Lise Charmel bh soir de venice Lise Charmel bh soir de venice Lise Charmel bh soir de venice Lise Charmel bh soir de venice
Lise Charmel bh soir de venice

Lise Charmel bh soir de venice

€124,00

Opties

 In winkelmandje
Deze prachtige rode push-up bh uit de Soir de Venise collectie van Lise Charmel heeft twee niet al te dikke uitneembare pad's. De bh is versiert met prachtig kant dat doorloopt in het achterpand. Boven aan de cup zit prachtig borduursel dat doorloopt op de bandjes en een aantal kleine strassteentjes maken dat deze bh naar je knipoogt in het juiste licht. 

Onder aan deze pagina vind je de links naar de bijpassende slips, jarrelgordel en de andere bh modellen uit deze collectie.
  • Gratis verzenden vanaf € 150,00 in Nederland (<24 uur op werkdagen)  
  • Gratis verzenden vanaf € 150,00 binnen de Europese Unie
  • Gratis verzenden vanaf € 500,00 buiten de  Europese Unie
  • Item niet beschikbaar? Email: info@kantamsterdam.nl
  • Advies nodig? Bel 020-6630020, email of kom langs in onze winkel 
  • Luxe cadeauverpakking

Gerelateerde producten

Lise Charmel jarretel soir de

Met deze prachtige rode jarretel uit de Soir de Venise collectie van Lise Charmel maak je jouw setje af. Deze jarretel heeft een prachtige kanten voorpand dat wat langer is als dat je meestal ziet bij jarretels. Dit maakt het mogelijk de jarretel in de taille te dragen. Iets dat een plus punt is voor de dames die soms wat onzeker zijn over hun buik maar toch ook willen genieten van prachtige romantische en verleidelijke lingerie. Het rugpand bestaat uit heerlijk zacht mesh en is iets hoger opgesneden waardoor er een speels en spannend effect ontstaat in combinatie met een van de bijpassende slips die onderaan deze pagina te zien zijn. 

Wij adviseren eenvoudige zwarte of nude kousen te dragen bij deze set zodat de aandacht op je set blijft. Op onze instagram pagina kun je een video terug vinden waarop wij uitleggen hoe je het beste je jarretles kunt aantrekken. 
€85,95

Lise Charmel bh soir de venice

Deze prachtige rode Lise Charmel bh uit de Soir de Venise collectie is uitermaten geschikt voor de dames met een vollere boezem. Dit balconnet model heeft een hoog gesloten cup waardoor de borsen in het kant omarmt blijven. Het fijne aan deze soft cup bh is dat de zijkanten een iets breedere kanten band hebben waardoor de borst goed naar voren wordt geduwd in de beugel. En het sluitstuk is prachtig smaller afgewerkt waardoor deze bh haar elegantie behoudt. Het borduursel aan de bovenrand van de cup loopt door op de bandjes en bevat enkele strass steentjes.

Onder aan deze pagina vind je diverse links voor bijpassende slips, de jarretelgordel en andere bh modellen uit deze romantische serie.
€132,95

lise charmel bh soir de venice

Voor de dames die graag een padded bh dragen is deze Soir de Venise bh van Lise Charmel in het rood een absolute must have. Deze serie is op en top romantisch. Op de pad zit rood tule met aan de bovenzijde bij de borst prachtig borduursel met daarin kleine strass steentjes. Het borduursel loopt tot op de bandjes door en het achterpand bestaat uit verfijnt rood kant. 
Onder aan de pagina vind je diverse links voor een bijpassende slip, de jarreltelgordel en andere bh modellen.
€123,00

Lise Charmel slip soir de veni

Deze prachtige rode, volledig kanten slip uit de Soir de Venise Collectie van Lise Charmel zit als een brazilian slip. Aan de achterkant zit een speelse opening in de vorm van een omgekeerde driehoek die ook terug komt aan de voorkant waar een klein stukje mesh voor zit. 

Onder aan deze pagina vind je de bijpassende bh's, de jarretel gordel en andere slips uit deze prachtige romantische collectie.
€107,00

Lise Charmel string soir de v

Lise Charmel staat er als merk om bekend altijd een ruim aanbod te hebben in de verschillende slip modellen. Aan deze prachtige rode Soir de Venise collectie kon de string sexy natuurlijk niet ontbreken. De string sexy dankt haar naam aan de smalle achterkant. De voorkant is van mesh met aan de uiteindes van de stof borduursel waar in de bovenrand strass steentjes verwerkt zitten die ook terug te zien zijn in de bh modellen uit deze romatische collectie. 
Mocht je jou Soir de Venise setje compleet willen maken met een jarretel dat adviseren wij meestal deze te combineren met een string. Maar de keuze is aan jou, onderaan deze pagina vind je de linkjes naar alle beschikbare items uit deze collectie.  
€75,00

lise charmel slip soir de veni

Dit slip model zoals we hier in het rood laten zien uit de Soir de Venise collectie van Lise Charmel heet een italiaanse slip. Deze slip is redelijk hoog uitgesneden waardoor de nadruk wordt gelegd op de lengte van de benen. Aan de achterkant van deze geheel kanten slip zit een kleine opening in de vorm van een omgekeerde driehoek. 

Benieuwd naar nog meer moois uit deze romatische collectie? Kijk dan onderaan deze pagina's voor de links of kom langs in de winkel. 
€99,00