Maison Close

Bij Maison Close gaat er een wereld van verleiding  voor je open. Maison Close opent voor jou de geheime deuren naar een unieke wereld. Ze biedt jou een ervaring aan, die garant staat voor ongelooflijk veel plezier. In gedachten volgt Maison Close de stappen van de Parijse prostituees van weleer en de luxe zijde gevonden tussen de muren.

Rijk des verderfs of sensueel toevluchtsoord? Een geurige sfeer van vergiftiging en verlangen, naar jou gebracht door de fijne lingerie en accessoires van Maison Close. 
Producten per pagina
Maison Close la directrice robe

Maison Close la directrice robe

Maison Close is ons verleidingsmerk. De nieuwste serie van Maison Close heet la Directrice, prachtige naam en prachtige artikelen. Deze jurk is super sexy en van heerlijke zachte stof dat naar je lichaam gaat staan. Verleid in Maison Close met KANT. 
€159,00
Maison Close la directrice rok

Maison Close la directrice rok

Maison Close is ons verleidingsmerk. De nieuwste serie van Maison Close heet la Directrice, prachtige naam en prachtige artikelen. Deze rok is super sexy en van heerlijke zachte stof dat naar je lichaam gaat staan. Draag de rok zo of combineer deze met de bijpassende la Directrice body te zien bij afbeeldingen. Verleid in Maison Close met KANT. 
€89,00
Maison Close la directrice body

Maison Close la directrice body

Maison Close is ons verleidingsmerk. De nieuwste serie van Maison Close heet la Directrice, prachtige naam en prachtige artikelen. Deze body is super sexy en van heerlijke zachte stof dat naar je lichaam gaat staan. Draag de body zo of combineer deze met de bijpassende la Directrice rok te zien bij afbeeldingen. Verleid in Maison Close met KANT. 
€149,00
Maison Close la directrice combination

Maison Close la directrice combination

Maison Close la Directrice guepiere nu (naakt) is een van de mooiste verleidingsartikelen van de collectie. De combinatie van kant met unie zwart maakt de torselet vrouwelijk en stoer. De Maison Close combination kan je combineren met een paar pasties om je tepel te bedekken. 
Voor meer advies kan je ons altijd bellen, mailen of langs komen in de winkel.
€129,00
Maison Close String Ouvrable Armee des Sens

Maison Close String Ouvrable Armee des Sens

Maison Close string ouvrable armee des sens van de nieuwe collectie 2017 bij KANT Amsterdam.

Maison Close is een uitdagend en naughty merk met een knipoog. Het blijft Frans en chique dus geen ordinair gedoe maar plezier in verleiden. Deze open string zorgt al voor plezier in je hoofd en lichaam over de verwachte spannende momenten die gaan komen. De Armee des sens ouvert geeft je een plezierig gevoel en dat is wat belangrijk is in lingerie. Dus deze string met de bijpassende bh en het jarretelrokje en het verleiden kan gaan beginnen. Veel plezier.
€65,00
Maison Close les fetiches mask

Maison Close les fetiches mask

Maison Close les Fetiches bunny mask with tail bij KANT Amsterdam seizoen 2017.

Tja waar valt dit nu onder. Geen lingerie, geen erotiek, niet echt spannend, maar wel heeel leuk. Een beetje plezier in de slaapkamer of waar dan ook mag best en zorgt juist voor meer ontspanning. Dit masker met een bijbehorend staartje staat je prachtig. Veel plezier ermee.
€35,00
Maison Close ministring jardin imperial

Maison Close ministring jardin imperial

Maison Close Jardin Imperial ministring red 2017 bij KANT Amsterdam.

De serie Jardin Imperial heeft zichzelf al bewezen. Naast zwart met goud en chestnut is de Maison Close serie Jardin Imperial er nu ook in het rood. Een prachtige kleur om in te verleiden. Deze string is lekker klein en smal en met de bijpassende bh een prachtig Maison Close setje. Het verleiden kan beginnen. Rood is de kleur van de hartstocht. De passion spat er af.
€59,90
Maison Close jarretel Jardin Imperial

Maison Close jarretel Jardin Imperial

Maison Close jarretel Jardin Imperial chestnut oftewel marron glace bij KANT Amsterdam.

Het is altijd heerlijk voor vrouwen om een jarretelgordel te dragen. Lekker vrouwelijk en je voelt je prachtig met een gordel en kousen. In de winter valt een jarretelgordel minder op onder je kleding. Een jarretelgordel kan je natuurlijk ook gebruiken om te verleiden. Combineer de Maison Close jarretelgordel jardin imperial met een bijpassend broekje en bh voor het totale Maison Close gevoel.
€79,90
Maison Close bresilien jardin

Maison Close bresilien jardin

Maison Close Jardin Imperial brazillian slip chestnut of marron glace seizoen 2017 bij KANT Amsterdam.

