Empreinte

Empreinte maakt uitmuntende lingerie en badmode. Het merk is bij uitstek geschikt voor de dame met een volle boezem die zich graag vrouwelijk kleedt. Door de verleidelijke materiaal keuze en uitmuntende pasvorm, kan Empreinte heel veel vrouwen blij maken met luxe op het lichaam in een grote cupmaat. Empreinte gebruikt in haar BH ontwerp een naar binnen kerende beugel waardoor de volle boezem mooi naar voren wordt gebracht. Dit resulteert in een perfect silhouet. Geen ander merk kan de pasvorm en de uitstraling evenaren. Wij zijn blij Empreinte te voeren. Geen degelijkheid bij dit lingerie merk maar pure verleiding. Onze ervaring? Eenmaal gekozen voor Empreinte blijf jij trouw aan deze Mercedes onder de BH's!
Producten per pagina
Empreinte short Carmen

Empreinte short Carmen

Empreinte short Carmen EM02188. Empreinte is ons lievelingsmerk voor de dames met een volle boezem. De bh is zeer verfijnd en met deze bijpassende short, een mooie verleidingsset voor jezelf en/of een ander. 
Let op: Empreinte valt diep in de cup dus heeft een volle boezem nodig. De broekjes vallen ruim.
€69,00
Empreinte string Carmen

Empreinte string Carmen

Empreinte string Carmen EM01188. Empreinte is ons lievelingsmerk voor de dames met een volle boezem. De bh is zeer verfijnd en met deze bijpassende string, een mooie verleidingsset voor jezelf en/of een ander. 
Let op: Empreinte valt diep in de cup dus heeft een volle boezem nodig. De broekjes vallen ruim.
€52,00
Empreinte bh Allure

Empreinte bh Allure

Empreinte is ons favoriete merk lingerie voor de grotere cupmaten. De bh valt diep waardoor er een volle boezem in kan en de speciaal ontworpen beugel, zorgt voor een mooi silhouet. Deze Allure bij van Empreinte is stoer en romantisch tegelijk. Het is een echte power bh. De cup is naadloos en de afwerking van de bandjes en de onderkant van de Allure bh geven een luxe uitstraling. Wanneer je eenmaal een Empreinte bh hebt geprobeerd, wil je niet anders meer. Combineer er een mooie short bij om je set nog meer Allure te geven. 
€139,95
Empreinte bh Carmen

Empreinte bh Carmen

Empreinte bh Carmen EM08188. Deze bh heeft een tulpsnit waardoor de borsten mooi naar voren gevormd worden. Empreinte is ons lievelingsmerk voor de dames met een volle boezem. Deze bh is zeer verfijnd en met een bijpassende short of string, een mooie verleidingsset voor jezelf en/of een ander. 
Let op: Empreinte valt diep in de cup dus heeft een volle boezem nodig. 
€136,00
Empreinte short Allure

Empreinte short Allure

Empreinte is ons favoriete merk lingerie voor de grotere cupmaten. De bh valt diep waardoor er een volle boezem in kan en de speciaal ontworpen beugel, zorgt voor een mooi silhouet. Deze Allure short heeft aan de voorkant mooi kant en is aan de achterkant gedubbeld waardoor er geen naadjes zichtbaar zijn in je kleding. Een Empreinte set is raadzaam in de winkel te komen passen om te zien wat het merk voor je kan doen. Combineer bij deze short de bijpassende bh om het geheel Allure te geven. We helpen je graag. EM02205
€68,00
Empreinte short Flora

Empreinte short Flora

Empreinte short Flora EM02199 Rouge tentation balconnet model met tulpvorm. Deze prachtige romantische Empreinte serie Flora doet je hart sneller kloppen. Schaf er de bijpassende bh bij en je hebt een echte verleidingsset voor jezelf. Empreinte is speciaal geschikt voor dames met een volle boezem. 
€68,00
Empreinte bh Flora

Empreinte bh Flora

Empreinte bh Flora EM08199 Rouge tentation balconnet model met tulpvorm. Deze prachtige romantische Empreinte serie Flora doet je hart sneller kloppen. Schaf er een bijpassende short of string bij en je hebt een echte verleidingsset voor jezelf. Empreinte is speciaal geschikt voor dames met een volle boezem. 
€121,00
Empreinte string Flora

Empreinte string Flora

De serie Flora van Empreinte is een prachtige luxe, romantische serie. Empreinte is een Frans merk uit Parijs en al 70 jaar toonaangevend. Empreinte Flora laat je lichaam mooi uitkomen en is een sieraad op je huid. Combineer deze string met een bijpassende bh.
€54,00
Empeinte bh Lucile eclipse

Empeinte bh Lucile eclipse

Empreinte bh balconnet Lucile in een prachtige kleur blauw 08198. Deze bh van Empreinte is dicht aan de onderkant zodat de tepel bedekt is. Empreinte gebruikt een speciale beugel en heeft een diepe cup waardoor de borsten mooi smal worden en het tussenstukje tussen de borsten, de brug, mooi tegen het lichaam valt. Combineer er een mooie slip of short bij en uw setje is compleet.

