Aubade

Aubade is een Frans top merk lingerie. Dit merk bracht als één van de eerste lingerie op de markt met de gedachte dat zowel de vrouw als haar partner daarvan mochten genieten. Lingerie hoefde niet langer functioneel te zijn, maar mocht ook een vrouwelijke en sensuele uitstraling hebben. In de jaren 60 zorgde Aubade voor een kleine revolutie in de lingeriewereld.

Aubade is elegant, sensueel, een prikkelende uitstraling en comfortabele pasvorm. Een vrouw die de lingerie van Aubade draagt, is blij met haar lichaam, een tikkeltje ondeugend, stijlvol maar bovenal op en top vrouw. Ze geniet van het spel der verleiding.

Aubade lingerie is bekend door zijn balconnet bh en de St. Tropez brief. De St. Tropez slip is een brede luxe string met heel veel kant. Een balconnet bh loopt horizontaal en geeft een prachtige ronding aan de bovenkant van je borsten. Pure verleidingslingerie.
Producten per pagina
Aubade bh Precious Glow

Aubade bh Precious Glow

Aubade pushup bh Precious Glow bij KANT Amsterdam.

De Aubade Precious Glow pushup bh geeft je borsten een hele mooie ronde vorm. Deze goudkleurige bh met swarovski kristallen is echt beeldschoon. Deze Aubade Pricious Glow pushup bh wil je iedere dag dragen. Combineer de bh met de bijpassende string. Wonderbaarlijk deze prachtige bh. Wees er maar zuinig op.
De Aubade Precious Glow serie is de luxe lijn van Aubade. Je bent het waard.
€142,95
Aubade bh Precious Glow

Aubade bh Precious Glow

Aubade triangel bh Precious Glow bij KANT Amsterdam.

Bralettes oftewel triangel bh's worden steeds populairder. Deze goudkleurige met swarovski kristallen is echt beeldschoon. Deze Aubade Pricious Glow triangel bh wil je iedere dag dragen. Combineer de bh met de bijpassende string. Wonderbaarlijk deze prachtige bh. Wees er maar zuinig op.
€112,95
Aubade short Precious Glow

Aubade short Precious Glow

Aubade hot tanga string Precious Glow bij KANT Amsterdam.

De Aubade Precious Glow hot tanga is een luxe string van heel veel zacht kant met swarovski steentjes. Deze Aubade Precious Glow brede string wil je iedere dag dragen. Combineer de string met de bijpassende bh. Wonderbaarlijk deze prachtige hot tanga. Wees er maar zuinig op.
De Aubade Precious Glow serie is de luxe lijn van Aubade. Je bent het waard.
€87,00
Aubade string Precious Glow

Aubade string Precious Glow

Aubade tanga string Precious Glow bij KANT Amsterdam.

De Aubade Precious Glow tanga is een luxe string van heel veel zacht kant met swarovski steentjes. Deze Aubade Precious Glow smalle string wil je iedere dag dragen. Combineer de string met de bijpassende bh. Wonderbaarlijk deze prachtige tanga. Wees er maar zuinig op.
De Aubade Precious Glow serie is de luxe lijn van Aubade. Je bent het waard.
€71,00
Aubade kousenband a l Amour

Aubade kousenband a l Amour

Aubade kousenband a l'Amour DA99 nacre bij KANT Amsterdam.

Ivoor kleurige lingerie is natuurlijk niet alleen voor bruidjes. Echter deze kousenband wel. Prachtig leavers kant voor om je been. Heerlijk om cadeau te krijgen of te geven of aan te schaffen bij je prachtige Aubade A l'Amour lingeriesetje. 
€39,95
Aubade short Rive Gauche Passion

Aubade short Rive Gauche Passion

Aubade short Rive Gauche Passion gala rood ED70 bij KANT Amsterdam.

De Aubade short Rive Gauche Passion in het rood is prachtig warm van kleur en heel mooi om te zien en te dragen. Het kant is echt fabuleus. Daarom is deze serie ook exclusief. De luxe string valt mooi over de billen heen en wanneer je lang bent staat deze zeker heel mooi. Verras je liefje met deze prachtige short, bijpassende bh en om het af te maken nog een jarretelgordel. Plezier zul je zeker beleven. Ook als je geen liefje hebt. Lief zijn voor jezelf is ook heel belangrijk. Je straalt met een lingeriesetje van Aubade Rive Gauche Passion Gala. Veel plezier.
€84,00
Aubade string Rive Gauche Passion

Aubade string Rive Gauche Passion

Aubade string Rive Gauche Passion Gala rood ED26 bij KANT Amsterdam.

