Chantal Thomass

Chantal Thomass (haar echte naam is Chantal Genty), is de enige dochter van een moeder met als beroep coupeuse en een een vader als ingenieur. Chantal Thomass begon als kledingontwerpster maar al snel werd dit lingerie. Chantal ontwerpt lingerie alsof het bovenmode is. Lingerie mag gezien worden, en hoe. Met haar speelse en verleidelijke ontwerpen heeft ze menig hart gestolen. Chantal Thomass is een merk met een identiteit, Paris chique en sophisticated sexy.
Producten per pagina
Chantal Thomass bh Ballerine

Chantal Thomass bh Ballerine

Chantal Thomass is al jaren mijn favoriete lingerie ontwerpster. Met deze Ballerine heeft ze weer iets heel exclusiefs gemaakt wat menig hart doet smelten. De Ballering balconnet bh in het rose blush heeft een frivole strik in het midden en is aan de zijkanten van de cups transparant. Er is geen enkel merk als Chantal Thomass. Je voelt je in de Chantal Thomass Ballerine lingeriesetje een Paris Chique dame. Combineer voor het complete Chantal Thomass gevoel bij deze Ballerine bh nog een bijpassende short, tailleslip of string. Succes verzekerd.
€110,00
Chantal Thomass short Ballerine

Chantal Thomass short Ballerine

Chantal Thomass is al jaren mijn favoriete lingerie ontwerpster. Met deze Ballerine heeft ze weer iets heel exclusiefs gemaakt wat menig hart doet smelten. De Ballering short in het rose blush heeft  frivole knoopjes vanuit het midden. Er is geen enkel merk zoals Chantal Thomass. Je voelt je in je Chantal Thomass Ballerine lingeriesetje een Paris Chique dame. Combineer voor het complete Chantal Thomass gevoel bij deze Ballerine short nog een bijpassende bh, tailleslip of string. Succes verzekerd.
€60,00
Chantal Thomass slip Nymphea

Chantal Thomass slip Nymphea

​Chantal Thomass slip Nymphea ivoor met heel veel mooi kant collectie zomer 2018.

De slip heeft een gedubbelde tule achterkant waardoor deze seamless is aan de achterkant.
€78,00
Chantal Thomass bh Audacieuse

Chantal Thomass bh Audacieuse

De zwarte Audacieuse bh van Chantal Thomass collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Deze zwarte balconnet bh van Chantal Thomass Audacieuse heeft een prachtige pasvorm, strikjes en glans bandjes. Chantal Thomass is altijd top en er is geen enkel merk met zoveel uitstraling en exclusiviteit. De opgaande naad naar boven is een teken dat de bh mooi rond vormt. Het lijkt alsof je borsten een stukje bloot zijn maar dat is schijn, het is tule. Wat een geweldige Chantal Thomass Audacieuse bh. 
€85,00
Chantal Thomass slip Audacieuse

Chantal Thomass slip Audacieuse

Chantal Thomass slip Audacieuse wit collectie zomer 2017 bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass maakt de mooiste lingerie. Er is geen enkel merk dat haar kan evenaren. Naughty chique lingerie voor de vrouw die van verleiden en een beetje gekkigheid houdt. Deze slip heeft een leuke voorkant en achterkant met strikjes en tule. Combineer de slip met een bijpassende Chantal Thomass Audacieuse bh voor het complete Chantal Thomass gevoel.
€50,00
Chantal Thomass bh Audacieuse

Chantal Thomass bh Audacieuse

De Audacieuse bh van Chantal Thomass collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Deze witte balconnet bh van Chantal Thomass Audacieuse heeft een prachtige pasvorm, strikjes en glans bandjes. Chantal Thomass is altijd top en er is geen enkel merk met zoveel uitstraling en exclusiviteit. De opgaande naad naar boven is een teken dat de bh mooi rond vormt. Het lijkt alsof je borsten een stukje bloot zijn maar dat is schijn, het is tule. Wat een geweldige Chantal Thomass Audacieuse bh. 
€85,00
Chantal Thomass encens moi string stip

