Slips

Bij KANT Amsterdam hebben we meedere soorten slips bij de bh's. Het leukst en mooist is een bijpassende slip bij de BH. Er zijn strings, shortjes, brasillian en vele andere soorten slips. De slips kunnen los aangeschaft maar natuurlijk ook prachtig bij een mooie BH. We voeren de merken Chantal Thomass, La Perla lingerie, Lise Charmel, Aubade, Marie Jo en vele andere merken. Ieder merk heeft zijn eigen identiteit en eigen modellen slips. Wil je slip advies? kom langs in de winkel of bel. We helpen je graag.
Producten per pagina
Lise Charmel short rose de ven

Lise Charmel short rose de ven

Lise Charmel verrast iedere keer weer met prachtige designs en stoffen. De serie Rose de Venise is naast romantisch ook spannend te noemen. Dit shortje heeft een seamless tule achterkant. Kijk ook eens naar de andere bijpassende prachtige broekjes en bh's, om te watertanden zo mooi. Scroll naar beneden om alle producten uit de serie te zien.

Artikel: ACH0421
€102,95
Lise Charmel string sexy rose

Lise Charmel string sexy rose

Lise Charmel verrast iedere keer weer met prachtige designs en stoffen. De serie Rose de Venise is naast romantisch ook spannend te noemen. Deze string is de string sexy met afneembare extra bandjes. Kijk ook eens naar de andere bijpassende prachtige broekjes, om te watertanden zo mooi. Scroll naar beneden om alle producten uit de serie te zien.

Artikel: ACH0921
€97,95
Lise Charmel string rose de ve

Lise Charmel string rose de ve

Lise Charmel verrast iedere keer weer met prachtige designs en stoffen. De serie Rose de Venise is naast romantisch ook spannend te noemen. Deze string is een gewone string met een iets bredere zijkant dan de string sexy.  Kijk ook eens naar de andere bijpassende prachtige broekjes, om te watertanden zo mooi. Scroll naar beneden om alle producten uit de serie te zien.

Artikel: ACH002
€100,00
Aubade short art of ink bleue

Aubade short art of ink bleue

Wat een prachtige Aubade serie deze Art of Ink in het blauw. De luxe string oftewel st. Tropez brief is mooi afgewerkt en draagt heel fijn. Je billen komen er prachtig in uit. Combineer er een van de bh's bij en je Aubade gevoel is compleet.

Artikel: TD70
€90,00
Aubade string art of ink bleue

Aubade string art of ink bleue

Wat een prachtige Aubade serie deze Art of Ink in het blauw. De string is mooi afgewerkt en draagt heel fijn. Combineer er een van de bh's bij en je Aubade gevoel is compleet.

Artikel: TD26
€75,00
Lise Charmel short imagine une ile

Lise Charmel short imagine une ile

Lise Charmel short imagine une ile is een heerlijk en mooi shortje. Lise Charmel heeft altijd meerder broekjes zodat jij de juiste voor jezelf kan uitzoeken. De short staat lekker pittig en heeft een mooie pasvorm. Combineer de Lise Charmel short imagine une ile met een bijpassende bh voor het totale Lise Charmel gevoel.

Code: ach0414
€97,00
Lise Charmel string sexy ile e

Lise Charmel string sexy ile e

Lise Charmel string sexy imagine une ile is een smalle string. Lise Charmel heeft altijd 2 soorten. De andere string is iets breder. De string van dit artikel snijdt niet en staat lekker pittig. Combineer de Lise Charmel string sexy imagine une ile met een bijpassende bh voor het totale Lise Charmel gevoel.

Code: ach0514
€82,00
Lise Charmel string Imagine une ile

Lise Charmel string Imagine une ile

Lise Charmel heeft ieder seizoen een print in de collectie. Zo nu deze zomer de serie Imagine une ile in het groen. De string heeft een normale smalle zijkant en staat heel mooi met een bijpassende bh. 

