Lingerie

KANT Amsterdam heeft een brede collectie luxe lingerie en designer labels. Binnen lingerie kan je zoeken op artikelsoort, kleur en maat. Wil je opnieuw zoeken, klik dan op 'reset filter' in de rechter menu balk of ga via het KANT logo terug naar de homepage.

Zoek je graag per merk, klik dan op merkendetails om alle artikelen per merk te zien. Wil je graag kijken welke series we in huis hebben, klik dan in de rechter menubalk op het item Merken, kies het merk en vervolgens de serie.

Kan je niet precies vinden wat je zoekt, of heb je vragen, stuur ons dan een email met je vraag of kom langs in de winkel voor een persoonlijke kennismaking, fitting en advies.

 

Producten per pagina
Aubade rosessence string powb

Aubade rosessence string powb

Aubade Rosessence string van heerlijk zacht kant in het poederlauw HK26. Deze string is van glad kant en heeft haast geen naadjes waardoor deze overwegend seamless is. De poeder blauwe kleur van de Aubade Rosessence collectie wordt een ware hit deze zomer, daar zijn wij van overtuigt. 
Combineer jij deze string liever met de voorgevormde balconnet of de triangel plunge? Onder aan de pagina vindt je de linkjes naar alle poeder blauwe HK collectie items van Aubade.
€45,95
Aubade rosessence string powp

Aubade rosessence string powp

Met deze Aubade string Rosessence in het poeder roze maak jij jou zomerse Aubade setje helemaal af. Deze string uit de Rosessence serie HK26 is gemaakt van heerlijk zacht elastisch kant en tekent niet af onder je kleding. 
Benieuwd naar de andere items die we in het poeder roze hebben uit deze Aubade Rosessence serie?
Onder aan deze pagina vindt je de linkjes naar de andere artikelen waarmee jij jou setje compleet maakt. 
€45,95
Aubade short Rosessence pwdp

Aubade short Rosessence pwdp

Met deze Aubade short Rosessence in powder pink maak jij jou zomerse setje uit de Rosessence serie compleet. Deze Aubade short HK70 is gemaakt van heerlijk zacht elastisch kant en is vrijwel naadloos. 
Benieuwd naar de andere items die we in deze prachtige poeder roze kleur hebben uit de Aubade Rosessence collectie? Onder aan deze pagina vindt je de linkjes naar de andere atikelen.
 
€65,00
Empreinte short Agathe

Empreinte short Agathe

Empreinte short cobalt blauw Agathe combineer je mooi met de Empreinte bh Agathe. 02204
€70,95
Empreinte slip Agathe

Empreinte slip Agathe

Empreinte slip cobalt blauw Agathe combineer je mooi met de Empreinte bh Agathe. 03204
€61,50
Empreinte bh Agathe classique

Empreinte bh Agathe classique

De Empreinte bh Agathe cobalt hele cup hebben we in de G cup. De andere maten hebben een balconnet model. Dit model bedekt de borst en zit lekker stevig. Combineer er een mooie slip of short bij voor een totaal Empreinte gevoel. EM 07204
€125,00
Empreinte bh Agathe cobalt

Empreinte bh Agathe cobalt

De Empreinte bh Agathe cobalt balconnet model. Dit model ondersteunt de borste geweldig, plaatst ze mooi naar voren en maakt mooi smal. Combineer er een mooie slip of short bij voor een totaal Empreinte gevoel. EM08204
€124,95
Hanro midi brief moments

Hanro midi brief moments

Hanro midi brief moments nightshade paars 071480. Een heerlijk zachte slip met een kanten randje aan de bovenkant. Past perfect bij de Hanro soft cup bra moments nightshade.
€38,00
Hanro soft cup bra moments

Hanro soft cup bra moments

Hanro soft cup bh moments nightshade paars 071465. Een heerlijk zachte kanten bh zonder beugel. De bh vormt de borsten heel mooi ondanks dat er geen beugel in zit. Combineer de bh met 1 van de bijpassende Hanro moments slips.
€66,95
Aubade short Rosessence

