Chantal Thomass

Chantal Thomass (haar echte naam is Chantal Genty), is de enige dochter van een moeder met als beroep coupeuse en een een vader als ingenieur. Chantal Thomass begon als kledingontwerpster maar al snel werd dit lingerie. Chantal ontwerpt lingerie alsof het bovenmode is. Lingerie mag gezien worden, en hoe. Met haar speelse en verleidelijke ontwerpen heeft ze menig hart gestolen. Chantal Thomass is een merk met een identiteit, Paris chique en sophisticated sexy.
Producten per pagina
Chantal Thomass string Murmure

Chantal Thomass string Murmure

Chantal Thomass string Murmure zwart bij KANT Amsterdam collectie zomer 2017.

Chantal Thomass maakt voor ons de meest aparte lingerie. Het is altijd anders dan andere merken en lekker fashion, Franse chique.
Deze string uit de Murmure serie ziet er beeldschoon uit en kan je combineren bij de drie bh's. De string voelt heerlijk zacht aan en heeft een fijne pasvorm.
€55,00
Chantal Thomass string Craquante

Chantal Thomass string Craquante

Chantal Thomass Craquante string panter bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is ons leukste lingeriemerk. Wil je eens iets met een naughty uitstraling wat ook nog sexy is? Chantal Thomass is het merk voor jou. Deze string valt als een gewone string en heeft een stoute look door de panter print. Combineer de Chantal Thomass string met een bijpassende bh.
€45,00
Chantal Thomass bh Craquante

Chantal Thomass bh Craquante

​Chantal Thomass Craquante voorgevormde bh panter bij KANT Amsterdam.

Bij KANT zijn we gek op de lingerie van Chantal Thomass. Deze bh van Chantal Thomass Craquante heeft zich al bewezen. Super leuke pasvorm, een plunge (laag tussenstukje) en geeft een mooie decolleté. Deze bh wil je laten zien. Door de padding worden je borsten gelift en presenteer je ze op een blaadje. Combineer de bh met een bijpassend broekje en de panter komt in je los. Je kiest voor Chantal Thomass lingerie als je eens wat anders wilt dan de doorsnee lingerie. Voel je bijzonder draag Chantal Thomass.
€115,00
Chantal Thomass slip Craquante

Chantal Thomass slip Craquante

Chantal Thomass Craquante slip panter bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is ons leukste lingeriemerk. Wil je eens iets met een naughty uitstraling wat ook nog sexy is? Chantal Thomass is het merk voor jou. Deze slip heeft een gedubbelde achterkant en in het midden een naad met rimpeltjes. Deze naad zorgt ervoor dat je billen mooi rond blijven en door de gedubbelde achterkant van de Chantal Thomass Craquante slip panter is deze niet zichtbaar in de kleding. Combineer de Chantal Thomass slip met een bijpassende bh.
€55,00
Chantal Thomass string Audacieuse

Chantal Thomass string Audacieuse

Chantal Thomass string Audacieuse zwart collectie zomer 2017 bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass maakt de mooiste lingerie. Er is geen enkel merk dat haar kan evenaren. Naughty chique lingerie voor de vrouw die van verleiden en een beetje gekkigheid houdt. Deze string heeft een leuke voorkant met strikjes en een gladde achterkant. Zo'n gladde achterkant is handig wanneer je in de bovenkleding geen randjes wilt zien. Combineer de string met een bijpassende Chantal Thomass Audacieuse bh voor het complete Chantal Thomass gevoel.
€45,00
Chantal Thomass bh Audacieuse

Chantal Thomass bh Audacieuse

De zwarte Audacieuse bh van Chantal Thomass collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Deze zwarte balconnet bh van Chantal Thomass Audacieuse heeft een prachtige pasvorm, strikjes en glans bandjes. Chantal Thomass is altijd top en er is geen enkel merk met zoveel uitstraling en exclusiviteit. De opgaande naad naar boven is een teken dat de bh mooi rond vormt. Het lijkt alsof je borsten een stukje bloot zijn maar dat is schijn, het is tule. Wat een geweldige Chantal Thomass Audacieuse bh. 
€85,00
Chantal Thomass slip Audacieuse