De Aubade string Rive Gauche Passion in Gala rood is een prachtig warme kleur. Het kant is echt fabuleus. Daarom is deze serie ook exclusief. Verras je liefje met deze prachtige string, bijpassende bh en om het af te maken nog een jarretelgordel. Plezier zul je zeker beleven. Ook als je geen liefje hebt. Lief zijn voor jezelf is ook heel belangrijk. Je straalt met een lingeriesetje van Aubade Rive Gauche Passion. Veel plezier.
€69,00
Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade balconnet bh ED14-2 Rive Gauche Passion Gala bij KANT Amsterdam.

Naast de super exclusieve Aubade serie Entrevue Secrete heeft Aubade nog een exclusieve serie genaamd Rive Gauche Passion. Het design en het gebruik van het allermooiste kant maakt deze balconnet bh zo mooi. Rood is de kleur van de liefde en deze rode kleur is mooi warm en gaat absoluut mooi staan. Combineer voor het ultieme spannende en romantische moment, een jarretelgordel bij deze bh. Natuurlijk mag een broekje niet ontbreken. Welke van de drie?

Let op. Dit model van Aubade is het nieuwe model met een bredere beugel en diepere cup speciaal voor de wat vollere boezem. Draag je al jaren een Aubade balconnet naar wens? Klik dan op de andere rode Aubade Rive Gauche Passion bh.
€145,00
Aubade short Rive Gauche Passion

Aubade short Rive Gauche Passion

Aubade short Rive Gauche Passion zwart ED70 bij KANT Amsterdam.

De Aubade short Rive Gauche Passion in zwart is prachtig om te zien. Het kant is echt fabuleus. Daarom is deze serie ook exclusief. De luxe string valt mooi over de billen heen en wanneer je lang bent staat deze zeker heel mooi. Verras je liefje met deze prachtige short, bijpassende bh en om het af te maken nog een jarretelgordel. Plezier zul je zeker beleven. Ook als je geen liefje hebt. Lief zijn voor jezelf is ook heel belangrijk. Je straalt met een lingeriesetje van Aubade Rive Gauche Passion. Veel plezier.
€84,00
Aubade slip Rive Gauche Passion

Aubade slip Rive Gauche Passion

Aubade Italiaanse slip Rive Gauche Passion gala rood ED20 bij KANT Amsterdam.

Bij KANT houden we van luxe lingerie en lingerie waar we man en vrouw blij mee kunnen maken. Deze exclusieve Aubade lingerieserie uit de 2017 collectie is heel fraai om te zien, het kant is subliem te noemen. De Italiaanse slip is uitermate geschikt voor dames met een recht figuur. Om wat heup te creeren en de beenlengte te bewaren is een smalle zijkant prachtig. De achterkant van deze Aubade Rive Gauche passion slip is helemaal van kant. Geweldig mooi om te zien en heerlijk om te dragen. De rode kleur is warm en de liefde spetterd er vanaf.
€77,00
Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade pushup bh Rive Gauche Passion zwart ED18 bij KANT Amsterdam.

Naast de super exclusieve Aubade serie Entrevue Secrete heeft Aubade nog een exclusieve serie genaamd Rive Gauche Passion. Het design en het gebruik van het allermooiste kant maakt deze pushup bh zo mooi. Combineer voor het ultieme spannende en romantische moment, een jarretelgordel bij deze bh. Natuurlijk mag een broekje niet ontbreken. Welke van de drie?

In deze Aubade Rive Gauche Passion zwart pushup bh zit een uitneembaar kussentje met microvezelkorreltjes. Dit zorgt ervoor dat de cup mooi aansluit bij de borst. De kussentjes zijn uitneembaar waardoor je eventueel ook een verschil in borstgrootte kan opheffen. Wanneer de bh gewassen dient te worden; kussentje verwijderen graag.
 
€145,00
Aubade slip Rive Gauche Passion

Aubade slip Rive Gauche Passion

Aubade Italiaanse slip Rive Gauche Passion zwart ED20 bij KANT Amsterdam.