Aubade short Rosessence

De topper van Aubade, de Aubade Rosessence short van heerlijk zacht kant nu in het licht blauw. Het model HK70, heeft glad kant en geen naadjes waardoor deze overwegend seamless is. De poeder blauwe kleur van de Aubade rosessence powder blue wordt een echte hit deze zomer. 
Combineer er een bijpassende bh bij uit dezelfde HK serie. 
€65,00
Aubade plunge triangle Rosesse

Aubade plunge triangle Rosesse

De topper van Aubade, de Aubade Rosessence triangel bh van heerlijk zacht kant nu in het licht blauw. Het model HK12, heeft glad kant en geen naadjes waardoor deze overwegend seamless is. Dit is de versie tot en met E cup. In de poeder kleurtjes blauw en roze wordt de grotere cup niet gemaakt helaas.
Deze plunge bh is ook geschikt voor dames met een minder volle boezem. Doordat het kant elastisch is, sluit de cup mooi aan zonder te plooien. 
De poeder blauwe kleur van de Aubade rosessence powder blue wordt een echte hit deze zomer. 
Combineer er een bijpassende short of string bij uit dezelfde HK serie. 
€95,00
Aubade plunge triangle Rosesse

Aubade plunge triangle Rosesse

Deze Aubade plunge triangel bh is een absolute topper HK12. Het elastische kant maakt dat dit plunge model een groot succes is en op diverse borsten prachtig staat. Met dit poeder roze kleurtje kun jij deze zomer elke lichte top aantrekken zonder dat je bh je hierin belemmert. 
Benieuwd naar de bijpassende string, short of het voorgevormde model? Onder aan deze pagina vind je alle linkjes naar de poeder roze HK collectie items die we hebben. 
€95,00
Aubade bh Rosessence powp

Aubade bh Rosessence powp

Deze Aubade bh Rosessence in voorgevormd balconnet model HK04, is uitermate geschikt voor onder lichte shirts. Het kant is heerlijk zacht en ook nog eens glad waardoor deze vrijwel niet zichtbaar is onder je shirts. Ben je benieuwd naar de bijpassende short, string of het triangel plunge model? 
Onder aan deze pagina vind je de linkjes naar alle poederroze items die we uit deze Aubade Rosessense serie hebben. 
€100,00
Aubade bh Rosessence powb

Aubade bh Rosessence powb

De topper van Aubade, de Aubade Rosessence van heerlijk zacht kant nu in het licht blauw. Het model HK04, de voorgevormde balconnet, heeft glad kant waardoor de bh prima onder een glad, printloos shirt kan. De poeder blauwe kleur van de Aubade rosessence powder blue wordt een echte hit deze zomer. 
Combineer er een bijpassende string of short bij uit dezelfde HK serie. 
 
€100,00
Cosabella bralette Savona curv

Cosabella bralette Savona curv

Voor dames met een vollere boezem is het vinden van een bralette nog niet zo gemakkelijk. Cosabella biedt echter het antwoord op de vraag in de zoektocht naar beugelloos. Deze Cosabella bralette Savona in zwart met een prachtig koperkleurig bloem motief is een absoluut snoepje. Naast dat deze bralette SAVON1382 een lust is voor het oog biedt deze bralette ook de juiste ondersteuning voor de dame met vollere boezem. 
Onder aan deze pagina vind je de linkjes naar de short en string waarmee je deze set compleet maakt.
€72,95
Cosabella bralette Savona curv

Cosabella bralette Savona curv

Voor dames met een vollere boezem is het vinden van een bralette nog niet zo gemakkelijk. Cosabella biedt echter het antwoord op de vraag in de zoektocht naar beugelloos. Deze Cosabella bralette Savona in ivoor wit met een prachtig glanzend roze bloem motief is een absoluut snoepje. Naast dat deze bralette SAVON1382 een lust is voor het oog biedt deze bralette ook de juiste ondersteuning voor de dame met vollere boezem. 
Onder aan deze pagina vind je de linkjes naar de short en string waarmee je deze set compleet maakt.
€72,95
Cosabella string Savona lr

Cosabella string Savona lr

Met deze Cosabella string van heerlijk zacht elastisch kant maak jij jou ivoor wit met roze bloem motief Savona setje compleet. (SAVON0322) Benieuwd naar welke items wij allemaal op voorraad hebben uit deze collectie in deze prachtige lichte kleuren? Onder aan de pagina vind je de linkjes.
€27,95
Cosabella hotpants savona lr