Chantal Thomass slip Audacieuse

Chantal Thomass slip Audacieuse wit collectie zomer 2017 bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass maakt de mooiste lingerie. Er is geen enkel merk dat haar kan evenaren. Naughty chique lingerie voor de vrouw die van verleiden en een beetje gekkigheid houdt. Deze slip heeft een leuke voorkant en achterkant met strikjes en tule. Combineer de slip met een bijpassende Chantal Thomass Audacieuse bh voor het complete Chantal Thomass gevoel.
€50,00
Chantal Thomass bh Audacieuse

Chantal Thomass bh Audacieuse

De Audacieuse bh van Chantal Thomass collectie zomer 2016 bij KANT Amsterdam.

Deze witte balconnet bh van Chantal Thomass Audacieuse heeft een prachtige pasvorm, strikjes en glans bandjes. Chantal Thomass is altijd top en er is geen enkel merk met zoveel uitstraling en exclusiviteit. De opgaande naad naar boven is een teken dat de bh mooi rond vormt. Het lijkt alsof je borsten een stukje bloot zijn maar dat is schijn, het is tule. Wat een geweldige Chantal Thomass Audacieuse bh. 
€85,00
Chantal Thomass encens moi string stip

Chantal Thomass encens moi string stip

Chantal Thomass Encens moi string dots bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is een Parijse lingerieontwerpster waar we bij KANT dol op zijn. Deze encens moi string is een basic bij ons in het wit en zwart. Voor seizoen zomer 2017 is de encens moi string er in het wit met een zwarte dot. De string heeft een fijne pasvorm en staat geweldig. 
€45,00
Chantal Thomass encens bh stip

Chantal Thomass encens bh stip

Chantal Thomass Encens moi bh beugel dots bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is een Parijse lingerieontwerpster waar we bij KANT dol op zijn. Deze encens moi bh is een basic bij ons in het wit en zwart. Voor seizoen zomer 2017 is de encens moi bh er in het wit met een zwarte dot.
€90,00
Chantal Thomass slip Craquante

Chantal Thomass slip Craquante

Chantal Thomass Craquante slip bij KANT Amsterdam.

De achterkant van deze slip is van tule en helemaal transparant en naadloos.
€55,00
Chantal Thomass slip Tombeuse

Chantal Thomass slip Tombeuse

Chantal Thomass slip Tombeuse in zwart en ivoor nieuwe collectie winter 2016-2017.

We steken het niet onder stoelen of banken; wij zijn fan van Chantal Thomass. Chantal Thomass staat gelijk aan het woord echte lingerie. Ze ontwerpt unieke stukken die geen enkel merk ooit bedacht heeft. De serie Tombeuse en dan vooral deze slip heeft mooi kant aan de voorkant en is glad en gedubbeld (wat geen randjes geeft onder je kleding). Als je deze prachtige Chantal Thomass Tombeuse slip draagt dan hoort daar natuurlijk wel de bijpassende bh bij.  Echt, met de Chantal Thomass Tombeuse slip en bh steel je de show en je wordt er heel gelukkig van.
€90,00
Chantal Thomass bh Tombeuse

Chantal Thomass bh Tombeuse

Chantal Thomass balconnet bh Tombeuse in zwart en ivoor nieuwe collectie winter 2016-2017.

