Empreinte

Empreinte maakt uitmuntende lingerie en badmode. Het merk is bij uitstek geschikt voor de dame met een volle boezem die zich graag vrouwelijk kleedt. Door de verleidelijke materiaal keuze en uitmuntende pasvorm, kan Empreinte heel veel vrouwen blij maken met luxe op het lichaam in een grote cupmaat. Empreinte gebruikt in haar BH ontwerp een naar binnen kerende beugel waardoor de volle boezem mooi naar voren wordt gebracht. Dit resulteert in een perfect silhouet. Geen ander merk kan de pasvorm en de uitstraling evenaren. Wij zijn blij Empreinte te voeren. Geen degelijkheid bij dit lingerie merk maar pure verleiding. Onze ervaring? Eenmaal gekozen voor Empreinte blijf jij trouw aan deze Mercedes onder de BH's!
Producten per pagina
Empreinte slip taille Valeria

Empreinte slip taille Valeria

Empreinte taille slip Valeria blauw bij KANT Amsterdam.

Empreinte taille slip bijpassend bij de Empreinte Valeria bh balconnet. De bovenrand van deze slip is grafisch met prachtig lurex gouddraad. De slip komt weer helemaal terug van weggeweest. Een tailleslip zit heerlijk en staat mooi onder strakke kleding. Tevens kan de slip e.e.a. verbloemen indien wenselijk.
€73,00
Empreinte short Cassiopee rose

Empreinte short Cassiopee rose

Empreinte is het merk voor de dames met een volle boezem. Deze Empreinte Cassiopee short in kleur Rosé collectie zomer 2017 past perfect bij de Empreinte Cassiopee bh. Wat is er nu fijner dan met een compleet setje rondlopen van Empreinte. Je voelt je lekker in Empreinte lingerie. Er is ook nog een slip en string te verkrijgen van de Cassiopee Rose.
€77,95
Empreinte shorty Valeria

Empreinte shorty Valeria

Empreinte short Valeria marine blauw bij KANT Amsterdam.

Empreinte is een bijzonder luxe lingeriemerk voor de dames met een vollere boezem. Bij de prachtige balconnet bh Valeria zit deze bijpassende short ook in marine blauw met lurex glansdraad. De achterkant van de short is van gedubbelde tule waardoor de short niet zichtbaar is onder je kleding.
€71,00
Empreinte slip Valeria

Empreinte slip Valeria

Empreinte slip Valeria blauw bij KANT Amsterdam.

Empreinte slip bijpassend bij de Empreinte Valeria bh balconnet. De bovenrand van deze slip is grafisch met prachtig lurex gouddraad. De slip komt weer helemaal terug van weggeweest. Doordat de slip mooie smalle zijkanten heeft lijken je benen langer bij het dragen van de Empreinte Valeria slip.
€58,00
Empreinte string Valeria

Empreinte string Valeria

Empreinte string Valeria marine blauw bij KANT Amsterdam.

Empreinte is een bijzonder luxe lingeriemerk voor de dames met een vollere boezem. Bij de prachtige balconnet bh Valeria zit deze bijpassende string ook in marine blauw met lurex glansdraad. De achterkant van de string is van gedubbelde tule waardoor de string niet zichtbaar is onder je kleding.
€57,00
Empreinte bh Valeria

Empreinte bh Valeria

Empreinte bh balconnet Valeria in marine bij KANT Amsterdam. De grootste collectie van Amsterdam van Empreinte fashion bij ons. Deze Valeria balconnet bh van Empreinte heeft een prachtige pasvorm en een grafische rand met gouddraad. De bh is marine blauw, de kleur voor de zomer. Combineer je Empreinte Valeria balconnet bh met een bijpassende slip of string. Empreinte voor de vrouw met een weelderige boezem.
€124,00
Empreinte slip Nikki

Empreinte slip Nikki

Empreinte slip Nikkie blauw collectie zomer 2017 bij KANT Amsterdam.
€63,00
Empreinte bh Nikki

Empreinte bh Nikki

Empreinte bh Nikki blauw collectie zomer 2017 bij KANT Amsterdam.

 
€114,95
Empreinte shorty Elena

Empreinte shorty Elena

Empreinte short Elena zwart bij KANT Amsterdam collectie zomer 2017.