Cosabella hotpants savona lr

Met deze Cosabella short/ hotpants SAVON0723 Savona in ivoor wit met roze bloem motief maak jij jou beugelloze setje helemaal af. Toch liever een string of de bralette nog niet gezien? Onder aan deze pagina vind je de linkjes!
€33,95
Cosabella hotpants savona lr

Cosabella hotpants savona lr

Met deze van heerlijk zacht elastisch kant gemaakte Cosabella short (hotpants SAVON0723) maak je jouw beugelloze setje compleet. Deze short tekent niet af onder je kleding. De combinatie van zwart met het koperkleurige bloem motief geven deze short een romantische en warme look.
Benieuwd naar de string en de bralette? Onder aan de pagina vind je linkjes naar alle artikelen uit deze collectie.
€33,95
Cosabella slip high rise bikin

Cosabella slip high rise bikin

Ben jij opzoek naar een elegante taille slip? Dan hoef je niet meer verder te zoeken deze heerlijk zachte Cosabella slip high rise bikini in roze is naast elegant ook eens heerlijk zacht en elastisch. Daarbij komt als extra voordeel dat deze taille slip lijntjes ook verdoezeld waardoor deze een afkledend effect heeft.
Deze Cosabella slip high rise bikini (never0561) hebben we in naast in het roze ook in het ivoor wit en zwart. Ideaal dus om de basis van je ondergoedla mee aan te vullen.
€29,95
Aubade bralette Rosessence Noi

Aubade bralette Rosessence Noi

De topper van Aubade, de Aubade Rosessence beugelloze bh van heerlijk zacht kant. Het model HK10-02, heeft glad kant en een breed achterpand. Dit achterpand van de HK10-02 geeft veel steun aan de bh zonder beugel en tevens is het een prachtig gezicht. De bralette heeft verstelbare schouderbandjes en een mooi rozen kantpatroon.
Combineer de beugelloze bh van Aubade Rosessence met een bijpassende slip of string.
€99,00
Cosabella slip high rise bikin

Cosabella slip high rise bikin

Opzoek naar een elegante taille slip? Dan is deze Cosabella high rise bikini slip (never0561) mogelijk wat voor jou! Naast dat deze slip van heerlijk zacht en comfortabel kant is gemaakt heeft deze slip ook nog eens als plus punt dat deze afkleed doordat huidplooitjes worden verbloemd. Deze prachtige slip hebben we ook nog in het roze en zwart. Kortom een ideale taille slip als basis voor je ondergoedla.
€29,95
Prima Donna short Madison blue

Prima Donna short Madison blue

Met deze PrimaDonna Madison short 0560127 in de prachtige kleur blue bell, shop je jouw setje compleet. Het licht blauwe ruitje gecombineerd met het witte kant stralen een stukje Frankrijk uit. 

Toch liever de string en/of ook de bh's van deze PrimaDonna Madison collectie in blue bell bekijken? Scroll dan naar onder op deze pagina daar vind je alle linkjes naar de items die we nog op voorraad hebben. Veel shop plezier!
€46,90
Prima Donna string Madison blu

Prima Donna string Madison blu

Met deze Prima Donna Madison string 0662125 shop jij jou blue bell kleurige setje compleet. De combinatie van het blauwe ruitje met het witte kant geven een frisse en Franse look aan deze populaire collectie. 

Toch liever de short of wil je de hele collectie bekijken? Onder aan deze pagina vind je de linkjes naar alle items die wij op voorraad hebben van de Prima Donna Madison collectie in blue bell.
€41,90
Prima Donna bh Madison blue be

Prima Donna bh Madison blue be

Voor alle dames die van een longline houden: goed nieuws! PrimmaDonna heeft in de prachtige licht blauwe kleur (blue bell) de Madison bh 0262126 als longline uitgebracht! Het licht blauwe ruitje gecombineerd met het witte kant geven deze bh een Franse twist. 