Chantal Thomass encens moi string stip

Chantal Thomass Encens moi string dots bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is een Parijse lingerieontwerpster waar we bij KANT dol op zijn. Deze encens moi string is een basic bij ons in het wit en zwart. Voor seizoen zomer 2017 is de encens moi string er in het wit met een zwarte dot. De string heeft een fijne pasvorm en staat geweldig. 
€45,00
Chantal Thomass encens bh stip

Chantal Thomass encens bh stip

Chantal Thomass Encens moi bh beugel dots bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is een Parijse lingerieontwerpster waar we bij KANT dol op zijn. Deze encens moi bh is een basic bij ons in het wit en zwart. Voor seizoen zomer 2017 is de encens moi bh er in het wit met een zwarte dot.
€90,00
Chantal Thomass slip Tombeuse

Chantal Thomass slip Tombeuse

Chantal Thomass slip Tombeuse in zwart en ivoor nieuwe collectie winter 2016-2017.

We steken het niet onder stoelen of banken; wij zijn fan van Chantal Thomass. Chantal Thomass staat gelijk aan het woord echte lingerie. Ze ontwerpt unieke stukken die geen enkel merk ooit bedacht heeft. De serie Tombeuse en dan vooral deze slip heeft mooi kant aan de voorkant en is glad en gedubbeld (wat geen randjes geeft onder je kleding). Als je deze prachtige Chantal Thomass Tombeuse slip draagt dan hoort daar natuurlijk wel de bijpassende bh bij.  Echt, met de Chantal Thomass Tombeuse slip en bh steel je de show en je wordt er heel gelukkig van.
€90,00
Chantal Thomass Mambolita string

Chantal Thomass Mambolita string

Chantal Thomass Mambolita string bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is het enige merk dat zulke frivole lingerie maakt. Chantal Thomass is creatief en vindt dat lingerie gezien mag worden. Dat vinden wij bij KANT ook. Deze Mambolita string heeft leuke . Combineer de Chantal Thomass string uit de zomercollectie 2016 met de bijpassende frivole bh. Chantal Thomass kan je bij ons online kopen maar ook lekker in de winkel komen passen. Heb je daar geen tijd voor dan kan je natuurlijk ook lekker thuis voor de spiegel zien hoe prachtig dit Chantal Thomass Mambolita lingeriesetje bij je staat. 
€70,00
Chantal Thomass Mambolita bh

Chantal Thomass Mambolita bh

Chantal Thomass Mambolita bh bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is het enige merk dat zulke frivole lingerie maakt. Chantal Thomass is creatief en vindt dat lingerie gezien mag worden. Dat vinden wij bij KANT ook. Deze Mambolita bh is een pushup bh waar de losse kussentjes uitgenomen kunnen worden. De kapjes op de schouder zijn een ontzettend leuke accessoire en het kan er ook afgehaald worden. Zonder de schouderkapjes het je een gewone mooie balconnet bh. Combineer de Chantal Thomass voorgevormde balconnet bh uit de zomercollectie 2016 met de bijpassende frivole string. Chantal Thomass kan je bij ons online kopen maar ook lekker in de winkel komen passen. Heb je daar geen tijd voor dan kan je natuurlijk ook lekker thuis voor de spiegel zien hoe prachtig dit Chantal Thomass Mambolita lingeriesetje bij je staat. 
€155,00
Chantal Thomass encens moi string

Chantal Thomass encens moi string

Chantal Thomass Encens Moi plumetis string bij KANT Amsterdam.

De encens moi van Chantal Thomass heeft zich al bewezen als een gewelige lingerieserie. Bij ons in de winkel worden vele dames enthousiast van de uitstraling en de pasvorm. De string heeft aan de bovenkant het geplooide tule wat terug komt in de bh. De string is transparant en wordt ook wel een thong genoemd.  De chique en exclusieve uitstraling van Chantal Thomass lingerie komt hier tot uiting door het gebruik van de prachtigste tule . Combineer de encens moi plumetis string met een bijpassende bh en jarretlgordel om je setje compleet te maken.
€43,00
Chantal Thomass Boyish quepiere

