebt. Wees trots op je lichaam en laat je rondingen zien. Hoe kan dat beter dan met een mooie luxe slip van PrimaDonna. PrimaDonna maakt de vrouwen mooier.
€42,00