Artikel: ach0014
€90,00
Marie Jo string Avero tiny iris

Marie Jo string Avero tiny iris

De Marie Jo Avero is een niet uit het straatbeeld weg te denken eye-catcher met de margrietjes op de bandjes en broekjes. Dit seizoen in een prachtige lila, tiny iris,  uitvoering met een extra versiersel als tweede bandje. Lila is al een aantal jaar een modekleur en aangezien we bij KANT kijken naar mode en ons aanbod in lingerie hierop aanpassen, moesten we deze bh set hebben. Kunnen we je met deze string blij maken?

Artikel: 0600410
€36,00
Marie Jo hotpants Avero tiny iris

Marie Jo hotpants Avero tiny iris

De Marie Jo Avero is een niet uit het straatbeeld weg te denken eye-catcher met de margrietjes op de bandjes en broekjes. Dit seizoen in een prachtige lila, tiny iris,  uitvoering met een extra versiersel als tweede bandje. Lila is al een aantal jaar een modekleur en aangezien we bij KANT kijken naar mode en ons aanbod in lingerie hierop aanpassen, moesten we deze bh set hebben. Kunnen we je met deze hotpants blij maken?

Artikel: 0500415
€46,00
Marie Jo slip Mariko fruit punch

Marie Jo slip Mariko fruit punch

Dit is echt een topper! De Marie Jo Mariko fruit punch is naast heel mooi in kleur en look, ook nog eens perfect in de pasvorm. De bh met bijpassende slip heeft zichzelf in de winkel al bewezen en ik heb er reeds een heleboel klanten blij mee gemaakt. De slip is zoals we het willen... seamless aan de achterkant. Wanneer je wat voller bent aan de onderkant en je wil geen string dan laat deze slip je benen optisch langer lijken.  Het setje is super zomers en je wordt er ook heel blij van.

Artikel: 0522170
€31,00
Marie Jo string Mariko fruit punch

Marie Jo string Mariko fruit punch

Dit is echt een topper! De Marie Jo Mariko fruit punch is naast heel mooi in kleur en look, ook nog eens perfect in de pasvorm. De bh met bijpassende string heeft zichzelf in de winkel al bewezen en ik heb er reeds een heleboel klanten blij mee gemaakt. De string is zoals we het willen... seamless aan de achterkant. Het setje is super zomers en je wordt er ook heel blij van.

Artikel: 0622170
€31,00
primadonna luxe string Vya zwa

primadonna luxe string Vya zwa

Deze Primadonna short of luxe string Vya zwart is een prachtige slip.  Primadonna heeft tegenwoordig ook verleidelijke series zoals deze Vya. Combineer de mooi short met een bijpassende bh en als eye-catcher ook de jarretelgordel met choker. 
​Artikel: 0663331
€56,90
Primadonna slip Vya zwart

Primadonna slip Vya zwart

Deze Primadonna slip Vya zwart is een prachtige slip, kijk eens naar de achterkant. Voor dames die niet van een string houden maar een smalle zijkant wel mooi vinden staan. Primadonna heeft tegenwoordig ook verleidelijke series zoals deze Vya. Combineer de mooi slip met een bijpassende bh en als eye-catcher ook de jarretelgordel met choker. 
​Artikel: 0563330
€51,90
primadonna string Vya zwart

primadonna string Vya zwart

Deze Primadonna string Vya zwart is een prachtige string, kijk eens naar de achterkant.  Primadonna heeft tegenwoordig ook verleidelijke series zoals deze Vya. Combineer de mooi string met een bijpassende bh en als eye-catcher ook de jarretelgordel met choker. 
​Artikel: 0663330
€46,90
Empreinte slip Romy naturel

Empreinte slip Romy naturel

Empreinte is ons favoriete merk voor dames met een vollere boezem. Deze Romy is van prachtig kant en een must-have voor de zomer en/of wanneer je net als ik, van lichte lingerie houdt. Dit is een slip met een achterkant van gladde, niet transparante stof.
EM03212
€63,00
Empreinte short Romy naturel