Bij KANT houden we van luxe lingerie en lingerie waar we man en vrouw blij mee kunnen maken. Deze exclusieve Aubade lingerieserie uit de 2017 collectie is heel fraai om te zien, het kant is subliem te noemen. De Italiaanse slip is uitermate geschikt voor dames met een recht figuur. Om wat heup te creeren en de beenlengte te bewaren is een smalle zijkant prachtig. De achterkant van deze Aubade Rive Gauche passion slip is helemaal van kant. Geweldig mooi om te zien en heerlijk om te dragen.
€77,00
Aubade string Rive Gauche Passion

Aubade string Rive Gauche Passion

Aubade string Rive Gauche Passion zwart ED26 bij KANT Amsterdam.

De Aubade string Rive Gauche Passion in zwart is prachtig om te zien. Het kant is echt fabuleus. Daarom is deze serie ook exclusief. Verras je liefje met deze prachtige string, bijpassende bh en om het af te maken nog een jarretelgordel. Plezier zul je zeker beleven. Ook als je geen liefje hebt. Lief zijn voor jezelf is ook heel belangrijk. Je straalt met een lingeriesetje van Aubade Rive Gauche Passion. Veel plezier.
€69,00
Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade balconnet bh ED14 Rive Gauche Passion zwart bij KANT Amsterdam.

Naast de super exclusieve Aubade serie Entrevue Secrete heeft Aubade nog een exclusieve serie genaamd Rive Gauche Passion. Het design en het gebruik van het allermooiste kant maakt deze balconnet bh zo mooi. Combineer voor het ultieme spannende en romantische moment, een jarretelgordel bij deze bh. Natuurlijk mag een broekje niet ontbreken. Welke van de drie?

Let op. Dit model van Aubade is het model wat al jaren in de collectie zit. Voor het nieuwere model met een bredere beugel en diepere cup, dien je op de andere Aubade bh Rive Gauche te klikken.
€130,00
Aubade Boite a Desir Cheeky

Aubade Boite a Desir Cheeky

Aubade boite a desir "cheeky" bij KANT Amsterdam.

Wat een spannend broekje voor spannende momenten. Leuk om cadeau te krijgen of cadeau te geven. Super sexy broekje met weinig om het lijf. One size fits all maar max tot maat 42. Wie ga jij hiermee verleiden? Je hoeft verder geen moeite te doen als je dit broekje aan hebt.
€69,00
Aubade short Sweet Poetry

Aubade short Sweet Poetry

Aubade luxe string Sweet Poetry obsession zwart EB71 bij KANT Amsterdam.

Deze luxe string is een beauty wanneer gecombineerd met de bijpassende Aubade Sweet Poetry obsession bh pushup of balconnet bh. De luxe string is transparant met geborduurde bloemetjes. De Sweet Poetry luxe string van Aubade is een leuke romantische string voor iedere dag.
€81,00
Aubade string Sweet Poetry

Aubade string Sweet Poetry

Aubade string Sweet Poetry obsession zwart EB26 bij KANT Amsterdam.

Deze string is een beauty wanneer gecombineerd met de bijpassende Aubade Sweet Poetry obsession bh pushup of balconnet bh. De string is transparant met geborduurde bloemetjes. De Sweet Poetry string van Aubade is een leuke romantische string voor iedere dag.
€50,00
Aubade bh Sweet Poetry

Aubade bh Sweet Poetry

Aubade pushup bh Sweet Poetry obsession zwart EB18 bij KANT Amsterdam.

Deze leuke en mooie Aubade Sweet Poetry pushup bh heeft een uitneembaar kussentje met microvezelkorreltjes. De bh is zwart met geborduurde bloemen. Door het losse kussentje sluit de bh mooi aan bij de boezem en creeert de bh van Aubade Sweet Poetry een mooie cleavage. Combineer deze bh met een bijpassende string of luxe string.
€112,00
Aubade bh Sweet Poetry

Aubade bh Sweet Poetry

Aubade balconnet bh Sweet Poetry obsession zwart EB14 bij KANT Amsterdam.

Deze leuke en mooie Aubade Sweet Poetry balconnet bh is transparant en maakt een mooie ronde boezem. De bh is zwart met geborduurde bloemen. Bij KANT houden we van balconnet bh's, ze geven de borst een mooie zachte uitstraling, maakt prachtige bolletjes en heerlijk zacht om te voelen. Combineer deze bh met een bijpassende string of luxe string.
€108,00
Aubade tailleslip a l'amour

Aubade tailleslip a l'amour

Aubade a L'Amour tailleslip zwart collectie winter 2016-2017 bij KANT Amsterdam.