Bij KANT willen we de dames met een volle boezem ook verwennen met mooie lingerie. Empreinte is het merk van verleiding voor jezelf met een prachtige pasvorm en dito uitstraling. Deze Empreinte Elena short in het zwart heeft mooie geborduurde bloemen en combineer je met de prachtige bijpassende Empreinte Elena balconnet bh. Met Empreinte lingerie voel je je prachtig en je wilt geen andere short meer.
€75,50
Empreinte string Elena

Empreinte string Elena

Empreinte string Elena zwart bij KANT Amsterdam.

Bij KANT willen we de dames met een volle boezem ook verwennen met mooie lingerie. Empreinte is het merk van verleiding voor jezelf met een prachtige pasvorm en dito uitstraling. Deze Empreinte Elena string in het zwart heeft mooie geborduurde bloemen en combineer je met de prachtige bijpassende Empreinte Elena balconnet bh. Met Empreinte lingerie voel je je prachtig en je wilt geen andere string meer.
€58,00
Empreinte bh Elena

Empreinte bh Elena

Empreinte bh Elena balconnet zwart bij KANT Amsterdam.

Bij KANT willen we de dames met een volle boezem ook verwennen met mooie lingerie. Empreinte is het merk van verleiding voor jezelf met een prachtige pasvorm en dito uitstraling. Deze Empreinte Elena balconnet bh in het zwart heeft mooie geborduurde bloemen. De balconnet van Empreinte is niet zo laag als van bijvoorbeeld Aubade maar wel op en top vrouwelijk en niet te hoog. De borsten worden in deze Empreinte Elena bh in het zwart mooi naar voren gebracht voor een top silhouet. Met Empreinte lingerie voel je je prachtig en je wilt geen andere bh meer.
€136,00
Empreinte string Cassiopee

Empreinte string Cassiopee

Empreinte is het merk voor de dames met een volle boezem. Deze Empreinte Cassiopee string in kleur Rosé collectie zomer 2017 past perfect bij de Empreinte Cassiopee bh. Wat is er nu fijner dan met een compleet setje rondlopen van Empreinte. Je voelt je lekker in Empreinte lingerie. Er is ook nog een slip en een short te verkrijgen van de Cassiopee Rose.
€59,00
Empreinte bh Cassiopee

Empreinte bh Cassiopee

Empreinte is het merk voor de dames met een volle boezem. Deze Empreinte Cassiopee bh in kleur Rosé collectie zomer 2017 past perfect bij de Empreinte Cassiopee slips. De bh is naadloos en geeft een hele mooie vorm aan de boezem. De Empreinte Cassiopee bh heeft zichzelf al bewezen in het zwart. Nu heeft Empreinte de bh uitgevoerd in een mooie zomer kleur. Wat is er nu fijner dan met een compleet setje rondlopen van Empreinte. Je voelt je lekker in Empreinte lingerie. Er is ook nog een slip, string en short te verkrijgen van de Cassiopee Rose.
€127,00
Empreinte short Pompadour

Empreinte short Pompadour

Empreinte Pompadour luxe string violet paars bij KANT Amsterdam.

Empreinte lingerie is voor vrouwen met een vollere boezem. De cup is diep waardoor er veel borst in kan. Deze Pompadour string heeft zichzelf al bewezen in andere kleuren en onze klanten zijn enthousiast. Empreinte lingerie is net wat exclusiever en verfijnder dan andere merken voor de grotere cupmaat. Met een Empreinte setje voel je je daardoor nog meer vrouw. Combineer de Empreinte Pompadour string/short met bijpassende bh en het feest kan beginnen.
€65,00
Empreinte slip Erin

Empreinte slip Erin

Empreinte tailleslip Erin in het zwart. De Erin van Empreinte is een stayer in de Empreinte lingerie collectie. Deze heerlijke slip schaf je natuurlijk aan bij de bijpassende Erin balconnet bh. De short is blikdicht wat betekent dat de voorkant en achterkant niet transparant is. De pasvorm van de Empreinte tailleslip is top. Empreinte broekjes vallen niet klein. 
€57,00
Empreinte Erin shorty

Empreinte Erin shorty

Empreinte short Erin in noisette. De Erin van Empreinte is een stayer in de Empreinte lingerie collectie. Dit shortje schaf je natuurlijk aan bij de bijpassende Erin balconnet bh. De short is blikdicht wat betekent dat de voorkant en achterkant niet transparant is. De pasvorm van de Empreinte short is top. Empreinte broekjes vallen niet klein. 
€58,00
Empreinte string Erin

