Maison Lejaby bralette Nufit Maison Lejaby bralette Nufit Maison Lejaby bralette Nufit Maison Lejaby bralette Nufit
Maison Lejaby bralette Nufit

Maison Lejaby bralette Nufit

€59,00

Opties

 In winkelmandje
Deze Maison Lejaby Nufit bralette vormt een verrassing binnen ons bralette aanbod. Meestal zijn bralettes gemaakt van kant, maar deze tule met stoffe variant geeft een vernieuwende look. Het achterpand heeft 4 sluitstanden waardoor deze helemaal naar jou omvangswensen afgesteld kan worden. De stof keuzes en afwerkings details in dit design geven de bralette een speelse, sportieve maar ook frisse look.
Wil je je setje helemaal compleet maken? Kijk dan even onder aan de pagina daar vind je de linkjes naar de bijpassende string en slip. 
Wij adviseren eigenlijk altijd in de winkel te komen passen voor de juiste maat, mocht je online willen kopen bel of mail ons dan gerust voor maat advies bij de aanschaf van deze bralette. 
  • Gratis verzenden vanaf € 75,00 in Nederland (<24 uur op werkdagen)  
  • Gratis verzenden vanaf € 150,00 binnen de Europese Unie
  • Gratis verzenden vanaf € 500,00 buiten de  Europese Unie
  • Item niet beschikbaar? Email: info@kantamsterdam.nl
  • Advies nodig? Bel 020-6630020, email of kom langs in onze winkel 
  • Luxe cadeauverpakking

Gerelateerde producten

Maison Lejaby string Nufit

Deze Maison Lejaby string Nufit vormt een prachtige set samen met de bijpassende bh of bralet. Deze collectie van Maison Lejaby combineert verleiding doormiddel van mesh, met casual stof en een vleugje sportief door de band. Kortom een spannende combinatie die in jou kast zeker niet kan ontbreken. Een extra fijn detail van deze string is de brede band die ervoor zorgt dat de stof minder in je huid snijd en een perfecte basic is. 
Toch liever een slip of benieuwd naar de bh en bralette van deze serie? Onder aan deze pagina vind je de link. 
€47,95

Maison Lejaby slip Nufit

Deze Maison Lejaby Nufit slip vormt een prachtige set samen met de bijpassende bh of bralet. Deze collectie van Maison Lejaby combineert verleiding doormiddel van mesh, met casual stof en een vleugje sportief door de band. Kortom een spannende combinatie die in jou kast zeker niet kan ontbreken. 
Toch liever een string of benieuwd naar de bh en bralette van deze serie? Onder aan deze pagina vind je de link. 
€47,95

Maison Lejaby bh Armature

Deze Maison Lejaby Armature bh is een prachtige basis bh die zowel verleiding als sportief uitstraalt. Het vinden van een relatief gladde niet voorgevromde bh is niet altijd even gemakkelijk maar deze bh van Maison Lejaby is een hele goede optie. Het zachte tule valt om de volledige borst zonder dat het aanvoelt als een enorme bh door de transparantie van de stof. Deze bh heeft aan het achterpand 4 standen wat niet vaak voorkomt en is dus helemaal naar jou omvangs wensen af te stellen.
Maak jij dit setje compleet met een string of kies je voor de slip? Onderaan deze pagina vind je de linkjes die jou setje compleet maken.
€92,50