KANT houdt van zwart. Niet alles hoeft zwart te zijn. Ook een mooi kleurtje in de lingerie is fraai. Echter als de klant van kant de keuze heeft dan is dit voor 80% zwart. De allernieuwste Aubade serie a l'Amour heeft iets stoers en iets romantisch. Het stoere van de tule en het romantische leavers kant maken de Aubade lingerie serie helemaal geweldig. De serie wordt een basis serie. Wat betekent dat de serie nog wel een aantal jaar door loopt. Prachtig, prachtig, prachtig, deze serie, Aubade a L'Amour,  staat echt in onze top 3. Heb je een keer zin in een wat hogere slip? Deze tailleslip met wat kant vooral aan de voorkant maakt de Aubade a l'Amour een heerlijke slip om te dragen. De achterkant van de slip is naadloos. De naden zijn gelaserd. De prachtige bh's van de Aubade a L'Amour combineren goed met de slip. Als je er een wat meer sexy slip bij wilt dan is er nog een short en een string en ...natuurlijk nog een prachtige jarretelgordel.
€69,00
aubade pushup bh jardin des delices

aubade pushup bh jardin des delices

Aubade pushup bh jardin des delices kleur Pandore collectie winter 2016-2017 bij KANT Amsterdam YA18-2.

Wat een prachtige kleur heeft deze Aubade pushup bh van de serie jardin des delices. De serie heeft zich al bewezen in de basis kleuren zwart en wit. De pasvorm van de jardin des delices pushup bh is subliem. Aan de binnenkant onderin zit een uitneembaar microvezel korreltjes kussentje. Deze zorgt ervoor dat de boezem er niet maten meer uitziet maar dat de bovenkant mooi aansluit bij de borst.  Tule met geborduurde bloemen en dit lingerie seizoen in de kleur Pandore. De vraag naar aardetinten is groot. Daardoor is deze kleur bordeaux rood ook zo mooi op de huid. Deze mooie pushup bh kan je combineren met de bijpassende broekjes. Ook is er nog een balconnet bh bij.
€81,00
Aubade Short Jardin des delices

Aubade Short Jardin des delices

Aubade short jardin des delices kleur Pandore collectie winter 2016-2017 bij KANT Amsterdam YA70-2

Wat een prachtige kleur heeft deze Aubade short van de serie jardin des delices. De serie heeft zich al bewezen in de basis kleuren zwart en wit. Het leuke shortje, ook wel st. Tropez brief genoemd is een van de meest populaire slips van Aubade. Het tule met geborduurde bloemen maken dit broekje perfect. De vraag naar aardetinten is groot. Daardoor is deze kleur bordeaux rood ook zo mooi op de huid. Deze mooie luxe string kan je combineren met de bijpassende bh's. Ook is er nog een string bij.
€70,00
Aubade String Jardin des delice

Aubade String Jardin des delice

Aubade string jardin des delices kleur Pandore collectie winter 2016-2017 bij KANT Amsterdam YA26-2

Wat een prachtige kleur heeft deze Aubade string van de serie jardin des delices. De serie heeft zich al bewezen in de basis kleuren zwart en wit. De leuke string, ook wel tanga genoemd is een van de meest populaire strings van Aubade. Het tule met geborduurde bloemen maken dit broekje perfect. De vraag naar aardetinten is groot. Daardoor is deze kleur bordeaux rood ook zo mooi op de huid. Deze mooie string kan je combineren met de bijpassende bh's. Ook is er nog een luxe string bij.
€50,00
aubade bh jardin des delices

aubade bh jardin des delices

Aubade balconnet bh jardin des delices kleur Pandore collectie winter 2016-2017 bij KANT Amsterdam.

Wat een prachtige kleur heeft deze Aubade balconnet bh van de serie jardin des delices. De serie heeft zich al bewezen in de basis kleuren zwart en wit. De pasvorm van de jardin des delices balconnet bh is subliem. Tule met geborduurde bloemen en dit lingerie seizoen in de kleur Pandore. De vraag naar aardetinten is groot. Daardoor is deze kleur bordeaux rood ook zo mooi op de huid. Deze mooie balconnet bh kan je combineren met de bijpassende broekjes. Ook is er nog een pushup bh bij.
€60,00
Aubade bh Idylle Parisienne

Aubade bh Idylle Parisienne

Aubade bh Idylle Parisienne pushup in de kleur Gardenia bij KANT Amsterdam.