We steken het niet onder stoelen of banken; wij zijn fan van Chantal Thomass. Chantal Thomass staat gelijk aan het woord echte lingerie. Ze ontwerpt unieke stukken die geen enkel merk ooit bedacht heeft. De serie Tombeuse en dan vooral deze balconnet bh, is semi voorgevormd. De padding is alleen aan de onderkant en de bovenkant is alleen van kant. Als je deze prachtige Chantal Thomass Tombeuse bh draagt dan zie je dat je je borsten enigszins op een dienblaadje aanbiedt. Dit is de bedoeling van Chantal Thomass. Je borsten worden iets plat gedrukt maar ook omhoog waardoor je prachtige bolletjes krijgt. Echt, met de Chantal Thomass Tombeuse bh steel je de show en je wordt er heel gelukkig van.
€180,00
Chantal Thomass Bandanana slip

Chantal Thomass Bandanana slip

Chantal Thomass Bandanana slip bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass haalt haar inspiratie voor seizoen zomer 2016 bij Frida Kalo vandaan. Kleurrijk en zwart met vrolijke prints en Spaanse sferen. Deze Chantal Thomass Bandanana slip zit geweldig en staat fantastisch. De exclusieve lingerie van Chantal Thomass draag je graag. De uitstraling en speelsheid spat van de collectie af. Combineer de Chantal Thomass Bandanana slip met een bijpassende bh en je kan zo de flamenco dansen. Van Chantal Thomass lingerie word je vrolijk en dat straal je uit.
€70,00
Chantal Thomass Mambolita string

Chantal Thomass Mambolita string

Chantal Thomass Mambolita string bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is het enige merk dat zulke frivole lingerie maakt. Chantal Thomass is creatief en vindt dat lingerie gezien mag worden. Dat vinden wij bij KANT ook. Deze Mambolita string heeft leuke . Combineer de Chantal Thomass string uit de zomercollectie 2016 met de bijpassende frivole bh. Chantal Thomass kan je bij ons online kopen maar ook lekker in de winkel komen passen. Heb je daar geen tijd voor dan kan je natuurlijk ook lekker thuis voor de spiegel zien hoe prachtig dit Chantal Thomass Mambolita lingeriesetje bij je staat. 
€70,00
Chantal Thomass Mambolita bh

Chantal Thomass Mambolita bh

Chantal Thomass Mambolita bh bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is het enige merk dat zulke frivole lingerie maakt. Chantal Thomass is creatief en vindt dat lingerie gezien mag worden. Dat vinden wij bij KANT ook. Deze Mambolita bh is een pushup bh waar de losse kussentjes uitgenomen kunnen worden. De kapjes op de schouder zijn een ontzettend leuke accessoire en het kan er ook afgehaald worden. Zonder de schouderkapjes het je een gewone mooie balconnet bh. Combineer de Chantal Thomass voorgevormde balconnet bh uit de zomercollectie 2016 met de bijpassende frivole string. Chantal Thomass kan je bij ons online kopen maar ook lekker in de winkel komen passen. Heb je daar geen tijd voor dan kan je natuurlijk ook lekker thuis voor de spiegel zien hoe prachtig dit Chantal Thomass Mambolita lingeriesetje bij je staat. 
€155,00
Chantal Thomass encens moi slh

Chantal Thomass encens moi slh

Chantal Thomass Encens Moi plumetis hoge slip bij KANT Amsterdam.

De encens moi van Chantal Thomass heeft zich al bewezen als een gewelige lingerieserie. Bij ons in de winkel worden vele dames enthousiast van de uitstraling en de pasvorm. De slip heeft aan de zijkant het geplooide tule wat terug komt in de bh. De slip is transparant en wordt ook wel een culotte genoemd.  De chique en exclusieve uitstraling van Chantal Thomass lingerie komt hier tot uiting door het gebruik van de prachtigste tule . Combineer de encens moi plumetis slip met een bijpassende bh en jarretlgordel om je setje compleet te maken.
€54,00
Chantal Thomass encens moi string

Chantal Thomass encens moi string

Chantal Thomass Encens Moi plumetis string bij KANT Amsterdam.