De serie Jardin Imperial heeft zichzelf al bewezen. Naast zwart met goud en rood is de Maison Close serie Jardin Imperial er nu ook in het hazelnoot. Een prachtige kleur om in te verleiden. Deze Brazillian slip is lekker klein en smal aan de achterkant en met de bijpassende bh een prachtig Maison Close setje. Wil je een keer niet in de standaard kleuren dan ga je voor Maison Close Jardin Imperial Chestnut.
€79,90
Maison Close hoge string Villa

Maison Close hoge string Villa

Maison Close hoge string Villa Bel Ami bij KANT Amsterdam.

Met deze hoge string van Maison Close Villa Bel Ami ga jij de show stelen. De string is van heerlijk zacht tule met balijnen van stof en afneembare bandjes om de benen. De string is prachtig te combineren in dezelfde stijl van de Villa bel Ami met de exclusieve beugel bh. Lingerie mag gezien worden. Jij weet wat jij draagt onder je kleding en dit kan al voor heel veel voorpret zorgen. Kijk ook eens naar de andere artikelen uit de Maison Close collecties. Bij KANT houden we van verwennnen. En jij?
€54,90
Maison Close short Villa Bel A

Maison Close short Villa Bel A

Maison Close short Villa Bel Ami bij KANT Amsterdam.

Met deze short van Maison Close Villa Bel Ami ga jij de show stelen. De short is van heerlijk zacht tule met balijnen van stof. De short is prachtig te combineren in dezelfde stijl van de Villa bel Ami met de exclusieve beugel bh. Lingerie mag gezien worden. Jij weet wat jij draagt onder je kleding en dit kan al voor heel veel voorpret zorgen. Kijk ook eens naar de andere artikelen uit de Maison Close collecties. Bij KANT houden we van verleiden. En jij?
€44,90
Maison Close villa bel ami BH

Maison Close villa bel ami BH

Maison Close Villa Bel Ami bh bij KANT Amsterdam.

Het was even wachten op de Maison Close Villa Bel Ami lingerie collectie maar het wachten was het waard. Deze prachtige verleidelijke en exclusieve lingerieserie verleidt ons allen. De bh is er in cupmaten en is volledig van tule. Je kan een combinatie maken met de hoge string, een smalle string die je los kan maken en een gewone string. Als je deze Villa Bel Ami bh combineerd met de catsuit steel je helemaal de show. Voel je verleidelijk in Maison Close en het verleiden kan beginnen. Wij bij KANT helpen je graag.
€64,90
Maison Close Villa Bel Ami jarreteljurk

Maison Close Villa Bel Ami jarreteljurk

Maison Close Villa Bel Ami jarretel jurkje bij KANT Amsterdam.

Het was even wachten op de Maison Close Villa Bel Ami lingerie collectie maar het wachten was het waard. Deze prachtige verleidelijke en exclusieve lingerieserie verleidt ons allen. De body met jarretels is er in cupmaten en is volledig van tule met beweegbare balijnen van stof. Je kan een combinatie maken met een smalle string die je los kan maken net zoals op de foto. Een paar prachtige Wolford kousen erbij maken het geheel af. Voel je verleidelijk in Maison Close en het verleiden kan beginnen. Wij bij KANT helpen je graag.
€124,90
Maison Close Villa Bel Ami string sexy

Maison Close Villa Bel Ami string sexy

Maison Close Villa Bel Ami string sexy bij KANT Amsterdam.

Het was even wachten op de Maison Close Villa Bel Ami lingerie collectie maar het wachten was het waard. Deze prachtige verleidelijke en exclusieve lingerieserie verleidt ons allen. De string is aan de zijkanten en achterkant los te halen en is volledig van tule. Je kan een combinatie maken van de smalle string onder de jarretelbody, onder de catsuit en ook in combinatie met de bh uit de Villa Bel Ami serie. Voel je verleidelijk in Maison Close en het verleiden kan beginnen. Wij bij KANT helpen je graag.
€44,90
Maison Close culotte vil satin

Maison Close culotte vil satin

Maison Close slip Villa Satine Bij KANT Amsterdam. Wat een verleidelijk broekje Ga je naar een party en geef je thuis een feestje? Deze slip is een must-have voor de momenten dat jij zin hebt om te verleiden. Deze slip past heel mooi bij de bijpassende bh uit de Villa de Satine serie en natuurlijk heel mooi onder de Villa Satine rok van Maison Close. Aan jou de keus. We helpen jullie graag te verleiden.
€53,00
Maison Close avant le coucher

Maison Close avant le coucher

Maison Close les bougies de Massage Avant le Coucher bij KANT Amsterdam.