Deze lingerieserie van Aubade mag je niet missen. In samenwerking met Christian Lacroix heeft Aubade de geweldige serie Idylle Parisienne opnieuw uitgebracht. Christian Lacroix heeft de print bedacht en de kleurstellingen samen met de ontwerpers van Aubade. De pushup bh DX18 van de Idylle Parisienne heeft een geweldige pasvorm en heerlijk zacht leavers kant. Aan de binnenkant zit een uitneembaar microvezelkorreltjeskussentje tot en met C-cup. Deze lingerieserie uit de wintercollectie 2016-2017 van Aubade heeft naast de mooie voorgevormde pushup bh nog een balconnet bh,  een prachtige jarretelgordel en een mooie string en short. Dat wordt moeilijk kiezen.
€110,00
Aubade tanga Idylle Parisienne

Aubade tanga Idylle Parisienne

Aubade en Christian Lacroix hebben een prachtige lingerieserie samen gemaakt genaamd Idylle Parisienne. Wat een mooie string heeft de Idylle Parisienne lingerielijn. De print is prachtig, het kant wonderschoon en de string is prachtig afgewerkt met "vetertjes" zodat de Idylle Parisienne string iets weg heeft van een corset. Super chique, super uitdagend. Sexy, vrouwelijke en romantische lingerie voor de vrouw van nu. Combineer de tanga met een bijpassende bh en een jarretelgordel of een st. Tropez brief voor een stunning effect. Bij KANT Amsterdam shop je lingerie dat fashion is. Aubade en Christian Lacroix hebben ter inspiratie gekeken naar Versailles en Marie-Antoinette. 

De Aubade Idylle Parisienne in de kleur Gardenia is van de Aubade collectie winter 2016-2017. De code van de string is DX26.
€60,00
Aubade jarretel a l Amour

Aubade jarretel a l Amour

Aubade bh a L'Amour jarretelgordel zwart DA52 collectie winter 2016-2017 bij KANT Amsterdam.

KANT houdt van zwart. Niet alles hoeft zwart te zijn. Ook een mooi kleurtje in de lingerie is fraai. Echter als de klant van kant de keuze heeft dan is dit voor 80% zwart. De allernieuwste Aubade serie A l'Amour heeft iets stoers en iets romantisch. Het stoere van de tule en het romantische leavers kant maken de Aubade lingerie serie helemaal geweldig. De serie wordt een basis serie. Wat betekent dat de serie nog wel een aantal jaar door loopt. Prachtig, prachtig, prachtig, deze serie, Aubade A L'Amour,  staat echt in onze top 3. KANT houdt van jarretelgordels. Niet zozeer omdat het erotisch en romantisch is, maar omdat je er gelukkig van wordt. Je gaat rechter op lopen en voelt je meer vrouw. Deze jarretelgordel van de Aubade a l amour is lekker breed en geeft een slankmakende werking. Treed eens buiten je comfort zone en probeer een gordel te dragen. Volgens mij word je er super gelukkig van.
€89,95
Aubade short a l Amour

Aubade short a l Amour

Aubade short a l'Amour collectie winter 2016 maar ook een blijver bij KANT Amsterdam.

Aubade noemt de short van de à l'Amour een st. Tropez brief. Het blijft dezelfde mooie short. De serie a l'Amour is de nieuwste Aubade serie met een nieuw type bh. Deze short laat de billen mooi uitkomen. Het kant van de st. Tropez brief is heerlijk zacht. Bij deze short hoort natuurlijk ook een mooie bijpassende bh. Je hebt alle keus om voor jezelf of een ander een mooi verleidingssetje uit te zoeken. Wij bij KANT Amsterdam helpen je er graag bij. 
€71,00
Aubade pushup a l Amour

Aubade pushup a l Amour

Aubade bh à l'Amour 18 pushup bh zwart collectie winter 2016-2017 bij KANT Amsterdam.