Benieuwd naar de short en/of string? Of wil jij zien welk ander model bh wij op voorraad hebben van de Madison collectie in blue bell? Kijk dan onder aan deze pagina daar vind je alle linkjes. Veel shop plezier!
€103,00
Prima Donna bh Madison blue be

Prima Donna bh Madison blue be

PrimaDonna heeft de bekende en geliefde Madison bh 0162120/0162121 voor deze zomer in het licht blauw (blue bell) geproduceerd. Het bekende ruitje krijgt met dt frisse blauwe kleurtje in combinatie met het witte kant een echte Franse look. 

Benieuwd naar de items die jouw setje compleet maken? Of naar de andere bh die wij uit deze collectie op voorraad hebben? Kijk dan onder aan deze pagina daar vind je de linkjes naar de artikelen uit de Madison blue bell collectie. Veel shop plezier!
€92,90
Marie Jo bh Rosalia Luminoso

Marie Jo bh Rosalia Luminoso

Deze Marie Jo Rosalia (0102519) voorgevormde bh in de kleur luminoso straalt zomer uit. De fel roze/oranje kleurstelling brengen je helemaal in zomer sferen. Het bloemen patroon dat op deze bh geborduurd is loopt door op de bandjes. 
Wil jij je Marie Jo Rosalia setje compleet maken met de bijbehorende string of wil je toch liever een push up bh? Kijk dan onder aan de pagina daar vind je de items die we op voorraad hebben uit deze collectie. 
€97,90
Marie Jo string Rosalia Lumino

Marie Jo string Rosalia Lumino

Met deze Marie Jo string (0602510) Rosalia in de kleur luminoso maak je jouw zomerse Marie Jo set compleet. Want zeg nou eerlijk: deze collectie vraagt er toch om, om als set gedragen te worden?
De bloemen zijn op de slip geborduurd waardoor de dipete werking in het felle kleur gebruik nog beter uitkomt. Kun jij deze zomerse verleiding weerstaan?
De linkjes naar alle artikelen die wij op voorraad hebben uit de Marie Jo Rosalia collectie in luminoso vind je onder aan deze pagina. Veel shop plezier.
€50,50
Lise Charmel hemdje Splendeur

Lise Charmel hemdje Splendeur

Met dit zijden Lise Charmel hemdje uit de Splendeur Soie collectie ben jij gegarandeerd van zijde zachte dromen. Dit heerlijke zachte en glanzende Lise Charmel hemdje ALC4280 in het lichtblauw is staat prachtig op diverse huid tinten. In de zomer benadrukt deze zachte kleur extra de door zon gekuste huid en in de winter draagt ze bij aan het winterwonderland effect. De Lise Charmel Splendeur Soie collectie is gemaakt van zijde en zoals je kunt zien is dit hemdje prachtig afgewerkt met licht blauw kant. De zijde bandjes zijn verstelbaar. En met het bijpassende shortje , waarvan je de link onder aan deze pagina vind ben jij de koningin van de nacht- en loungewear. 
€133,95
Marie Jo string Martin

Marie Jo string Martin

Met deze Marie Jo string uit de Martin collectie in de kleur summer glow maak je jouw nieuwe Marie Jo setje helemaal compleet. De Marie Jo Martin collectie heeft een sportieve en speelse touch door het detail op het tule dat deze serie uniek maakt. Daarnaast is deze collectie in de kleur summer glow uitermaten geschikt als basis set voor onder lichte kleding. Het tule detail komt bij deze string (L'aventure 0622010) terug aan de zijkant. De bandjes zijn niet te smal en daardoor is de kans dat deze string in de heupen aftekend zeer klein. 
Benieuwd naar alle items die wij op voorraad hebben van deze Marie Jo Martin collectie in de kleur summer glow? Kijk dan onder aan deze pagina daar vind je de linkjes naar de andere artikelen. 
€36,90
Marie Jo bh Martin L'aventure

Marie Jo bh Martin L'aventure

Deze  Marie Jo bh uit de Martin collectie (L'aventure 0122017) in de zogenaamde summer glow kleur is uitermaten geschikt als t-shirt bh. Deze bh heeft een sportieve en speelse look door het werkje op het tule dat ook aan de achterkant terug komt. Wat deze bh nog geliefder maakt is de mogelijkheid om de bandjes te kruisen aan de achterkant. Zo kan deze bh onder diverse tops gedragen worden zonder dat de bandjes teveel in het oog springen. 
Je shopt je Marie Jo Martin setje in de kleur summer glow compleet met de bijpassende short of string. De linkjes naar alle items die wij van deze Marie Jo Martin collectie op voorraad hebben vind je onder aan deze pagina. 
€82,90
Marie Jo short Martin

