bh's

Bij KANT Amsterdam hebben we verschillende soorten bh's. Voorop staat dat we van de BH blij willen worden. We hebben BH's voor iedere dag, BH's voor teasing en pleasing, BH's voor onder gladde kleding en BH's met kant of zonder kant. Balconnete bh's, beugel bh's en push-up bh's. Kortom voor iedere vrouw een andere wens die wij in vervulling kunnen laten gaan. Val je voor la Perla lingerie, Aubade lingerie, Chantal Thomass lingerie, Empreinte lingerie, Lise Charmel lingerie of een ander merk? De BH's die op de webshop van KANT Amsterdam staan zijn een greep uit de collectie in de winkel aan de Middenweg. Hulp nodig bij de passende bh te vinden? bel ons gerust of kom langs.
Producten per pagina
Lise Charmel bh Dentelle Design

Lise Charmel bh Dentelle Design

Lise Charmel bra met uitneembare padding Dentelle design bij KANT Amsterdam.

Lise Charmel maakt prachtige vrouwelijke, romantische en klassieke lingerie. De lingerieserie dentelle design is van heel mooi zacht kant. Dit model maakt de borsten mooi rond en staat lekker pittig. Uitermate geschikt voor de dame met een minder volle boezem. Combineer de Dentelle Design bra bh met een bijpassende slip of string en eventueel jarretelgordel.
€132,00
Lise Charmel bh Dentelle Design

Lise Charmel bh Dentelle Design

Lise Charmel triangel bh Dentelle design bij KANT Amsterdam.

Lise Charmel maakt prachtige vrouwelijke, romantische en klassieke lingerie. De lingerieserie dentelle design is van heel mooi zacht kant. Dit model maakt de borsten mooi rond en staat lekker pittig en chique door de hoeveelheid kant. Combineer de Dentelle Design triangel bh met een bijpassende slip of string en eventueel jarretelgordel.
€131,00
Lise Charmel bh Dentelle Design

Lise Charmel bh Dentelle Design

Lise Charmel bh coque light ACC8589 Dentelle design bij KANT Amsterdam.

Deze luxe lingerielijn Dentelle design van Lise Charmel heeft prachtig kant en vele artikelen. De Dentelle design bh coque light geeft een mooie ronde vorm. Combineer de Lise Charmel bh met een van de prachtige slips en of strings voor het totale Lise Charmel effect.
€138,00
Lise Charmel bh Dentelle Design

Lise Charmel bh Dentelle Design

Lise Charmel Dentelle design balconnet bh zwart horizontale naad bij KANT Amsterdam.

Het kant van deze bh is zo prachtig. Heerlijk zacht en een prachtig design. De dentelle design balconnet bh geeft je borsten een mooie smalle look. Combineer deze bh met een van de bijpassende broekjes en eventueel jarretelgordel. Met de Lise Charmel dentelle design lingerieserie steel jij de show.
€138,00
Lise Charmel bh Dentelle Design

Lise Charmel bh Dentelle Design

Lise Charmel balconnet bh verticale seam Dentelle design bij KANT Amsterdam.

Lise Charmel maakt prachtige vrouwelijke, romantische en klassieke lingerie. De lingerieserie dentelle design is van heel mooi zacht kant en is een van de weinige Lise Charmel series waar een balconnet niet voorgevormd in zit met opgaande naad. Dit model maakt de borsten mooi rond en staat lekker pittig. Combineer de Dentelle Design balconnet bh met een bijpassende slip of string en eventueel jarretelgordel.
€125,00
Aubade bh Precious Glow

Aubade bh Precious Glow

Aubade pushup bh Precious Glow bij KANT Amsterdam.

De Aubade Precious Glow pushup bh geeft je borsten een hele mooie ronde vorm. Deze goudkleurige bh met swarovski kristallen is echt beeldschoon. Deze Aubade Pricious Glow pushup bh wil je iedere dag dragen. Combineer de bh met de bijpassende string. Wonderbaarlijk deze prachtige bh. Wees er maar zuinig op.
De Aubade Precious Glow serie is de luxe lijn van Aubade. Je bent het waard.
€142,95
Aubade bh Precious Glow

Aubade bh Precious Glow

Aubade triangel bh Precious Glow bij KANT Amsterdam.