KANT houdt van zwart. Niet alles hoeft zwart te zijn. Ook een mooi kleurtje in de lingerie is fraai. Echter als de klant van kant de keuze heeft dan is dit voor 80% zwart. De allernieuwste Aubade serie A l'Amour heeft iets stoers en iets romantisch. Het stoere van de tule en het romantische leavers kant maken de Aubade lingerie serie helemaal geweldig. De serie wordt een basis serie. Deze pushup bh heeft een prachtige pasvorm en maakt je borsten mooi rond. De serie heeft ook een hele mooie jarretelgordel en natuurlijk verschillende broekjes. Wat betekent dat de serie nog wel een aantal jaar door loopt. Prachtig, prachtig, prachtig, deze serie, Aubade A L'Amour,  staat echt in onze top 3.
€104,00
Aubade tanga a l Amour

Aubade tanga a l Amour

Aubade bh a L'Amour string DA26 collectie winter 2016-2017 bij KANT Amsterdam.

KANT houdt van zwart. Niet alles hoeft zwart te zijn. Ook een mooi kleurtje in de lingerie is fraai. Echter als de klant van kant de keuze heeft dan is dit voor 80% zwart. De allernieuwste Aubade serie A l'Amour heeft iets stoers en iets romantisch. Het stoere van de tule en het romantische leavers kant maken de Aubade lingerie serie helemaal geweldig. De serie wordt een basis serie. Wat betekent dat de serie nog wel een aantal jaar door loopt. Prachtig, prachtig, prachtig, deze serie, Aubade A L'Amour,  staat echt in onze top 3. KANTvindt deze string heel mooi. Maar vooral gewoon passend bij de prachtige lingerie. De string is van prachtig leavers kant en heeft aan de achterkant een leuke kleine opening.
€51,00
Aubade bh a l Amour

Aubade bh a l Amour

Aubade bh a L'Amour DA14-2 zwart collectie winter bij KANT Amsterdam.

KANT houdt van zwart. Niet alles hoeft zwart te zijn. Ook een mooi kleurtje in de lingerie is fraai. Echter als de klant van kant de keuze heeft dan is dit voor 80% zwart. De allernieuwste Aubade serie A l'Amour heeft iets stoers en iets romantisch. Het stoere van de tule en het romantische leavers kant maken de Aubade lingerie serie helemaal geweldig. De serie wordt een basis serie. Een verrassing is dat deze bh een helemaal nieuwe pasvorm heeft. De DA14-2 is voor de dame met een wat grotere boezem. De bh wordt gemaakt vanaf D cup. Met een smalle omvang neem je het gewone model maar vanaf 80 omvang de D, vanaf 75 omvang de E en vanaf 70 omvang de F. Wat een geweldige ontwikkeling. Nu ook voor de vollere boezem en een bredere beugel een Aubade bh. Yes, wij zijn blij.  Wat betekent dat de serie nog wel een aantal jaar door loopt. Prachtig, prachtig, prachtig, deze serie staat echt in onze top 3.
€101,00
Aubade bh a l Amour

Aubade bh a l Amour

Aubade bh a L'Amour DA14 zwart collectie winter bij KANT Amsterdam.

KANT houdt van zwart. Niet alles hoeft zwart te zijn. Ook een mooi kleurtje in de lingerie is fraai. Echter als de klant van kant de keuze heeft dan is dit voor 80% zwart. De allernieuwste Aubade serie A l'Amour heeft iets stoers en iets romantisch. Het stoere van de tule en het romantische leavers kant maken de Aubade lingerie serie helemaal geweldig. De serie wordt een basis serie. Wat betekent dat de serie nog wel een aantal jaar door loopt. Prachtig, prachtig, prachtig, deze serie staat echt in onze top 3.
€91,00
Aubade short Idylle Parisienne

Aubade short Idylle Parisienne

Aubade en Christian Lacroix hebben een prachtige lingerieserie samen gemaakt genaamd Idylle Parisienne. Wat een mooi shortje heeft de Idylle Parisienne lingerielijn. De print is prachtig, het kant wonderschoon en de st. Tropez brief is prachtig afgewerkt met "vetertjes" zodat de Idylle Parisienne luxe string iets weg heeft van een corset. Super chique, super uitdagend. Sexy, vrouwelijke en romantische lingerie voor de vrouw van nu. Combineer de short met een bijpassende bh en een jarretelgordel of een string voor een stunning effect. Bij KANT Amsterdam shop je lingerie dat fashion is. Aubade en Christian Lacroix hebben ter inspiratie gekeken naar Versailles en Marie-Antoinette. De kleuren van de serie zijn amandel groen, pasteltinten en fuchsia.