Deze heerlijk geurende kaarsen van Maison Close zijn lustopwekkend. Wanneer je de kaars aansteekt komt er een heerlijke ambergeur de ruimte in. Wanneer je de kaars even laat branden kan je de massageolie er zo uitschenken. Stimulieer je partner op de lekkerste plekjes en samen beleef je een  hoop plezier. De kaarst heet: voor het slapen maar wat mij betreft kan het ieder moment van de dag. 
€31,00
Maison Close Petite Lecon

Maison Close Petite Lecon

Maison Close la Petite Lecon bij KANT Amsterdam. 

KANT Amsterdam houdt van Maison Close. Betaalbare erotische verwen artikelen die gebruikt worden met een knipoog. Wil jij je lover teasen en pleasen? doe dit dan met deze lineaal en geef speelse tikjes op plaatsen die gewild zijn. 
€14,95
Maison Close Hotel Diva jarretelgordel

Maison Close Hotel Diva jarretelgordel

Maison Close Hotel Diva jarretelgordel bij KANT Amsterdam. De Hotel Diva serie van Maison Close is een verleidelijke en erotische lingerieserie. De Hotel Diva heeft een chique uitstraling door de combinatie van ivoorkleurige stof met zwart kant. Wanneer je in de stemming bent om te verleiden is dit echt een setje voor jou. Combineer de jarretelgordel van Maison Close Hotel Diva met de prachtige bijpassende kwart bh en de string en het feest kan beginnen.
€63,00
Maison Close Hotel Diva string

Maison Close Hotel Diva string

Maison Close Hotel Diva string bij KANT Amsterdam. De Hotel Diva serie van Maison Close is een verleidelijke en erotische lingerieserie. De Hotel Diva heeft een chique uitstraling door de combinatie van ivoorkleurige stof met zwart kant. Wanneer je in de stemming bent om te verleiden is dit echt een setje voor jou. Combineer de string van Maison Close met de prachtige bijpassende kwart bh en jarretelgordel en het feest kan beginnen.
€48,00
Maison Close Hotel Diva kwart

Maison Close Hotel Diva kwart

Maison Close Hotel Diva kwart bh bij KANT Amsterdam. De Hotel Diva serie van Maison Close is een verleidelijke en erotische lingerieserie. De Hotel Diva heeft een chique uitstraling door de combinatie van ivoorkleurige stof met zwart kant. Wanneer je in de stemming bent om te verleiden is dit echt een setje voor jou. Combineer de onder de borst bh van Maison Close met de prachtige bijpassende string en jarretelgordel en het feest kan beginnen.
€74,00
Maison Close Cavaliere shorty

Maison Close Cavaliere shorty

Maison Close la Cavaliere short bij KANT Amsterdam. De serie la Cavaliere van Maison Close is een prachtige luxe, spannnende en romantische lingerielijn. Deze short is helemaal van rose-gold kant. De afwerking van de Maison Close short is met een prachtig riempje. De hele serie is een lust voor het oog. Maison Close verstaat de kunst van verleiden. Wanneer je deze short draagt in combinatie met een van de bh's van de la Cavaliere serie, kan de verleiding beginnen. 
€79,90
Maison Close Cavaliere thong

Maison Close Cavaliere thong

Maison Close la Cavaliere string bij KANT Amsterdam. De serie la Cavaliere van Maison Close is een prachtige luxe, spannnende en romantische lingerielijn. Deze string heeft rose-gold kant met zwarte stof. De hele serie is een lust voor het oog. Maison Close verstaat de kunst van verleiden. Wanneer je deze string draagt in combinatie met een van de bh's van de la Cavaliere serie, kan de verleiding beginnen. 
€54,90
Maison Close Cavaliere panty

Maison Close Cavaliere panty

Maison Close la Cavaliere sli bij KANT Amsterdam. De serie la Cavaliere van Maison Close is een prachtige luxe, spannnende en romantische lingerielijn. Deze slip  heeft prachtig rose-gold kant aan de voor- en achterkant en is spannend door de opening van achteren. De afwerking van de Maison Close slip is met een prachtig riempje. De hele serie is een lust voor het oog. Maison Close verstaat de kunst van verleiden. Wanneer je deze slip draagt in combinatie met de bh van de la Cavaliere serie, kan de verleiding beginnen. 
€69,90
Maison Close Cavaliere panty