Marie Jo short Martin

Met deze short uit de Marie Jo Martin collectie in summer glow maak jij jou setje af. De Marie Jo Martin collectie heeft een sportieve en speelse touch door het werkje op het tule dat in alle items uit deze collectie terug komt. Deze Marie Jo Martin short in de kleur summer glow (L'aventure 0522012) is een prachtig basis item wat je onder elk kledingstuk kunt dragen.
Benieuwd naar de andere items die wij op voorraad hebben van de Marie Jo Martin collectie? Onder aan deze pagina vind je de linkjes naar alle items die we hebben in summer glow. 
€41,90
Lise Charmel string Splendeur

Lise Charmel string Splendeur

Met deze prachtige ijs blauwe Lise Charmel string (ACC0080) uit de Splendeur Soie collectie maak je jouw setje helemaal af. De ijs blauwe kleur staat prachtig op de huid en is eigenlijk seizoenloos wat ons betreft. Deze slip is gemaakt van prachtig zijde met borduursel in wit, grijs en licht blauw garen, gecombineerd met heerlijke zachte tule. 

Benieuwd naar de andere items die wij op voorraad hebben uit de Lise Charmel Splendeur Soie collectie in ijs blauw? Kijk dan onder aan deze pagina, daar vind je alle linkjes. 
€100,50
Lise Charmel bh Splendeur soie

Lise Charmel bh Splendeur soie

Deze Lise Charmel bh Splendeur Soie (ACC8580) is pure luxe voor op de huid. Lise Charmel komt na het succes van de eerdere Splendeur Soie collectie nu met een ijs blauwe kleur, die eigenlijk seizoenloos is. De bh is gemaakt van zijde en versierd met een prachtig borduursel in wit, grijs en licht blauw. De bandjes zijn super elegant en het borduursel loopt iook door op het achterpand, waar bij de sluiting nog wat zijde verwerkt is. Deze collectie is een absolute snoepjes collectie binnen ons aanbod.

Je maakt jou Lise Charmel Splendeur Soie setje in ijsblauw helemaal af met een bijpassende string of slip. Benieuwd naar deze items? Kijk dan onder aan deze pagina daar vind je onze voorraad van deze prachtige collectie.
€146,50
Lise Charmel string sexy Splen

Lise Charmel string sexy Splen

Deze Lise Charmel string sexy Splendeur Soie (ACC0580) in ijs blauw is absoluut een snoepje! Ben je al Lise Charmel fan of kenner dat weet je waarscheinlijk dat Lise Charmel in bijna elke collectie twee soorten strings heeft. De string sexy is het kleinste stringetje. Dit is terug te zien in de bandjes. 
De Lise Charmel string sexy uit de Splendeur Soie collectie is gemaakt van prachtig ijs blauw zijde in combinatie met heerlijke zachte tule en versierd met wit, grijs en licht blauw borduursel. Hou je van mooie lingerie? Dan is deze serie er zeker eentje om met aandacht te bekijken, passen en aan te schaffen.

Benieuwd naar de andere items die wij op voorraad hebben uit de Lise Charmel Splendeur Soie collectie in het ijs blauw? Kijk dan onder aan deze pagina voor de linkjes.
€91,50
Producten per pagina

Lingerie Bestsellers

Aubade short a l Amour

Aubade short a l Amour

Aubade short a l'Amour collectie winter 2016 maar ook een blijver bij KANT Amsterdam.

Aubade noemt de short van de à l'Amour een st. Tropez brief. Het blijft dezelfde mooie short. De serie a l'Amour is de nieuwste Aubade serie met een nieuw type bh. Deze short laat de billen mooi uitkomen. Het kant van de st. Tropez brief is heerlijk zacht. Bij deze short hoort natuurlijk ook een mooie bijpassende bh. Je hebt alle keus om voor jezelf of een ander een mooi verleidingssetje uit te zoeken. Wij bij KANT Amsterdam helpen je er graag bij. 
€71,95