aubade jardin des delices tang aubade jardin des delices tang aubade jardin des delices tang aubade jardin des delices tang
aubade jardin des delices tang

aubade jardin des delices tang

€50,00

Opties

 In winkelmandje
Aubade Jardin des Délices string bij KANT Amsterdam.

Wat een prachtige zwarte sting van Aubade Jardin des Délices van Aubade, de opvolger van de Fleur de Pommier. De borduursels liggen mooi op de tule stof en de string staat geweldig. Combineer de Aubade Jardin des Délices tanga met een bijpassende bh in de vorm van een pushup bh, een balconnet bh of een driekwart bh. Natuurlijk is het helemaal geweldig met een bijpassende jarretelgordel. Succes verzekerd. Aubade, luxe lingerie om jezelf mee te verwennen.
  • Gratis verzenden vanaf € 75,00 in Nederland (<24 uur op werkdagen)  
  • Gratis verzenden vanaf € 150,00 binnen de Europese Unie
  • Gratis verzenden vanaf € 500,00 buiten de  Europese Unie
  • Item niet beschikbaar? Email: webshop@kant-lingerie.nl
  • Advies nodig? Bel 020-6630020, email of kom langs in onze winkel 
  • Luxe cadeauverpakking

Gerelateerde producten

aubade jardin des delice slip

Aubade Jardin des Délices slip bij KANT Amsterdam.

Wat een prachtige zwarte slip van Aubade Jardin des Délices van Aubade, de opvolger van de Fleur de Pommier. De borduursels liggen mooi op de tule stof en de slip staat geweldig met de prachtige achterkant. Een voordeel van een slip is dat het je benen mooi laat uitkomen omdat het pijpje wat hoger opgesneden is. Combineer de Aubade Jardin des Délices slip met een bijpassende bh in de vorm van een pushup bh, een balconnet bh of een driekwart bh. Natuurlijk is het helemaal geweldig met een bijpassende jarretelgordel. Succes verzekerd. Aubade, luxe lingerie om jezelf mee te verwennen.
€74,50

aubade jardin des delices bh 3/4

Aubade Jardin des Délices driekwart cup in het zwart. De Aubade Jardin des Délices in de driekwart cup is heel romantisch door het transparante tule en het prachtige bloempatroon. De driekwart cup is voor dames die de beha net wat hoger willen dragen en waarvan de borst iets slapper kan zijn. De cup wordt dan mooi opgevuld. Combineer de Aubade jardin des delices met een mooi shortje, string en/of jarretelgordel en het feestje kan beginnen.
€79,00

aubade jardin des delices bh balconnet

Aubade Jardin des Délices balconnet bh bij KANT Amsterdam.

De Jardin des Délices serie is de vervanger van de immens populaire Fleurs de Pommier. De Jardin des Délices heeft dezelfde mooie pasvorm. De balconnet bh van de jardin des delices vormt de borsten mooi rond. Om helemaal mooi voor de dag te komen kan je kiezen uit meerdere slips en vergeet de jarretelgordel van de Aubade Jardin des Délices niet.
€68,00

aubade jardin des delices bh pushup

Aubade Jardin des Délices pushup bh in de kleur noir collectie continue. De Jardin des Délices serie wordt de vervanger van de immens populaire Fleurs de Pommier. De Jardin des Délices heeft dezelfde mooie pasvorm. De pushup bh van de jardin des delices vormt de borsten mooi rond. Er zit een uitneembaar microvezelkorreltjeskussentje in tot en met de E-cup om de cup van de Jardin des Délices mooi op te vullen. Om helemaal mooi voor de dag te komen kan je kiezen uit meerdere slips en vergeet de jarretelgordel niet.
€80,00

aubade jardin des delices jarretelgordel

Aubade Jardin des Délices jarretelgordel in de kleur noir bij KANT Amsterdam.

De Jardin des Délices serie is de vervanger van de immens populaire Fleurs de Pommier. De Jardin des Délices heeft dezelfde mooie pasvorm. De jarretelgordel is een leuke extra accessoire om je Aubade setje Jardin des Délices af te maken. Je voelt je extra vrouwelijk als je een jarretelgordel draagt en het is heerlijk om mee te verleiden. Vergeet niet je slip over de jarretels te dragen, dan gaat je slipje makkelijker uit terwijl je je kousen en gordeltje aan en om kan houden.
€60,00

aubade short jardin des delices

Aubade Jardin des Délices st. Tropez brief bij KANT Amsterdam.

Wat een prachtige zwarte luxe string van Aubade Jardin des Délices van Aubade, de opvolger van de Fleur de Pommier. De borduursels liggen mooi op de tule stof en de short staat geweldig met de prachtige achterkant. Combineer de Aubade Jardin des Délices short met een bijpassende bh in de vorm van een pushup bh, een balconnet bh of een driekwart bh. Natuurlijk is het helemaal geweldig met een bijpassende jarretelgordel. Succes verzekerd. Aubade, luxe lingerie om jezelf mee te verwennen.
€72,00