Empreinte string Erin

Empreinte string Erin in noisette. De Erin van Empreinte is een stayer in de Empreinte lingerie collectie. Deze string schaf je natuurlijk aan bij de bijpassende Erin balconnet bh. De string is blikdicht wat betekent dat de voorkant niet transparant is. De pasvorm van de Empreinte string is top. Empreinte broekjes vallen niet klein. 
€45,00
Empreinte bh Erin

Empreinte bh Erin

Empreinte bh Erin in noisette kleur. De Erin van Empreinte is een stayer in de Empreinte lingerie collectie. Deze bh heeft een geweldige pasvorm en vooral voor de dames die van comfort houden en niet veel kant is deze Erin een topper. De tepel blijft net onder het dichte gedeelte dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. De noisette kleur van de Erin is heel praktisch. Deze Erin Empreinte bh geeft de borsten mooi steun, je draagt je borsten mooi van voren en je krijgt een smalle look. Empreinte hebben we naast het merk PrimaDonna. Empreinte maakt iets smaller en is dieper in de cup. 
€105,00
Empreinte shorty Melody

Empreinte shorty Melody

Empreinte is ons favoriete lingeriemerk voor de dames met een weelderige boezem. Er is op de wereld geen enkele bh die glad is en zo mooi vormt als de Empreinte Melody bh. Het seizoen winter 2016-2017 brengt de Empreinte melody in een mooie rode kleur. Helaas is dit een eenmalige kleur en als deze rode Melody's op zijn komen er geen nieuwe. Empreinte lingerie en dan vooral de Melody heeft geen naden. Er is jaren aan deze bh gewerkt om de pasvorm zo goed te maken en de borsten niet plat te duwen. Kunnen we jou ook een Empreinte Melody bh sturen of kom je gezellig langs in de winkel. En bij deze bh hoort natuurlijk een bijpassende short.
€78,95
Empreinte bh Melody

Empreinte bh Melody

Empreinte is ons favoriete lingeriemerk voor de dames met een weelderige boezem. Er is op de wereld geen enkele bh die glad is en zo mooi vormt als de Empreinte Melody bh. Het seizoen winter 2016-2017 brengt de Empreinte melody in een mooie rode kleur. Helaas is dit een eenmalige kleur en als deze rode Melody's op zijn komen er geen nieuwe. Empreinte lingerie en dan vooral de Melody heeft geen naden. Er is jaren aan deze bh gewerkt om de pasvorm zo goed te maken en de borsten niet plat te duwen. Kunnen we jou ook een Empreinte Melody bh sturen of kom je gezellig langs in de winkel.
€114,00
Empreinte shorty Irina

Empreinte shorty Irina

Empreinte short Irina in een prachtige blauwe kleur uit de wintercollectie 2016-2017. 

Empreinte maakt al 75 jaar lingerie voor de vrouw met een weelderige boezem. De cup is mooi diep waardoor er een volle borst in de Empreinte Irina bh kan. Heel veel dames denken dat er maar 1 merk is voor de volle boezem maar bij KANT weten we dat we Empreinte lingerie niet kunnen missen. Kunnen we jou ook zo blij maken met de verleidelijke Empreinte lingerie? Bij deze Irina short zijn ook nog een bijpassende bh en string te verkrijgen. Met een Empreinte setje voel je je op en top vrouw. Wij helpen je graag.
€79,00
Empreinte string Melody

Empreinte string Melody

Empreinte is ons favoriete lingeriemerk voor de dames met een weelderige boezem. Er is op de wereld geen enkele bh die glad is en zo mooi vormt als de Empreinte Melody bh. Het seizoen winter 2016-2017 brengt de Empreinte melody in een mooie rode kleur. Helaas is dit een eenmalige kleur en als deze rode Melody's op zijn komen er geen nieuwe. Empreinte lingerie en dan vooral de Melody heeft geen naden. Er is jaren aan deze bh gewerkt om de pasvorm zo goed te maken en de borsten niet plat te duwen. Kunnen we jou ook een Empreinte Melody bh sturen of kom je gezellig langs in de winkel. En bij deze bh hoort natuurlijk een bijpassende string.
€49,95
Empreinte bh Irina

Empreinte bh Irina

Empreinte bh Irina in een prachtige blauwe kleur uit de wintercollectie 2016-2017. 