Empreinte short Romy naturel

Empreinte is ons favoriete merk voor dames met een vollere boezem. Deze Romy is van prachtig kant en een must-have voor de zomer en/of wanneer je net als ik, van lichte lingerie houdt. Dit is een shortje met een prachtige achterkant.
EM02212
€70,00
primadonna madison short bleu

primadonna madison short bleu

Draag je graag gladde bh's en wil je toch kant onder je kleding, dan is de Primadonna Madison bleu bijou bh glad iets voor jou. Deze short staat daar perfect bij als je gekleed wilt gaan in een complete set. Het broekje draagt heerlijk.
​Artikel 0562127
€46,90
Primadonna string madison bleu

Primadonna string madison bleu

PrimaDonna string Madison in bleu bijou - 0662125.

Met deze fijne PrimaDonna string maak jij jouw Madison setje in het prachtige royale bleu bijou kleurtje compleet. Toch liever een shortje en/of heb je de bh nog niet gezien? Onder aan deze pagina staan de linkjes.
€41,90
Aubade short Encre de Chine

Aubade short Encre de Chine

Aubade heeft in samenwerking met de Chinese kunstenares Hong Wai deze prachtige serie ontworpen. De Encre de Chine in ivoor is echte verleiding. De luxe string/ short combineer je mooi met de pushup bh of de balconnet bh uit deze serie.

Artikel: QF70/eter
€80,00
Aubade string Encre de Chine

Aubade string Encre de Chine

Aubade heeft in samenwerking met de Chinese kunstenares Hong Wai deze prachtige serie ontworpen. De Encre de Chine in ivoor is echte verleiding. De string combineer je mooi met de pushup bh of de balconnet bh uit deze serie.

Artikel: QF26/eter
€60,00
Aubade short Melodie d ete

Aubade short Melodie d ete

De prachtige nieuwe serie van Aubade Melodie d'été is een beige kleur met schitterende geborduurde en kanten bloemen. Met de serie melodie d ete van Aubade haal je de zomer naar binnen op je huid. Dit keer een gezellige nude tint op je huid voor onder je kleding. Combineer de luxe string/ short met een van de bijpassende bh's en wat dacht je van de body?

​IC70
€80,00
Aubade slip Melodie d ete

Aubade slip Melodie d ete

De prachtige nieuwe serie van Aubade Melodie d'été is een beige kleur met schitterende geborduurde en kanten bloemen. Met de serie melodie d ete van Aubade haal je de zomer naar binnen op je huid. Dit keer een gezellige nude tint op je huid voor onder je kleding. Combineer de slip met een van de bijpassende bh's en wat dacht je van de body?

​IC27
€70,00
Aubade string melodie d ete

Aubade string melodie d ete

De prachtige nieuwe serie van Aubade Melodie d'été is een beige kleur met schitterende geborduurde en kanten bloemen. Met de serie melodie d ete van Aubade haal je de zomer naar binnen op je huid. Dit keer een gezellige nude tint op je huid voor onder je kleding. Combineer de string met een van de bijpassende bh's en wat dacht je van de body?

​IC26
€60,00
Marie Jo short Tom golden oliv

Marie Jo short Tom golden oliv

Marie Jo l'Aventure short Tom in golden olive (goud, groen) - 0520823.

Met deze Marie Jo l'Aventure short maak jij jouw feestelijke Tom setje in het prachtige golden olive compleet.

Onder aan de pagina vind je alle linkjes naar de items die wij op voorraad hebben van deze feestelijke uitgave van de Tom collectie.
€41,90
Marie Jo short Tom golden oliv

Marie Jo short Tom golden oliv

Marie Jo l'Aventure short (hotpants model) Tom in golden olive (goud, groen) - 0520822.

Met deze Marie Jo l'Aventure short maak jij jouw feestelijke Tom setje in het prachtige golden olive compleet.