De Aubade Idylle Parisienne in de kleur princesse imperial is van de Aubade collectie winter 2016. De code van de short is DX70.
€79,00
Aubade string Idylle Parisienne

Aubade string Idylle Parisienne

Aubade en Christian Lacroix hebben een prachtige lingerieserie samen gemaakt genaamd Idylle Parisienne. Wat een mooie string heeft de Idylle Parisienne lingerielijn. De print is prachtig, het kant wonderschoon en de string is prachtig afgewerkt met "vetertjes" zodat de Idylle Parisienne string iets weg heeft van een corset. Super chique, super uitdagend. Sexy, vrouwelijke en romantische lingerie voor de vrouw van nu. Combineer de tanga met een bijpassende bh en een jarretelgordel of een st. Tropez brief voor een stunning effect. Bij KANT Amsterdam shop je lingerie dat fashion is. Aubade en Christian Lacroix hebben ter inspiratie gekeken naar Versailles en Marie-Antoinette. De kleuren van de serie zijn amandel groen, pasteltinten en fuchsia.

De Aubade Idylle Parisienne in de kleur princesse imperial is van de Aubade collectie winter 2016. De code van de string is DX26.
€60,00
Aubade bh Idylle Parisienne

Aubade bh Idylle Parisienne

Aubade bh Idylle Parisienne pushup in de kleur Princesse Imperial.

Deze lingerieserie van Aubade mag je niet missen. In samenwerking met Christian Lacroix heeft Aubade de geweldige serie Idylle Parisienne opnieuw uitgebracht. Christian Lacroix heeft de print bedacht en de kleurstellingen samen met de ontwerpers van Aubade. De pushup bh DX18 van de Idylle Parisienne heeft een geweldige pasvorm en heerlijk zacht leavers kant. Aan de binnenkant zit een uitneembaar microvezelkorreltjeskussenjte. Deze lingerieserie uit de wintercollectie 2016 van Aubade heeft naast de mooie voorgevormde pushup bh nog een balconnet bh,  een prachtige jarretelgordel en een mooie string en short. Dat wordt moeilijk kiezen.
€110,00
Producten per pagina

Aubade Bestsellers

Aubade boite a desir open up slip

Aubade boite a desir open up slip

Boîte à Désir van Aubade

In deze Boîte à Désir van Aubade zit een hele mooie slip van elastisch leavers kant met van voor naar achter knoopjes waarmee je de slip open kan maken. Wij hoeven jullie niet te vertellen hoe leuk dit broekje is toch? Gebruik je fantasie!

In de serie verleidingsdoosjes van Aubade zitten de volgende artikelen; de Boîte à Désir open up slip, de Boîte à Désir open up triangle, de Boîte à Désir Sexy Bunny, de Boîte à Désir slip Frou Frou, de Boîte à Désir jarretel, de Boîte à Désir babydoll, de Boîte à Désir open up string, de Boîte à Désir mask and gloves en de Boîte à Désir ´triangle bra with suspenders´.
€52,00
Aubade Boite a Desir Cheeky

Aubade Boite a Desir Cheeky

Aubade boite a desir "cheeky" bij KANT Amsterdam.

Wat een spannend broekje voor spannende momenten. Leuk om cadeau te krijgen of cadeau te geven. Super sexy broekje met weinig om het lijf. One size fits all maar max tot maat 42. Wie ga jij hiermee verleiden? Je hoeft verder geen moeite te doen als je dit broekje aan hebt.
€69,00
aubade jardin des delices bh pushup

aubade jardin des delices bh pushup

Aubade Jardin des Délices pushup bh in de kleur noir collectie continue. De Jardin des Délices serie wordt de vervanger van de immens populaire Fleurs de Pommier. De Jardin des Délices heeft dezelfde mooie pasvorm. De pushup bh van de jardin des delices vormt de borsten mooi rond. Er zit een uitneembaar microvezelkorreltjeskussentje in tot en met de E-cup om de cup van de Jardin des Délices mooi op te vullen. Om helemaal mooi voor de dag te komen kan je kiezen uit meerdere slips en vergeet de jarretelgordel niet.
€80,00
Aubade boite a desir Italian brief

Aubade boite a desir Italian brief

Aubade boite a desir Italian brief bij KANT Amsterdam.

Dit verleidingsbroekje krijg je thuis in een mooi doosje. Het broekje heeft een opening aan de bovenkant en is gemaakt van heel mooi zacht kant. Met de Aubade boite a desir Italian brief ga je leuke momenten tegemoet.
€49,00