Bralettes oftewel triangel bh's worden steeds populairder. Deze goudkleurige met swarovski kristallen is echt beeldschoon. Deze Aubade Pricious Glow triangel bh wil je iedere dag dragen. Combineer de bh met de bijpassende string. Wonderbaarlijk deze prachtige bh. Wees er maar zuinig op.
€112,95
Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade balconnet bh ED14-2 Rive Gauche Passion Gala bij KANT Amsterdam.

Naast de super exclusieve Aubade serie Entrevue Secrete heeft Aubade nog een exclusieve serie genaamd Rive Gauche Passion. Het design en het gebruik van het allermooiste kant maakt deze balconnet bh zo mooi. Rood is de kleur van de liefde en deze rode kleur is mooi warm en gaat absoluut mooi staan. Combineer voor het ultieme spannende en romantische moment, een jarretelgordel bij deze bh. Natuurlijk mag een broekje niet ontbreken. Welke van de drie?

Let op. Dit model van Aubade is het nieuwe model met een bredere beugel en diepere cup speciaal voor de wat vollere boezem. Draag je al jaren een Aubade balconnet naar wens? Klik dan op de andere rode Aubade Rive Gauche Passion bh.
€145,00
Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade pushup bh Rive Gauche Passion zwart ED18 bij KANT Amsterdam.

Naast de super exclusieve Aubade serie Entrevue Secrete heeft Aubade nog een exclusieve serie genaamd Rive Gauche Passion. Het design en het gebruik van het allermooiste kant maakt deze pushup bh zo mooi. Combineer voor het ultieme spannende en romantische moment, een jarretelgordel bij deze bh. Natuurlijk mag een broekje niet ontbreken. Welke van de drie?

In deze Aubade Rive Gauche Passion zwart pushup bh zit een uitneembaar kussentje met microvezelkorreltjes. Dit zorgt ervoor dat de cup mooi aansluit bij de borst. De kussentjes zijn uitneembaar waardoor je eventueel ook een verschil in borstgrootte kan opheffen. Wanneer de bh gewassen dient te worden; kussentje verwijderen graag.
 
€145,00
Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade bh Rive Gauche Passion

Aubade balconnet bh ED14 Rive Gauche Passion zwart bij KANT Amsterdam.

Naast de super exclusieve Aubade serie Entrevue Secrete heeft Aubade nog een exclusieve serie genaamd Rive Gauche Passion. Het design en het gebruik van het allermooiste kant maakt deze balconnet bh zo mooi. Combineer voor het ultieme spannende en romantische moment, een jarretelgordel bij deze bh. Natuurlijk mag een broekje niet ontbreken. Welke van de drie?

Let op. Dit model van Aubade is het model wat al jaren in de collectie zit. Voor het nieuwere model met een bredere beugel en diepere cup, dien je op de andere Aubade bh Rive Gauche te klikken.
€130,00
Aubade bh Sweet Poetry

Aubade bh Sweet Poetry

Aubade pushup bh Sweet Poetry obsession zwart EB18 bij KANT Amsterdam.

Deze leuke en mooie Aubade Sweet Poetry pushup bh heeft een uitneembaar kussentje met microvezelkorreltjes. De bh is zwart met geborduurde bloemen. Door het losse kussentje sluit de bh mooi aan bij de boezem en creeert de bh van Aubade Sweet Poetry een mooie cleavage. Combineer deze bh met een bijpassende string of luxe string.
€112,00
Aubade bh Sweet Poetry

Aubade bh Sweet Poetry

Aubade balconnet bh Sweet Poetry obsession zwart EB14 bij KANT Amsterdam.

Deze leuke en mooie Aubade Sweet Poetry balconnet bh is transparant en maakt een mooie ronde boezem. De bh is zwart met geborduurde bloemen. Bij KANT houden we van balconnet bh's, ze geven de borst een mooie zachte uitstraling, maakt prachtige bolletjes en heerlijk zacht om te voelen. Combineer deze bh met een bijpassende string of luxe string.
€108,00
Marie Jo l aventure bh Tom

Marie Jo l aventure bh Tom

Marie Jo L'Aventure Tom bh voorgevormde hartvorm Colonial Green bij KANT Amsterdam. 

Lang verwacht en gelukkig gekomen. Deze kleur van de Tom gaat een topper worden. Groen is een fashion kleur en de Tom van Marie Jo een topper uit hun lingerie collectie. Glad en een perfecte pasvorm. De hartvorm is uitermate geschikt voor de dames die een brede beugel nodig hebben maar wat minder volume hebben. Met de plunge bh hartvorm van Marie Jo Tom L'Aventure in Colonial Green ga je avonturen beleven en de strijd aan. Lingerie doet wat voor je. Schaf deze bh aan en je zult het verschil merken. 
€77,95
Marie Jo l aventure bh tom

Marie Jo l aventure bh tom

Marie Jo L'Aventure Tom bh voorgevormde balconnet Colonial Green bij KANT Amsterdam. 