Empreinte maakt al 75 jaar lingerie voor de vrouw met een weelderige boezem. De cup is mooi diep waardoor er een volle borst in de Empreinte Irina bh kan. Heel veel dames denken dat er maar 1 merk is voor de volle boezem maar bij KANT weten we dat we Empreinte lingerie niet kunnen missen. Kunnen we jou ook zo blij maken met de verleidelijke Empreinte lingerie? Bij deze Irina bh zijn ook nog een bijpassende string en short te verkrijgen. Met een Empreinte setje voel je je op en top vrouw. Wij helpen je graag.
€139,00
Empreinte shorty Erin

Empreinte shorty Erin

Empreinte short Erin in het zwart. De Erin van Empreinte is een stayer in de Empreinte lingerie collectie. Dit shortje schaf je natuurlijk aan bij de bijpassende Erin balconnet bh. De short is blikdicht wat betekent dat de voorkant en achterkant niet transparant is. De pasvorm van de Empreinte short is top. Empreinte broekjes vallen niet klein. 
€58,00
Empreinte string Erin

Empreinte string Erin

Empreinte string Erin in het zwart. De Erin van Empreinte is een stayer in de Empreinte lingerie collectie. Deze string schaf je natuurlijk aan bij de bijpassende Erin balconnet bh. De string is blikdicht wat betekent dat de voorkant niet transparant is. De pasvorm van de Empreinte string is top. Empreinte broekjes vallen niet klein. 
€45,00
Empreinte shorty Maya

Empreinte shorty Maya

Empreinte Maya short collectie winter 2016-2017. Heel veel dames houden van verschillende soorten lingerie. Kant of geen kant. Deze Maya lingeriserie is lekker jong en bedekt de tepel wat voor veel vrouwen heel belangrijk is. Deze jonge maya lingerieserie is top en je kan nog van enkele maten genieten. Kies er meteen een mooie bh bij.
€45,00
Empreinte Melody slip gold

Empreinte Melody slip gold

Empreinte Melody slip gold bij KANT Amsterdam.

Bij KANT Amsterdam worden onze klanten heel blij van Empreinte. Natuurlijk is het moeilijk als je een bepaald merk gewend bent om over te stappen op iets nieuws. Echter met onze jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat het merendeel van onze klanten met een vollere boezem, blij worden van Empreinte lingerie. De uitstraling is exclusief en chique en de pasvorm is ongeevenaard. De Empreinte Melody is een top serie uit de collectie van Empreinte en bij de Melody in gold kleur past deze hoge slip perfect. De serie heet de Melody gold omdat er een gouddraad doorheen geweven is. De slip zelf heeft iets van ivoor-roze. Een prachtige kleur onder lichte kleding. Verwen jij jezelf met een mooi setje van de Empreinte Melody? Empreinte is uitermate geschikt voor de grotere maat bh draagster met een volle boezem.
€66,00
Empreinte melody string gold

Empreinte melody string gold

Empreinte Melody string gold bij KANT Amsterdam.

Bij KANT Amsterdam worden onze klanten heel blij van Empreinte. Natuurlijk is het moeilijk als je een bepaald merk gewend bent om over te stappen op iets nieuws. Echter met onze jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat het merendeel van onze klanten met een vollere boezem, blij worden van Empreinte lingerie. De uitstraling is exclusief en chique en de pasvorm is ongeevenaard. De Empreinte Melody is een top serie uit de collectie van Empreinte en bij de Melody in gold kleur past deze string perfect. De serie heet de Melody gold omdat er een gouddraad doorheen geweven is. De string zelf heeft iets van ivoor-roze. Een prachtige kleur onder lichte kleding. Verwen jij jezelf met een mooi setje van de Empreinte Melody? Empreinte is uitermate geschikt voor de grotere maat bh draagster met een volle boezem.
€49,95
Empreinte Melody bh gold

Empreinte Melody bh gold

Empreinte Molody bh gold bij KANT Amsterdam.

