KANT Amsterdam en het Coronavirus

KANT is open op afspraak

Het zijn rare tijden. Gelukkig mogen we weer open op afspraak. Zo'n Private Shopping moment is echt even aandacht voor jou alleen of met je partner/vriend of vriendin. We hebben een ruime winkel van 110m2 met achterin een zitje voor degene die met jou een huishouden vormt. We mogen 2 klanten tegelijkertijd ontvangen. Voor iedere klant reserveren we een uur. Wanneer je voor lingerie èn badmode komt, kunnen we een langere tijd reserveren. 
Voorwaarde is wel dat je je goed gezond en happy voelt. Achteraf een hand of knuffel geven omdat je zo blij bent met je aankoop laten we nu even achterwege. 

Maak een afspraak om de winkel te bezoeken via info@kantamsterdam.nl, 020-6630020. De mail lees ik iedere dag, op bijna ieder moment. De telefoon nemen we vaak niet op als er klanten zijn. Maar beide mag, graag zelfs! We zijn blij met je afspraak.
Vertel me jouw wensen en aan de hand van je wensen bepalen we hoe lang je afspraak gaat duren. Want bij KANT Amsterdam nemen we de tijd voor je. Vroeger al, en nu nog meer aangezien er geen "spontane" klanten binnen mogen komen.

We zien je graag in onze winkel. Groetjes, Desiré en Alexandra. P.S. vergeet je mondkapje niet!
 

KANT Amsterdam komt bij je thuis

Woon je in Amsterdam of het Gooi? Na een gesprek met ons, kunnen we de bestelling bij je langs brengen. Als je niet in de winkel kunt komen of liever niet wilt langskomen (op afspraak), bel ons dan op 06 - 1913 0581 of 020 - 663 0020, van 09.00 tot 18.00 uur) of mail ons op info@kantamsterdam.nl met je wensen. We kunnen je via Facetime de collectie laten zien en zelf voor je showen via een filmpje of we doen een item voor je op de paspop. Zo komt KANT dichterbij. We plannen een afspraak in om de artikelen bij je langs te brengen. We kunnen dan bij je thuis wachten totdat je alles gepast hebt en wat je uiteindelijk niet neemt, nemen we weer mee terug. Betalen doe je ter plekke via een 'tikkie'.

KANT op MAAT: artikelen op zicht

Ben je klant van KANT en staan je gegevens in de computer dan kan je de artikelen "op zicht" krijgen en sturen we achteraf een "Tikkie". In overleg met jou stellen we een persoonlijk pakket samen met artikelen die bij jou passen. Een pakket op MAAT dus. Bel ons of mail ons voor jouw KANT pakket op MAAT. Ook leuk als je jarig bent!