Lang verwacht en gelukkig gekomen. Deze kleur van de Tom gaat een topper worden. Groen is een fashion kleur en de Tom van Marie Jo een topper uit hun lingerie collectie. Glad en een perfecte pasvorm. Met de balconnet bh van Marie Jo Tom L'Aventure in Colonial Green ga je avonturen beleven en de strijd aan. Lingerie doet wat voor je. Schaf deze bh aan en je zult het verschil merken. 
€79,95
Lise Charmel bh Ajourage Petal

Lise Charmel bh Ajourage Petal

Lise Charmel coque bh Ajourage petales bij KANT Amsterdam.

De Lise Charmel Ajourage Petales is een prachtige chique bh van hele mooie glansgaren en kant. De bh is uitermate geschikt voor dames met een volle boezem in de cupmaten C en D. Combineer de Ajourage Petales bh met een bijpassend broekje voor het gewenste Lise Charmel glamour effect.
€130,00
Lise Charmel bh rever byzance

Lise Charmel bh rever byzance

Lise Charmel bh balconnet Rever Byzance niet voorgevormd zwart bij KANT Amsterdam.

Prachtige kleuren, verleidelijke look en heerlijke pasvorm. Wat willen we nog meer van lingerie. De Rever Byzance van Lise Charmel is zwart maar ook kleurrijk. Griekse droom? ik weet niet wat, daar bij voor te stellen, maar deze serie heet zo. Het is een heerlijke droom die werkelijkheid wordt. Combineer deze prachtige Lise Charmel bh met een bijpassend broekje en je ziet er uit om van te dromen.
€116,50
Lise Charmel triangel bh Sexy Sortilege

Lise Charmel triangel bh Sexy Sortilege

Lise Charmel triangel bh Sexy Sortilege collectie zomer 2017 bij KANT Amsterrdam.

Voor jou, als je geen beugel wilt dragen of omdat het sexy is. Past perfect bij een mooie stevige boezem die geen ondersteuning nodig heeft. Wat een beauty. Naast dat beugelloos helemaal van nu is, steel je er in deze versie van Lise Charmel Sexy Sortilege de show mee. Fijn om te combineren met de string sexy maar ook een van de andere broekjes is mooi. 
€111,00
Maison Close bh jardin imperial

Maison Close bh jardin imperial

Maison Close Jardin Imperial bh balconnet in het rood bij KANT Amsterdam.

Deze balconnet bh van Maison Close is een waar verleidingsstukje in rood. Het achterpand heeft verstelbare bandjes en de balconnet bh is heel mooi te combineren met de culotte en het harnasje. Maison Close voor als het wel wat verleidelijker mag.
€99,90
Lise Charmel bh Lodge en fleurs

Lise Charmel bh Lodge en fleurs

Lise Charmel lodge en fleurs bh padded collectie zomer 2017 bij KANT Amsterdam.

Lise Charmel maakt prachtige vrouwelijke luxe lingerie. Deze serie Lodge en Fleurs is voorgevormd en geeft de borst een mooie ronde vorm. De kleur is bruin met geborduurde bloemen. Combineer de Lodge en Fleurs Lise Charmel bh padded met een bijpassend broekje voor het ultieme Lise Charmel gevoel. 
€133,00
Lise Charmel bh Lodge en fleurs

Lise Charmel bh Lodge en fleurs

Lise Charmel bh pushup Lodge en Fleurs collectie zomer 2017 bij KANT Amsterdam.

Prachtige bruine serie van Lise Charmel met geborduurde bloemen. De Lise Charmel pushup bh Lodge en Fleurs heeft een uitneembaar kussentje en is speciaal geschikt voor dames met een wat kleinere boezem. Vandaar dat we de Lise Charmel pushup bh Lodge en Fleurs. Combineer deze bh met een bijpassende slip en of string voor het ultieme Lise Charmel effect.
€128,50
Lise Charmel bh Lodge en fleurs

Lise Charmel bh Lodge en fleurs

Lise Charmel bh balconnet Lodge en Fleurs collectie zomer 2017 bij KANT Amsterdam.