Speciaal voor de grotere cupmaten D-G.
€107,00
Empreinte short Lucile eclipse

Empreinte short Lucile eclipse

Empreinte bh balconnet Lucile in een prachtige kleur blauw Eclipse 02198. Deze short past heel mooi bij de Lucile bh en geeft je bij een set een compleet Empreinte gevoel. 
€51,95
Empreinte bh Cassiopee opaline

Empreinte bh Cassiopee opaline

Prachtige Empreinte bh volle cup Cassiopee in opaline met lurex gouddraad. Heerlijk zacht en naadloos. EM07151.
Empreinte is een merk speciaal voor dames met een volle boezem. Deze bh valt ruim in de cup. De Empreinte Cassiopee opaline is een parel om te zien en kan goed onder strakke kleding gedragen worden. Combineer de bh met een bijpassende sting of slip.
€125,00
Empreinte bh Lily Rose

Empreinte bh Lily Rose

De topper van Empreinte, de Lilly rose in pêche, is een prachtige serie voor de zomer. Wij voeren de balconnet bh met bijpassende slips. em0882
€129,95
Empreinte string Louise

Empreinte string Louise

Empreinte string Louise pale rose is een prachtige string en past mooi bij de Empreinte Louise balconnet bh.  Bij KANT Amsterdam zijn we fan van Empreinte. De pasvorm is geweldig en het merk heeft een luxe uitstraling. 
Combineer de Louise string met de bijpassende bh. Een heerlijk zomers setje.
​EM01184
€55,95
Empreinte bh Louise

Empreinte bh Louise

Empreinte bh Louise balconnet pale rose is een prachtige bh. Bij KANT Amsterdam zijn we fan van Empreinte. De pasvorm is geweldig en het merk heeft een luxe uitstraling. 
Combineer de Louise balconnet bh met een bijpassende slip of string. Een heerlijk zomers setje.
EM08184
€129,95
Empreinte short Stella

Empreinte short Stella

Empreinte is ons lievelingsmerk voor dames met een grotere cupmaat. De pasvorm en de kwaliteit is zo geweldig! Deze Stella short combineer je bij de Stella bh voor een mooi totaalbeeld.
De achterkant van dit shortje is gedubbelde tule. Hierdoor is het shortje van Empreinte Stella seamless bij de billen.
EM02193
€72,95
Empreinte short Victoria

Empreinte short Victoria

Empreinte short Victoria past heel mooi bij de Empreinte bh Victoria. Wij zijn fan van Empreinte bij KANT Amsterdam door het mooie stofgebruik en kant en de perfecte pasvorm. EM02194.
€74,00
Empreinte slip Victoria

Empreinte slip Victoria

Wat een prachtige lingerieserie de Victoria van Empreinte. Shop de slip Victoria, EM03194, bij de Empreinte Victoria balconnet bh. 
€57,50
empreinte bh Victoria

empreinte bh Victoria

Empreinte bh Victoria zwart met blauw. Bij KANT zijn we fan van Empreinte. De pasvorm is super goed en de stofkwaliteit is geweldig. Empreinte is een merk voor dames met een volle boezem. De cup valt mooi diep en ze hebben een speciaal ontworpen beugel waardoor de borsten mooi naar voren gebracht worden. Wil jij de Empreinte bh Victoria ook eens proberen? Combineer er dan een mooie slip bij en je bent gekleed in stijl.
€132,50
Empreinte short Melody

Empreinte short Melody

De Melody serie van Empreinte is de topper onder de gladde tshirt bh's. Bij het allerbeste gladde t-shirt bh combineer je deze prachtige Melody short. Het kant is super zacht en het broekje staat mooi. EM12286
€77,95
Empreinte string Louise

Empreinte string Louise

Empreinte is een merk voor dames met een volle boezem. De bh's Louise vallen dieper in de cup dan andere merken die je gewend bent evenals de slips. Als je vragen hebt, wij staan tot je beschikking. Combineer bij deze prachtige string met de mooie bijpassende bh. Ook deze vallen ruim. 
€57,95
Empreinte bh Louise

Empreinte bh Louise

Empreinte is een merk voor dames met een volle boezem. De bh's Louise vallen dieper in de cup dan andere merken die je gewend bent. Als je vragen hebt, wij staan tot je beschikking. Combineer bij deze prachtige bh een mooie slip. Ook deze vallen ruim. 
€132,95
Empreinte short Kate

Empreinte short Kate

Empreinte lingerie is voor dames met een volle boezem. De bh's zijn verleidelijk, comfortabel en beeldschoon om te zien. Deze meer basic serie Kate van Empreinte zit als gegoten. Speciaal voor cupmaat E tot en met G. Combineer er deze mooie short bij voor het juiste Empreinte gevoel.
€58,95
Empreinte slip Kate

Empreinte slip Kate

Empreinte lingerie is voor dames met een volle boezem. De bh's zijn verleidelijk, comfortabel en beeldschoon om te zien. Deze meer basic serie Kate van Empreinte zit als gegoten. Speciaal voor cupmaat E tot en met G. Combineer er deze mooie slip bij voor het juiste Empreinte gevoel.
€51,95
Empreinte bh Kate

Empreinte bh Kate

Empreinte lingerie is voor dames met een volle boezem. De bh's zijn verleidelijk, comfortabel en beeldschoon om te zien. Deze meer basic bh Kate van Empreinte zit als gegoten. Speciaal voor cupmaat E tot en met G. Combineer er een mooie slip bij voor het juiste Empreinte gevoel.
€114,95
Producten per pagina

Empreinte Bestsellers

Empreinte bh Diane

Empreinte bh Diane

Empreinte maakt lingerie voor de vrouw met een volle boezem. Zwart is altijd mooi en ook weer deze Empreinte Diane van prachtig kant. Voel je vrouw, voel je lekker in de luxe lingerie van Empreinte. De bh's van Empreinte maken een mooie vorm en brengen je borsten goed naar voren voor een mooi silhouet. De Diane is nummer 1 bij ons in de winkel. De uitstraling, de pasvorm en de blije gezichten maken deze Diane bh van Empreinte een echte topper.
€135,00