De encens moi van Chantal Thomass heeft zich al bewezen als een gewelige lingerieserie. Bij ons in de winkel worden vele dames enthousiast van de uitstraling en de pasvorm. De string heeft aan de bovenkant het geplooide tule wat terug komt in de bh. De string is transparant en wordt ook wel een thong genoemd.  De chique en exclusieve uitstraling van Chantal Thomass lingerie komt hier tot uiting door het gebruik van de prachtigste tule . Combineer de encens moi plumetis string met een bijpassende bh en jarretlgordel om je setje compleet te maken.
€43,00
Chantal Thomass encens moi sl

Chantal Thomass encens moi sl

Chantal Thomass Encens Moi plumetis slip bij KANT Amsterdam.

De encens moi van Chantal Thomass heeft zich al bewezen als een gewelige lingerieserie. Bij ons in de winkel worden vele dames enthousiast van de uitstraling en de pasvorm. De slip heeft van voren het geplooide tule wat terug komt in de bh. De slip is transparant en wordt ook wel een rioslip genoemd. Chantal Thomass heeft bijna altijd aan de achterkant van de slips in het midden een geplooide naad om de billen mooi uit te laten komen. De chique en exclusieve uitstraling van Chantal Thomass lingerie komt hier tot uiting door het gebruik van de prachtigste tule . Combineer de encens moi plumetis slip met een  bijpassende bh en jarretlgordel om je setje compleet te maken.
€48,00
Chantal Thomass encens moi slh

Chantal Thomass encens moi slh

Chantal Thomass encens moi slip hoog marine preppy bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass lingerie is onze favoriet. De encens moi lingerieserie is van tule in een hele mooie kleur blauw. De pasvorm van deze Chantal Thomass Encens Moi slip is geweldig. Chantal Thomass maakt altijd mooie slips. Deze slip komt net onder de navel. Het is een fijne slip en zeer fashionable. Combineer de slip met een bijpassende bh voor de complete Chantal Thomass look.
€54,00
Chantal thomass Les Impertinentes bloomer

Chantal thomass Les Impertinentes bloomer

Chantal Thomass les Impertinentes bloomer frou frou bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass is lingerie met een knipoog. Deze broekjes genaamd "les Impertinentes frou frou" worden geleverd in hele mooie doosjes. Er is een roze en een zwarte bloomer. De bloemer heeft veel stof en staat lekker Girly wat wij vinden passen bij deze Chantal Thomass Impertinentes slips. Wie ga jij er een cadeau geven?
€35,00
Chantal Thomass Boyish quepiere

Chantal Thomass Boyish quepiere

Chantal Thomass Boyish bustier bij KANT Amsterdam.

Chantal Thomass en KANT Amsterdam hebben een bijzondere relatie. Chantal Thomass heeft de collectie laten inspireren door het thema POP. Dat zie je in deze bustier wel terug. Van de serie Boyish hebben we alleen de bustier ingekocht omdat dit echt een exclusief item is. Combineer de bustier van Chantal Thomass op een broek of een strakke rok en het feest kan beginnen.
€410,00
Chantal Thomass boxer capricie

Chantal Thomass boxer capricie

Chantal Thomass Capricieuse boxer zomercollectie 2015. De boxer van Chantal Thomass van de serie Capricieuse in de kleur Violet Club is er een waar je blij van wordt. Door de mooie pasvorm en het superzachte tule is dit de ideale boxer om jouw Chantal Thomass setje mee compleet te maken. 
€45,00
Chantal Thomass Colombine slip

Chantal Thomass Colombine slip

Chantal Thomass Colombine slip is een zwart shortje met witte streepjes. De achterkant is ook zwart gestreept met een leuk kont-zakje. Chantal Thomass vindt het leuk om lingerie te maken met een mannelijke "touch". De serie Colombine van Chantal Thomass is lekker ondeugend. 