Prachtige bruine serie van Lise Charmel met geborduurde bloemen. De Lise Charmel balconnet bh Lodge en Fleurs heeft een horizontale naad en laat je borsten mooi uitkomen. De Lise Charmel balconnet bh Lodge en Fleurs is transparant en maakt daardoor minder massief. De balconnet bh's van Lise Charmel zitten altijd mooi en staan prachtige. Combineer deze bh met een bijpassende slip en of string voor het ultieme Lise Charmel effect.
€123,50
Empreinte bh Valeria

Empreinte bh Valeria

Empreinte bh balconnet Valeria in marine bij KANT Amsterdam. De grootste collectie van Amsterdam van Empreinte fashion bij ons. Deze Valeria balconnet bh van Empreinte heeft een prachtige pasvorm en een grafische rand met gouddraad. De bh is marine blauw, de kleur voor de zomer. Combineer je Empreinte Valeria balconnet bh met een bijpassende slip of string. Empreinte voor de vrouw met een weelderige boezem.
€124,00
Empreinte bh Nikki

Empreinte bh Nikki

Empreinte bh Nikki blauw collectie zomer 2017 bij KANT Amsterdam.

 
€114,95
Empreinte string Elena

Empreinte string Elena

Empreinte string Elena zwart bij KANT Amsterdam.

Bij KANT willen we de dames met een volle boezem ook verwennen met mooie lingerie. Empreinte is het merk van verleiding voor jezelf met een prachtige pasvorm en dito uitstraling. Deze Empreinte Elena string in het zwart heeft mooie geborduurde bloemen en combineer je met de prachtige bijpassende Empreinte Elena balconnet bh. Met Empreinte lingerie voel je je prachtig en je wilt geen andere string meer.
€58,00
Lise Charmel bh Splendeur soie

Lise Charmel bh Splendeur soie

De Lise Charmel voorgevormde bh Splendeur Soie in de kleur Splendeur Amethyste van zijde bij KANT Amsterdam.

Bij KANT Amsterdam houden we van luxe lingerie. Bij ons vind je dan ook alleen de series die wij mooi vinden en bij jou vinden passen. Zijde lingerie zoals deze Lise Charmel Splendeur Soie in het paars, voelt heerlijk op de huid. Wat een geweldige kleurstelling ook. Een beetje gewaagd maar daarom juist leuk. Als je voor de Lise Charmel Spledeur Soie in de kleur Splendeur Amethyste (paars) gaat, dan adviseer ik je de bij passende string of short om het geheel een luxe lingerie uitstraling te geven. 
€135,00
Lise Charmel bh Splendeur soie

Lise Charmel bh Splendeur soie

De Lise Charmel voorgevormde bh Splendeur Soie in de kleur Splendeur Emeraude van zijde bij KANT Amsterdam.

Bij KANT Amsterdam houden we van luxe lingerie. Bij ons vind je dan ook alleen de series die wij mooi vinden en bij jou vinden passen. Zijde lingerie zoals deze Lise Charmel Splendeur Soie in het groen, voelt heerlijk op de huid. Wat een geweldige kleurstelling ook. Een beetje gewaagd maar daarom juist leuk. Als je voor de Lise Charmel Spledeur Soie in de kleur Splendeur Emeraude (groen) gaat, dan adviseer ik je de bij passende string of short om het geheel een luxe lingerie uitstraling te geven. 
€135,00
Empreinte bh Elena

Empreinte bh Elena

Empreinte bh Elena balconnet zwart bij KANT Amsterdam.

Bij KANT willen we de dames met een volle boezem ook verwennen met mooie lingerie. Empreinte is het merk van verleiding voor jezelf met een prachtige pasvorm en dito uitstraling. Deze Empreinte Elena balconnet bh in het zwart heeft mooie geborduurde bloemen. De balconnet van Empreinte is niet zo laag als van bijvoorbeeld Aubade maar wel op en top vrouwelijk en niet te hoog. De borsten worden in deze Empreinte Elena bh in het zwart mooi naar voren gebracht voor een top silhouet. Met Empreinte lingerie voel je je prachtig en je wilt geen andere bh meer.
€136,00
Empreinte bh Cassiopee

