KANT komt bij je thuisKANT Amsterdam komt bij je thuis
Woon je in Amsterdam of het Gooi? Na een gesprek met ons, kunnen we de bestelling bij je langs brengen. Kan je niet in de winkel komen of kom je liever ook niet op afspraak, bel ons dan op 06 1913 0581 of 020 663 0020, van 09.00 tot 18.00 uur of mail ons op info@kantamsterdam.nl met je wensen.

We kunnen je via Facetime de collectie laten zien en zelf voor je showen via een filmpje of doen het voor je op de paspop. Zo komt KANT dichterbij. We sturen je een "tikkie" en plannen een afspraak in om de artikelen bij je langs te brengen. We kunnen dan bij je thuis wachten totdat je alles gepast hebt. En wat je uiteindelijk niet neemt, nemen we weer mee terug.

KANT op MAAT: artikelen op zicht
Ben je al klant van KANT en staan je gegevens in de computer dan kan je de artikelen "op zicht" krijgen en sturen we achteraf een "Tikkie". In overleg met jou maken we een pakket met artikelen die bij jou passen. Een pakket OP MAAT dus. Bel ons of mail ons voor jouw KANT pakket op MAAT. Ook leuk als je jarig bent!

KANT op afspraak - in de winkel
Vanaf 10.00 tot 18.00 kan je bij KANT op afspraak komen of eventueel op een tijdstip naar wens. Nog nooit was er zoveel aandacht voor jou alleen. Voorwaarde is wel dat je je goed gezond en happy voelt. Achteraf een hand of knuffel geven omdat je zo blij bent met je aankoop laten we nu even achterwege. Maak telefonisch een afspraak of stem met ons af per mail