Maison Close Cavaliere panty

Maison Close la Cavaliere slip bij KANT Amsterdam. De serie la Cavaliere van Maison Close is een prachtige luxe, spannnende en romantische lingerielijn. Deze slip  heeft prachtig rose-gold kant aan de voor- en achterkant. De afwerking van de Maison Close slip is met een prachtig riempje. De hele serie is een lust voor het oog. Maison Close verstaat de kunst van verleiden. Wanneer je deze slip draagt in combinatie met de bh van de la Cavaliere serie, kan de verleiding beginnen. 
€69,90
Maison Close Cavaliere pu bh

Maison Close Cavaliere pu bh

Maison Close la Cavaliere pushup bh bij KANT Amsterdam. De serie la Cavaliere van Maison Close is een prachtige luxe, spannnende en romantische lingerielijn. Deze bh heeft prachtig rose-gold kant op de cup. De afwerking van de Maison Close bh is met een prachtig riempje. De hele serie is een lust voor het oog. Maison Close verstaat de kunst van verleiden. Wanneer je deze bh draagt in combinatie met een van de slips van de la Cavaliere serie, kan de verleiding beginnen. 
€115,00
Maison Close petit secret thong

Maison Close petit secret thong

Maison Close petit secret thong bij KANT Amsterdam. Wat een leuke serie de Petit Secret van Maison Close. Het heeft weinig om het lijf maar daarom des te leuker. Ga jij voor verleiding, dan is dit setje van bh, open string, short en jarretelgordel uit de Petit Secret lijn van Maison Close wat voor jou. Leuk om cadeau te krijgen maar ook geweldig om jezelf als cadeau te doen. In het heetst van de strijd hoef je eigenlijk niks uit te trekken. Bij KANT Amsterdam houden wel wel van spannende lingerie. De string is een ouvert, deze string van Maison Close Petit Secret is open aan de onderkant voor easy access.
€18,95
maison Close les fetiches sein

maison Close les fetiches sein

Maison Close les Fetiches sein bij KANT Amsterdam. Tja, het houdt niet veel om het lijf. Wat het is? gewoon iets om mee te verleiden? een paar touwtjes rondom de borsten, geweldig sexy. Combineer deze Maison Close Fetiches sein met de Maison Close fetiches cul en het feest kan beginnen.
€17,50
Maison Close petit secret bra

Maison Close petit secret bra

Maison Close petit secret bra bij KANT Amsterdam. Wat een leuke serie de Petit Secret van Maison Close. Het heeft weinig om het lijf maar daarom des te leuker. Ga jij voor verleiding, dan is dit setje van bh, open string, short en jarretelgordel uit de Petit Secret lijn van Maison Close wat voor jou. Leuk om cadeau te krijgen maar ook geweldig om jezelf als cadeau te doen. In het heetst van de strijd hoef je eigenlijk niks uit te trekken. Bij KANT Amsterdam houden wel wel van spannende lingerie.
€30,00
maison close les fetiches cul

maison close les fetiches cul

Maison Close les Fetiches cul bij KANT Amsterdam. Tja, het houdt niet veel om het lijf. Wat het is? gewoon iets om mee te verleiden? 3 bandjes, één om de taille, en voor ieder been ook een. Dan lijkt het net een slipje en alles is open. Combineer deze Maison Close Fetiches cul met de Maison Close fetiches sein en het feest kan beginnen.
€17,50
Maison Close la Divine Attache

Maison Close la Divine Attache

Maison Close Les Romantiques la Divine Attache zijn handboeien op een vriendelijke manier uitgevoerd. Houd je van het spel der geliefden en wil je af en toe eens wat anders? Met deze prachtige parel handboeien wordt liefde bedrijven een spel. Het werkt erotiserend en hoe fijn is het om je partner te bevrijden? Maison Close helpt ons op een vriendelijke en verleidelijke manier de liefde te bedrijven.
€59,90
Maison Close feather Tickler

Maison Close feather Tickler

Maison Close Les Burlesques flatteur. Heb jij zin om zo af en toe je partner te teasen en te pleasen op een speelse manier? Dan is deze veren tickler een leuke naughte accessoire. Er zit een zacht gedeelte aan, de plumeau, en een wat harder gedeelte, de veer. Wissel deze uiteinden af en je hebt plezier voor twee. Maison Close zorgt voor verbinding en plezier en wij hopen dat wij ons steentje ook kunnen bijdragen.
€42,50
Maison Close jurk Pure Tentation