Empreinte heeft de Melody ieder seizoen in een nieuw kleurtje. Deze zomer is het de kleur Gold. Empreinte lingerie is een jaar bezig geweest om de Melody Gold van pasvorm net zo geweldig te maken als de basiskleuren huid, ivoor en zwart. Omdat er in de Empreinte Melody Gold een gouddraad verweven is dient de stretch exact hetzelfde te zijn als de andere garen. Voor ons is het gelukt. De Empreinte Melodie bh in Gold is geweldig. De Empreinte Melody is voor onze klanten de snelst lopende bh uit de collectie. Waarom? Omdat de Empreinte Melody glad is en toch de borsten mooi smal naar voren vormt met een ronde vorm. Normaal gesproken om deze pasvorm te verkrijgen dienen er delen in de bh cup gemaakt te zijn om de borsten mooi smal naar voren te brengen. Bij de Empreinte Melodie zit de expertise in de moulded vorm en de voor Empreinte exclusief vervaardigde naar binnen kerende beugel. Wanneer je bij bijvoorbeeld Primadonna gewend bent een F-cup te nemen, dan pak je bij de Melody een E-cup. Empreinte maakt lingerie voor dames met een volle boezem. De cups vallen diep, er past veel borst in. Het effect is dat het tussenstukje tussen de cups, mooi aansluit aan het borstbeen en de borsten mooi rond gevormd worden zonder plat te drukken. Ervaar de Empreinte Melody als gladde bh of gewoon omdat je hem mooi vindt en je wil niet meer anders.
€116,00
Empreinte Cassiopee string

Empreinte Cassiopee string

Empreinte Cassiopee string bij KANT Amsterdam. 

Bij KANT Amsterdam zijn we al vreselijk blij met de serie Melody van Empreinte. Nu is de Cassiopee erbij gekomen in een luxe uitvoering. De pasvorm is identiek aan de Melody maar de Cassiopee is net wat rijker qua uitstraling. Als je gekozen hebt voor de Cassiopee bh van Empreinte dan adviseer ik je ook een bijpassende string te nemen. Dan verwen je jezelf en misschien een ander en je wordt er ook nog eens heel blij van. 
€57,00
Empreinte Cassiopee shorty

Empreinte Cassiopee shorty

Empreinte Cassiopée short bij KANT Amsterdam.

Wat een prachtige Empreinte short deze Cassiopee. Het is een aparte short en daarom vinden wij bij KANT de slip van Empreinte Cassiopee ook zo leuk. De short kan je natuurlijk los aanschaffen maar de bh van de Cassiopee van Empreinte is er ook geweldig bh. Aan jou de keus.
€76,50
Empreinte Melody bh

Empreinte Melody bh

Empreinte Melody bh ivoor/perle bij KANT Amsterdam.

Zoek je een gladde bh in een grotere cupmaat met een volle boezem, dan is deze Melody van Empreinte wat voor jou. Empreinte lingerie is verschrikkelijk goed en mooi. Deze Melody doet wat 'ie moet doen. Het is een prachtige bh om te zien en ondanks dat de bh naadloos is, brengt de bh de borsten mooi naar voren wat zorgt voor een slank silhouet. In de winkel aan de Middenweg te Amsterdam hebben we er al duizenden mensen blij mee gemaakt. Ben je van bijvoorbeeld PrimaDonna een F cup gewend, dan kan je van Empreinte een E cup nemen. De cup van de Melody van Empreinte is diep waardoor er veel borst in kan. Klanten worden er heel blij van. De schouderbandjes aan de bovenkant hebben een extra zachte versteviging wat als zeer comfortabel wordt ervaren. Heb je vragen, bel of mail ons gerust. Hopelijk kunnen we jou ook blij maken met een Melody van Empreinte.
€116,00
Empreinte Misia shorty

Empreinte Misia shorty

Empreinte Misia shorty bleu bij KANT Amsterdam.

Wat een geweldige serie van Empreinte Misia. De prachtige kleur blauw met het bolpatroon laat je stralen. De luxe lingerie van Empreinte met de uitstekende pasvorm laat je figuur mooi uitkomen. Bij KANT Amsterdam hebben bij de Misia serie meerdere broekjes. Deze shorty is lekker pittig voor de dame die het  fijn vindt om zichzelf in mooie lingerie te hullen.  Een lingerieset van Empreinte maakt je blij. Combineer de short met een bijpassende bh voor een complete Empreinte look.
€80,00
Empreinte Vivienne shorty

Empreinte Vivienne shorty

Empreinte Vivienne shorty slip bij KANT Amsterdam.