Onder aan de pagina vind je alle linkjes naar de items die wij op voorraad hebben van deze feestelijke uitgave van de Tom collectie.
€41,90
Marie Jo string Tom golden oli

Marie Jo string Tom golden oli

Marie Jo l'Aventure string Tom in golden olive (goud, groen) - 0620820.

Met deze Marie Jo l'Aventure string maak jij jouw feestelijke Tom setje in het prachtige golden olive compleet.

Onder aan de pagina vind je alle linkjes naar de items die wij op voorraad hebben van deze frivole uitgave van de Tom collectie.
€36,90
Marie Jo short Tokuda

Marie Jo short Tokuda

Marie Jo l'Aventure short (hotpants model) Tokuda in natuur (crème wit) - 0522162.

Met deze Marie Jo short Tokuda in crème wit maak jij jouw nieuwe setje compleet. De Tokuda collectie kenmerkt zich door de grafische lijnen, frisse look en sportieve uitstraling. 

Benieuwd naar alle items die we op voorraad hebben van deze collectie? Onder aan deze pagina vind je de linkjes.
€36,90
Marie Jo string Tokuda

Marie Jo string Tokuda

Marie Jo l'Aventure string Tokuda in natuur (crème wit) - 0622160.

Met deze Marie Jo string Tokuda in crème wit maak jij jouw nieuwe setje compleet. De Tokuda collectie kenmerkt zich door de grafische lijnen, frisse look en sportieve uitstraling. 

Benieuwd naar alle items die we op voorraad hebben van deze collectie? Onder aan deze pagina vind je de linkjes.
€31,90
Marie Jo short Tristan

Marie Jo short Tristan

Marie Jo l'Aventure short (hotpants model) Tristan in vert bamou (geel groen) - 0522162.

Met deze fris getinte dierenprint short maak jij jouw zomerse Marie Jo l'Aventure Tristan setje compleet.
Dit shortje is gemaakt van heerlijk zacht tule.

Benieuwd naar de andere items die wij op voorraad hebben van deze frisse en vrolijke collectie? Onder aan deze pagina staan de linkjes.
€36,90
Marie Jo string Tristan

Marie Jo string Tristan

Marie Jo l'Aventure string Tristan in vert bamou (geel groen) - 0622150.

Met deze fris getinte dierenprint string maak jij jouw zomerse Marie Jo l'Aventure Tristan setje compleet.
De string is gemaakt van heerlijk zacht tule.

Benieuwd naar de andere items die wij op voorraad hebben van deze frisse en vrolijke collectie? Onder aan deze pagina staan de linkjes.
€31,90
PrimaDonna Twist short Epirus

PrimaDonna Twist short Epirus

PrimaDonna Twist short (hotpants model) Epirus in pastel roze/ fifties pink - 051972.

Deze PrimaDonna twist short is gemaakt van vinatagekant dat ook wel seventieskant wordt genoemd. Het fijne van dit shortje is dat deze geen elastiek naad heeft aan de onderzijde waardoor deze als naadloos kan worden omschreven.

Onder aan deze pagina vind je de actuele voorraad van alle andere items die wij van de PrimaDonna Twist Epirus lijn in het fifties pink hebben.
€41,90
PrimaDonna Twist string Epirus

PrimaDonna Twist string Epirus

PrimaDonna Twist string Epirus in het pastel roze/ fftiespink - 061970.

Deze PrimaDonna twist string is gemaakt van vinatagekant dat ook wel seventieskant wordt genoemd. De string heeft een breede band zonder naadje van onder aan de zijkant waardoor deze niet in de heupen sniijdt. 

Onder aan deze pagina vind je de actuele voorraad van alle andere items die wij van de PrimaDonna Twist Epirus lijn in het fifties pink hebben.
€31,90
Marie Jo slip Agnes

Marie Jo slip Agnes

Marie Jo slip (italian model) Agnes in pale blue - 0502594.

Met deze prachtige pastel blauwe Marie Jo slip maak jij jouw Agnes setje compleet. De slip heeft nopjestule op de voorkant met een prachtige delicate broderie op de heupen. Op de bips is deze slip van zachte gladde stof. 

