KANT Amsterdam en het Coronavirus

KANT op afspraak - in de winkel
Vanaf 10.00 tot 18.00 kan je bij KANT op afspraak komen of eventueel op een tijdstip naar wens. Nog nooit was er zoveel aandacht voor jou alleen. Voorwaarde is wel dat je je goed gezond en happy voelt. Achteraf een hand of knuffel geven omdat je zo blij bent met je aankoop laten we nu even achterwege. Maak telefonisch een afspraak of stem met ons af per mail.

KANT geeft je korting in de webwinkel
De komende tijd krijg je 10% korting op aanschaffen die je in de webwinkel doet.
Dit in verband met het Corona virus. De actie loopt tot en met 6 april 2020.

Gebruik daarvoor de kortingscode KANTCORONA en vul deze in bij de kassa, als je de betaling in de webwinkel doet. De kortingscode is van toepassing bij een besteding van minimaal €100.

KANT Amsterdam komt bij je thuis
Woon je in Amsterdam of het Gooi? Na een gesprek met ons, kunnen we de bestelling bij je langs brengen. Als je niet in de winkel kunt komen of liever niet wilt langskomen (op afspraak), bel ons dan op 06 - 1913 0581 of 020 - 663 0020, van 09.00 tot 18.00 uur) of mail ons op info@kantamsterdam.nl met je wensen. We kunnen je via Facetime de collectie laten zien en zelf voor je showen via een filmpje of we doen een item voor je op de paspop. Zo komt KANT dichterbij. We plannen een afspraak in om de artikelen bij je langs te brengen. We kunnen dan bij je thuis wachten totdat je alles gepast hebt en wat je uiteindelijk niet neemt, nemen we weer mee terug. Betalen doe je ter plekke via een 'tikkie'.

KANT op MAAT: artikelen op zicht
Ben je klant van KANT en staan je gegevens in de computer dan kan je de artikelen "op zicht" krijgen en sturen we achteraf een "Tikkie". In overleg met jou stellen we een persoonlijk pakket samen met artikelen die bij jou passen. Een pakket op MAAT dus. Bel ons of mail ons voor jouw KANT pakket op MAAT. Ook leuk als je jarig bent!

Korting op kadobonnen
Ook kan je kadobonnen aanschaffen in de periode van het Coronavirus. Die kan je weer inwisselen in de winkel of in de webshop. Mail of bel ons en bestel de kadobon via onze webshop. Je krijgt 10% korting op de aanschaf. Wil je via de webwinkel kopen, dan verrekenen we de korting op de kadobon met een 'tikkie'. Dus even bellen me ons, een email sturen  of je naam en 06-nummer achterlaten bij je webshop bestelling. Voorbeeld waarde:
€150, je betaalt €135
€200, je betaalt €180
€250, je betaalt €225 et cet