Empreinte komt met een hele verleidelijke en luxe lingerieserie Vivienne. Bij KANT Amsterdam hebben we meerder typen broekjes ingekocht. De prachtige kleur rood van de Vivienne met het mooie kantpatroon zorgt voor een verleidelijke en spannende uitstraling. Combineer de Vivienne shorty slip met een van de bijpassende bh's en het spel der verleiding kan beginnen. Verleiden begint bij jezelf. Met deze prachtige Empreinte serie ga je je helemaal goed voelen.
€75,00
Empreinte Vivienne slip

Empreinte Vivienne slip

Empreinte Vivienne slip bij KANT Amsterdam.

Empreinte komt met een hele verleidelijke en luxe lingerieserie Vivienne. Bij KANT Amsterdam hebben we meerder typen broekjes ingekocht. De prachtige kleur rood van de Vivienne met het mooie kantpatroon zorgt voor een verleidelijke en spannende uitstraling. Combineer de Vivienne slip (met blikdichte achterkant) met een van de bijpassende bh's en het spel der verleiding kan beginnen. Verleiden begint bij jezelf. Met deze prachtige Empreinte serie ga je je helemaal goed voelen.
€63,00
Producten per pagina

Empreinte Bestsellers

Empreinte Melody bh

Empreinte Melody bh

Empreinte Melody bh zwart bij KANT Amsterdam.

Zoek je een gladde bh in een grotere cupmaat met een volle boezem, dan is deze Melody van Empreinte wat voor jou. Empreinte lingerie is verschrikkelijk goed en mooi. Deze Melody doet wat 'ie moet doen. Het is een prachtige bh om te zien en ondanks dat de bh naadloos is, brengt de bh de borsten mooi naar voren wat zorgt voor een slank silhouet. In de winkel aan de Middenweg te Amsterdam hebben we er al duizenden mensen blij mee gemaakt. Ben je van bijvoorbeeld PrimaDonna een F cup gewend, dan kan je van Empreinte een E cup nemen. De cup van de Melody van Empreinte is diep waardoor er veel borst in kan. Klanten worden er heel blij van. De schouderbandjes aan de bovenkant hebben een extra zachte versteviging wat als zeer comfortabel wordt ervaren. Heb je vragen, bel of mail ons gerust. Hopelijk kunnen we jou ook blij maken met een Melody van Empreinte.
€116,00
Empreinte Melody bh

Empreinte Melody bh

Empreinte Melody bh huid/skin/nude bij KANT Amsterdam.

Zoek je een gladde bh in een grotere cupmaat met een volle boezem, dan is deze Melody van Empreinte wat voor jou. Empreinte lingerie is verschrikkelijk goed en mooi. Deze Melody doet wat 'ie moet doen. Het is een prachtige bh om te zien en ondanks dat de bh naadloos is, brengt de bh de borsten mooi naar voren wat zorgt voor een slank silhouet. In de winkel aan de Middenweg te Amsterdam hebben we er al duizenden mensen blij mee gemaakt. Ben je van bijvoorbeeld PrimaDonna een F cup gewend, dan kan je van Empreinte een E cup nemen. De cup van de Melody van Empreinte is diep waardoor er veel borst in kan. Klanten worden er heel blij van. De schouderbandjes aan de bovenkant hebben een extra zachte versteviging wat als zeer comfortabel wordt ervaren. Heb je vragen, bel of mail ons gerust. Hopelijk kunnen we jou ook blij maken met een Melody van Empreinte.
€116,00
Empreinte bh Valeria

Empreinte bh Valeria

Empreinte bh balconnet Valeria in marine bij KANT Amsterdam. De grootste collectie van Amsterdam van Empreinte fashion bij ons. Deze Valeria balconnet bh van Empreinte heeft een prachtige pasvorm en een grafische rand met gouddraad. De bh is marine blauw, de kleur voor de zomer. Combineer je Empreinte Valeria balconnet bh met een bijpassende slip of string. Empreinte voor de vrouw met een weelderige boezem.
€124,00
Empreinte string Valeria

Empreinte string Valeria

Empreinte string Valeria marine blauw bij KANT Amsterdam.

Empreinte is een bijzonder luxe lingeriemerk voor de dames met een vollere boezem. Bij de prachtige balconnet bh Valeria zit deze bijpassende string ook in marine blauw met lurex glansdraad. De achterkant van de string is van gedubbelde tule waardoor de string niet zichtbaar is onder je kleding.
€57,00