Chantal Thomass Boyish quepiere

Chantal Thomass Boyish bustier bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass en KANT Amsterdam hebben een bijzondere relatie. Chantal Thomass heeft de collectie laten inspireren door het thema POP. Dat zie je in deze bustier wel terug. Van de serie Boyish hebben we alleen de bustier ingekocht omdat dit echt een exclusief item is. Combineer de bustier van Chantal Thomass op een broek of een strakke rok en het feest kan beginnen.
€410,00
Chantal Thomass boxer capricie

Chantal Thomass boxer capricie

Chantal Thomass Capricieuse boxer zomercollectie 2015. De boxer van Chantal Thomass van de serie Capricieuse in de kleur Violet Club is er een waar je blij van wordt. Door de mooie pasvorm en het superzachte tule is dit de ideale boxer om jouw Chantal Thomass setje mee compleet te maken. 
€45,00
Chantal Thomass Colombine slip

Chantal Thomass Colombine slip

Chantal Thomass Colombine slip is een zwart shortje met witte streepjes. De achterkant is ook zwart gestreept met een leuk kont-zakje. Chantal Thomass vindt het leuk om lingerie te maken met een mannelijke "touch". De serie Colombine van Chantal Thomass is lekker ondeugend. 

Met een bijpassende bh van Chantal Thomass met wit boordje en een col jabot van Chantal Thomass uit de serie Colombine ben jij het meisje. Kom maar op met die Dandy lingerie look.
€50,00
Chantal Thomass sl encens moi

Chantal Thomass sl encens moi

Bij de prachtige witte Chantal Thomas Encens’ Moi balconnet bh komt deze mooie slip. De slip is licht doorschijnend en valt mooi over de billen.
€48,00
white stripes pantyhose

white stripes pantyhose

De White stripes panty van Chantal Thomass draag je voor je plezier. De 120 denier panty van Chantal Thomass is een verleidingsstuk opzich. Je benen zullen zeker opvallen in deze panty. Durf jij het aan?
€45,00
Virevoltante jarretel

Virevoltante jarretel

In Chantal Thomass lingerie voel je je bijzonder. Ieder seizoen verrast Chantal Thomass ons met haar prachtige lingerie ontwerpen. Deze jarretelgordel past perfect bij de Virevoltante BH, voorgevormd of niet voorgevormd, en de verschillende slips. Wat jammer is het toch dat je lingerie van Chantal Thomass onder je kleding draagt. Wanneer is het moment voor jou om je lingerie en in dit geval de Chantal Thomass Virevoltante serie met jarretel, te showen?
€110,00
Producten per pagina

Chantal Thomass Bestsellers

Virevoltante jarretel

Virevoltante jarretel

In Chantal Thomass lingerie voel je je bijzonder. Ieder seizoen verrast Chantal Thomass ons met haar prachtige lingerie ontwerpen. Deze jarretelgordel past perfect bij de Virevoltante BH, voorgevormd of niet voorgevormd, en de verschillende slips. Wat jammer is het toch dat je lingerie van Chantal Thomass onder je kleding draagt. Wanneer is het moment voor jou om je lingerie en in dit geval de Chantal Thomass Virevoltante serie met jarretel, te showen?
€110,00
white stripes pantyhose

white stripes pantyhose

De White stripes panty van Chantal Thomass draag je voor je plezier. De 120 denier panty van Chantal Thomass is een verleidingsstuk opzich. Je benen zullen zeker opvallen in deze panty. Durf jij het aan?
€45,00
Chantal Thomass sl encens moi

Chantal Thomass sl encens moi

Bij de prachtige witte Chantal Thomas Encens’ Moi balconnet bh komt deze mooie slip. De slip is licht doorschijnend en valt mooi over de billen.
€48,00
Chantal Thomass Colombine slip

Chantal Thomass Colombine slip

Chantal Thomass Colombine slip is een zwart shortje met witte streepjes. De achterkant is ook zwart gestreept met een leuk kont-zakje. Chantal Thomass vindt het leuk om lingerie te maken met een mannelijke "touch". De serie Colombine van Chantal Thomass is lekker ondeugend. 

Met een bijpassende bh van Chantal Thomass met wit boordje en een col jabot van Chantal Thomass uit de serie Colombine ben jij het meisje. Kom maar op met die Dandy lingerie look.
€50,00