Lise Charmel bh Chrystal poesie
Lise Charmel bh Chrystal poesie Lise Charmel bh Chrystal poesie

Lise Charmel bh Chrystal poesie

€145,95

Opties

 In winkelmandje
Lise Charmel prachtige witte bh Crystal poesie van zeer rijk kant. Vaak wordt er ivoor kleurige lingerie aangeboden dus zijn we bij KANT blij dat er nu eens een echte witte prachtige serie van Lise Charmel is gekomen. Combineer de bh met een van de bijpassende broekjes en eventueel de jarretelgorde.

Artikel: ACH8534
  • Gratis verzenden vanaf € 150,00 in Nederland (<24 uur op werkdagen)  
  • Gratis verzenden vanaf € 150,00 binnen de Europese Unie
  • Gratis verzenden vanaf € 500,00 buiten de  Europese Unie
  • Item niet beschikbaar? Email: info@kantamsterdam.nl
  • Advies nodig? Bel 020-6630020, email of kom langs in onze winkel 
  • Luxe cadeauverpakking

Gerelateerde producten

Lise Charmel string chrystal p

Lise Charmel verrast ons met een prachtige witte lingerie serie de Crystal Poesie. Deze string ziet er zeer verfijnd uit. Combineer de Crystal Poesie string met een bijpassende bh en eventueel een romantische jarretelgordel.

​Artikel: ACH0034
€99,00

Lise Charmel bh Crystal p

Lise Charmel verrast ons met een prachtige witte lingerie serie de Crystal Poesie. De balconnet bh ziet er zeer verfijnd uit en heeft bij het onderpand een prachtig versiersel. De balconnet bh Crystal Poesie van Lise Charmel maakt je borsten mooi rond. De bh is niet voorgevormd. Combineer de Crystal Poesie bh balconnet met een bijpassende slip of string en eventueel een romantische jarretelgordel.

Artikel: ACH3034
€141,00

Lise Charmel bh Crystal p

Lise Charmel prachtige witte bh balconnet fitting Crystal poesie van zeer rijk kant. Vaak wordt er ivoor kleurige lingerie aangeboden dus zijn we bij KANT blij dat er nu eens een echte witte prachtige serie van Lise Charmel is gekomen. Combineer deze bh voor de vrouw met een iets vollere boezem met een van de bijpassende broekjes en eventueel de jarretelgordel.

Artikel: BCH2834
€138,95

Lise Charmel Short Chrystal p

Lise Charmel verrast ons met een prachtige witte lingerie serie de Crystal Poesie. Het is bijna uniek te noemen, een echt witte serie. De Crystal Poesie van Lise Charmel is van verfijnd kant. Deze short laat je benen en billen mooi uitkomen door het kant op de achterkant. Onder je kleding is de short niet te zien doordat deze geen zoom heeft. Combineer er een mooie bh bij en je ziet er uit om door een ringetje te halen.

Artikel: ACH0434
€106,50

Lise Charmel Slip Chrystal p

Lise Charmel verrast ons met een prachtige witte lingerie serie de Crystal Poesie. Het is bijna uniek te noemen, een echt witte serie. De Crystal Poesie van Lise Charmel is van verfijnd kant. Deze slip laat je benen mooi uitkomen door de smalle zijkanten. Je billen zijn bij deze crystal poesie slip bedekt met prachtig kant. Onder je kleding is de slip niet te zien doordat deze geen zoom heeft. Combineer er een mooie bh bij en je ziet er uit om door een ringetje te halen.

Artikel: ACH0734
€102,95