Empreinte bh Cassiopee

Empreinte is het merk voor de dames met een volle boezem. Deze Empreinte Cassiopee bh in kleur Rosé collectie zomer 2017 past perfect bij de Empreinte Cassiopee slips. De bh is naadloos en geeft een hele mooie vorm aan de boezem. De Empreinte Cassiopee bh heeft zichzelf al bewezen in het zwart. Nu heeft Empreinte de bh uitgevoerd in een mooie zomer kleur. Wat is er nu fijner dan met een compleet setje rondlopen van Empreinte. Je voelt je lekker in Empreinte lingerie. Er is ook nog een slip, string en short te verkrijgen van de Cassiopee Rose.
€127,00
Chantal Thomass bh Murmure

Chantal Thomass bh Murmure

Chantal Thomass beugelloze triangel bh Murmure collectie zomer 2017 bij KANT Amsterdam.

Beugelloos is een trend. Naast dat het een trend is staat het ook nog heel mooi als je de juiste borsten ervoor hebt. De bh zal niet veel voor je borsten doen dus een boezem die geen ondersteuning nodig heeft is hiervoor uitermate geschikt. Combineer de Chantal Thomass beugelloze triangel bh met een bijpassend broekje voor het gewenste Chamtal Thomass gevoel.
€100,00
Producten per pagina

bh's Bestsellers

Empreinte Melody bh

Empreinte Melody bh

Empreinte Melody bh zwart bij KANT Amsterdam.

Zoek je een gladde bh in een grotere cupmaat met een volle boezem, dan is deze Melody van Empreinte wat voor jou. Empreinte lingerie is verschrikkelijk goed en mooi. Deze Melody doet wat 'ie moet doen. Het is een prachtige bh om te zien en ondanks dat de bh naadloos is, brengt de bh de borsten mooi naar voren wat zorgt voor een slank silhouet. In de winkel aan de Middenweg te Amsterdam hebben we er al duizenden mensen blij mee gemaakt. Ben je van bijvoorbeeld PrimaDonna een F cup gewend, dan kan je van Empreinte een E cup nemen. De cup van de Melody van Empreinte is diep waardoor er veel borst in kan. Klanten worden er heel blij van. De schouderbandjes aan de bovenkant hebben een extra zachte versteviging wat als zeer comfortabel wordt ervaren. Heb je vragen, bel of mail ons gerust. Hopelijk kunnen we jou ook blij maken met een Melody van Empreinte.
€116,00
Empreinte Melody bh

Empreinte Melody bh

Empreinte Melody bh huid/skin/nude bij KANT Amsterdam.

Zoek je een gladde bh in een grotere cupmaat met een volle boezem, dan is deze Melody van Empreinte wat voor jou. Empreinte lingerie is verschrikkelijk goed en mooi. Deze Melody doet wat 'ie moet doen. Het is een prachtige bh om te zien en ondanks dat de bh naadloos is, brengt de bh de borsten mooi naar voren wat zorgt voor een slank silhouet. In de winkel aan de Middenweg te Amsterdam hebben we er al duizenden mensen blij mee gemaakt. Ben je van bijvoorbeeld PrimaDonna een F cup gewend, dan kan je van Empreinte een E cup nemen. De cup van de Melody van Empreinte is diep waardoor er veel borst in kan. Klanten worden er heel blij van. De schouderbandjes aan de bovenkant hebben een extra zachte versteviging wat als zeer comfortabel wordt ervaren. Heb je vragen, bel of mail ons gerust. Hopelijk kunnen we jou ook blij maken met een Melody van Empreinte.
€116,00
aubade jardin des delices bh pushup

aubade jardin des delices bh pushup

Aubade Jardin des Délices pushup bh in de kleur noir collectie continue. De Jardin des Délices serie wordt de vervanger van de immens populaire Fleurs de Pommier. De Jardin des Délices heeft dezelfde mooie pasvorm. De pushup bh van de jardin des delices vormt de borsten mooi rond. Er zit een uitneembaar microvezelkorreltjeskussentje in tot en met de E-cup om de cup van de Jardin des Délices mooi op te vullen. Om helemaal mooi voor de dag te komen kan je kiezen uit meerdere slips en vergeet de jarretelgordel niet.
€80,00
maison Close les fetiches sein

maison Close les fetiches sein

Maison Close les Fetiches sein bij KANT Amsterdam. Tja, het houdt niet veel om het lijf. Wat het is? gewoon iets om mee te verleiden? een paar touwtjes rondom de borsten, geweldig sexy. Combineer deze Maison Close Fetiches sein met de Maison Close fetiches cul en het feest kan beginnen.
€17,50