Benieuwd naar de bijpassende bh en/of de string? Onder aan deze pagina staan de linkjes. 
€58,90
Marie Jo string Agnes

Marie Jo string Agnes

Marie Jo string Agnes in pale blue - 0602590.

Met deze prachtige pastel blauwe Marie Jo string maak jij jouw Agnes setje compleet. De voorkant van deze string is versierd met nopjestule. En het heup en achterpand bestaat uit delicate broderie. 

Benieuwd naar de bijpassende bh en/of de slip? Onder aan deze pagina staan de linkjes. 
€46,90
Hanro short Moments blue moon

Hanro short Moments blue moon

HANRO short Moments (maxi brief model) in blue moon - 071447.

Met deze HANRO Moments short maak jij jouw lichtblauwe blue moon setje compleet. Het kant waaruit de gehele short bestaat is van 82% polyamine en 18% elastane gemaakt (uiteraard met een katoene kruisje aan de binnenkant). Onze ervaring is dat de HANRO shorts ruim vallen dus zit je tussen twee maten in neem dan de kleinere maat, althans dat is ons advies. 

Benieuwd naar alle items die wij op voorraad hebben van de Moments collectie in blue moon? Onder aan deze pagina vindt je de linkjes. 
€45,00
Producten per pagina

Slips Bestsellers

Aubade boite a desir open up slip

Aubade boite a desir open up slip

Boîte à Désir van Aubade

In deze Boîte à Désir van Aubade zit een hele mooie slip van elastisch leavers kant met van voor naar achter knoopjes waarmee je de slip open kan maken. Wij hoeven jullie niet te vertellen hoe leuk dit broekje is toch? Gebruik je fantasie!

In de serie verleidingsdoosjes van Aubade zitten de volgende artikelen; de Boîte à Désir open up slip, de Boîte à Désir open up triangle, de Boîte à Désir Sexy Bunny, de Boîte à Désir slip Frou Frou, de Boîte à Désir jarretel, de Boîte à Désir babydoll, de Boîte à Désir open up string, de Boîte à Désir mask and gloves en de Boîte à Désir ´triangle bra with suspenders´.
€49,00
Aubade short a l Amour

Aubade short a l Amour

Aubade short a l'Amour collectie winter 2016 maar ook een blijver bij KANT Amsterdam.

Aubade noemt de short van de à l'Amour een st. Tropez brief. Het blijft dezelfde mooie short. De serie a l'Amour is de nieuwste Aubade serie met een nieuw type bh. Deze short laat de billen mooi uitkomen. Het kant van de st. Tropez brief is heerlijk zacht. Bij deze short hoort natuurlijk ook een mooie bijpassende bh. Je hebt alle keus om voor jezelf of een ander een mooi verleidingssetje uit te zoeken. Wij bij KANT Amsterdam helpen je er graag bij. 
€71,95
Aubade Open Up String Boite a

Aubade Open Up String Boite a

Boîte à Désir van Aubade

Deze Boîte à Désir P023 van Aubade bevat een open-up string. De string kan gestrikt worden aan de achterkant en heeft een opening aan de onderkant. Het prachtige kant en het geweldige design zorgen ongetwijfeld voor veel voorpret en zeer waarschijnlijk ook voor veel plezier. Aubade is hèt merk voor verleiding. Verleid jezelf en een ander met de Boîte à Désir open-up string. Wij wensen je alvast veel plezier!

In de serie verleidingsdoosjes van Aubade zitten de volgende artikelen; de Boîte à Désir open up slip, de Boîte à Désir open up triangle, de Boîte à Désir Sexy Bunny, de Boîte à Désir slip Frou Frou, de Boîte à Désir jarretel, de Boîte à Désir babydoll, de Boîte à Désir open up string, de Boîte à Désir mask and gloves en de Boîte à Désir ´triangle bra with suspenders´. 
€49,00