Met een bijpassende bh van Chantal Thomass met wit boordje en een col jabot van Chantal Thomass uit de serie Colombine ben jij het meisje. Kom maar op met die Dandy lingerie look.
€50,00
Chantal Thomass sl encens moi

Chantal Thomass sl encens moi

Bij de prachtige witte Chantal Thomas Encens’ Moi balconnet bh komt deze mooie hoge broek. Deze broek maakt je retro look helemaal compleet. De broek is licht doorschijnend wat een uitdagend effect geeft.
 
€54,00
Chantal Thomass sl encens moi

Chantal Thomass sl encens moi

Bij de prachtige witte Chantal Thomas Encens’ Moi balconnet bh komt deze mooie slip. De slip is licht doorschijnend en valt mooi over de billen.
€48,00
Chantal Thomass bh encens moi

Chantal Thomass bh encens moi

Less is more. Deze verfijnde Chantal Thomass balconnet bh van de serie Encens'Moi is een topstuk. De witte kleur geeft je een zachte, natuurlijke look en de bh bandjes zijn bezet met zachte tule, hetgeen een lieflijk effect geeft. Om de bh een spannende twist te geven is de cup licht doorschijnend. Combineer de bh met een bijpassende slip of destring van de serie Encens' Moi en je ziet er daadwerkelijk geweldig uit. Deze niet voor gevormde Chantal Thomass bh verzekert je van een mooie ronde boezem én voelt lekker zacht op de huid.
€90,00
white stripes pantyhose

white stripes pantyhose

De White stripes panty van Chantal Thomass draag je voor je plezier. De 120 denier panty van Chantal Thomass is een verleidingsstuk opzich. Je benen zullen zeker opvallen in deze panty. Durf jij het aan?
€45,00
Virevoltante jarretel

Virevoltante jarretel

In Chantal Thomass lingerie voel je je bijzonder. Ieder seizoen verrast Chantal Thomass ons met haar prachtige lingerie ontwerpen. Deze jarretelgordel past perfect bij de Virevoltante BH, voorgevormd of niet voorgevormd, en de verschillende slips. Wat jammer is het toch dat je lingerie van Chantal Thomass onder je kleding draagt. Wanneer is het moment voor jou om je lingerie en in dit geval de Chantal Thomass Virevoltante serie met jarretel, te showen?
€110,00
Producten per pagina

Chantal Thomass Bestsellers

Chantal Thomass sl encens moi

Chantal Thomass sl encens moi

Bij de prachtige witte Chantal Thomas Encens’ Moi balconnet bh komt deze mooie hoge broek. Deze broek maakt je retro look helemaal compleet. De broek is licht doorschijnend wat een uitdagend effect geeft.
 
€54,00
Chantal Thomass bh Craquante

Chantal Thomass bh Craquante

​Chantal Thomass Craquante voorgevormde bh panter bij KANT Amsterdam.

Bij KANT zijn we gek op de lingerie van Chantal Thomass. Deze bh van Chantal Thomass Craquante heeft zich al bewezen. Super leuke pasvorm, een plunge (laag tussenstukje) en geeft een mooie decolleté. Deze bh wil je laten zien. Door de padding worden je borsten gelift en presenteer je ze op een blaadje. Combineer de bh met een bijpassend broekje en de panter komt in je los. Je kiest voor Chantal Thomass lingerie als je eens wat anders wilt dan de doorsnee lingerie. Voel je bijzonder draag Chantal Thomass.
€115,00
Virevoltante jarretel

Virevoltante jarretel

In Chantal Thomass lingerie voel je je bijzonder. Ieder seizoen verrast Chantal Thomass ons met haar prachtige lingerie ontwerpen. Deze jarretelgordel past perfect bij de Virevoltante BH, voorgevormd of niet voorgevormd, en de verschillende slips. Wat jammer is het toch dat je lingerie van Chantal Thomass onder je kleding draagt. Wanneer is het moment voor jou om je lingerie en in dit geval de Chantal Thomass Virevoltante serie met jarretel, te showen?
€110,00