Maison Close jurk Pure Tentation

Maison Close Pure Tentation jurk bij KANT Amsterdam. Deze prachtige Maison Close jurk met mesh, transparante stof, aan de voorkant en bijna de gehele achterkant tot net boven de bilnaad, is een ontzettende eye-catcher. De jurk laat je figuur mooi uitkomen. Met Maison Close steel je altijd de show. De jurk van Maison Close Pure Tentation draag je mooi in combinatie met een bijzonder panty of met blote benen.
€99,00
Maison Close slip Villa Satine

Maison Close slip Villa Satine

Maison Close slip Villa Satine. Wat een verleidelijk broekje Ga je naar een party en geef je thuis een feestje? Deze slip is een must-have voor de momenten dat jij zin hebt om te verleiden. Deze slip past heel mooi bij de bijpassende bh uit de Villa de Satine serie en natuurlijk heel mooi onder de Villa Satine rok van Maison Close. Aan jou de keus. We helpen jullie graag te verleiden.
€50,00
Maison Close bh Jardin Imperial

Maison Close bh Jardin Imperial

Maison Close Jardin Imperial bh balconnet. Deze balconnet bh van Maison Close is een waar verleidingsstukje in zwart met goud. Het achterpand heeft verstelbare bandjes en de balconnet bh is heel mooi te combineren met de culotte en het harnasje. Maison Close voor als het wel wat verleidelijker mag.
€99,90
Maison Close naked bra Villa Satine

Maison Close naked bra Villa Satine

Maison Close naked bra Villa Satine. Wat een verleidelijke bh. Ga je naar een party en geef je thuis een feestje? Deze bh is een must-have voor de momenten dat jij zin hebt om te verleiden maar deze bh kan ook heel goed overdag onder je kleding gedragen worden. Deze bh past heel mooi bij de bijpassende slip uit de Villa de Satine serie en natuurlijk heel mooi op de Villa Satine rok van Maison Close. Aan jou de keus. We helpen jullie graag te verleiden.
€79,00
Maison Close rok Villa Satine

Maison Close rok Villa Satine

Maison Close rok Villa Satine. Wat een verleidelijke rok. Ga je naar een party en geef je thuis een feestje? Deze rok is een must-have voor de momenten dat jij zin hebt om te verleiden. De rok van Maison Close heeft transparante zijkanten. Het mooist is om deze rok zonder slipje te dragen. Vind je dit nog even te ver gaan, dan kan je er ook heel goed het bijbehorende culotje van de serie Villa Satine bij doen. Aan jou de keus. We helpen jullie graag te verleiden.
€81,00
Producten per pagina

Maison Close Bestsellers

maison Close les fetiches sein

maison Close les fetiches sein

Maison Close les Fetiches sein bij KANT Amsterdam. Tja, het houdt niet veel om het lijf. Wat het is? gewoon iets om mee te verleiden? een paar touwtjes rondom de borsten, geweldig sexy. Combineer deze Maison Close Fetiches sein met de Maison Close fetiches cul en het feest kan beginnen.
€17,50
maison close les fetiches cul

maison close les fetiches cul

Maison Close les Fetiches cul bij KANT Amsterdam. Tja, het houdt niet veel om het lijf. Wat het is? gewoon iets om mee te verleiden? 3 bandjes, één om de taille, en voor ieder been ook een. Dan lijkt het net een slipje en alles is open. Combineer deze Maison Close Fetiches cul met de Maison Close fetiches sein en het feest kan beginnen.
€17,50
Maison Close ministring jardin imperial

Maison Close ministring jardin imperial

Maison Close Jardin Imperial ministring red 2017 bij KANT Amsterdam.

De serie Jardin Imperial heeft zichzelf al bewezen. Naast zwart met goud en chestnut is de Maison Close serie Jardin Imperial er nu ook in het rood. Een prachtige kleur om in te verleiden. Deze string is lekker klein en smal en met de bijpassende bh een prachtig Maison Close setje. Het verleiden kan beginnen. Rood is de kleur van de hartstocht. De passion spat er af.
€59,90
Maison Close Hotel Diva kwart

Maison Close Hotel Diva kwart

Maison Close Hotel Diva kwart bh bij KANT Amsterdam. De Hotel Diva serie van Maison Close is een verleidelijke en erotische lingerieserie. De Hotel Diva heeft een chique uitstraling door de combinatie van ivoorkleurige stof met zwart kant. Wanneer je in de stemming bent om te verleiden is dit echt een setje voor jou. Combineer de onder de borst bh van Maison Close met de prachtige bijpassende string en jarretelgordel en het feest kan beginnen.
€74,00