De Winkel

KANT IS OP HEMELVAARTSDAG GESLOTEN!

Waarom KANT Amsterdam?

Kortom, voor passie, schoonheid en de mooiste lingerie.

Bij KANT Amsterdam kan je terecht voor:

  • De meest exclusieve lingerie merken
  • Persoonlijk aandacht en advies
  • De hoogste kwaliteit stoffen
  • Mode voor iedere maat
  • Ook voor nachtmode, badmode (badpakken, bikini’s en accessoires) en beenmode

KANT Amsterdam staat voor passie, schoonheid en de hoogste kwaliteit lingerie. Kortom, de essentiële ingrediënten om jou als vrouw te doen schijnen in je kracht. Vanaf het moment dat je de winkel binnen treedt, voel je je omgeven door warmte en krijg je alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt. KANT Amsterdam nodigt je uit.

Voor ieder moment, gevoel of gelegenheid vind je bij KANT Amsterdam iets bijzonders en passends. De juiste lingerie heeft namelijk de kracht om je bij iedere ervaring optimaal te voelen. Heb je een belangrijke vergadering, dan trek je een sexy setje aan en ga je vervolgens vol zelfvertrouwen het gesprek in. Wil je lekker luieren op de bank, doe je een mooi negligé aan en nestel je jezelf met een boek en mooi glas in de kussens.

KANT Amsterdam is de toegangspoort naar deze momenten en het bijbehorende vrouwelijke gevoel.

Bij KANT kan je jezelf opnieuw ontdekken. Met deze lingerie bepaal jij zelf hoe jij je wilt voelen. In de XL paskamers met de juiste verlichting kan jij voor jezelf zien wat lingerie met en voor je doet. Misschien probeer je een nieuw setje en ervaar je een heel nieuw gevoel! Wij verwelkomen je graag, en de deuren staan open. Het is namelijk een ervaring en een ontdekking om bij KANT binnen te zijn.

De bovenstaande tekst is geschreven vanuit de oorspronkelijke vooruitstrevende geest van KANT. In 2009 werd de droom van een eigenzinnige lingeriewinkel in Amsterdam verwezenlijkt. Onze collectie bestaat uit prachtig ontworpen lingerie, badmode, beenmode, nachtmode en erotische accessoires. Nog steeds leeft de geest van de tekst in onze winkel die we trots aan jou presenteren.  

Momenteel zijn we verder, en exploreren we de veelzijdige en unieke momenten in de ervaring van het vrouw zijn. Hierover kan je alles zien en lezen via onze Social Media kanalen en de nieuwsbrief

Nog niet aangemeld? Mis niets en schrijf je nu in om op de hoogte te blijven.

Na bijna tien jaar is onze lingeriewinkel KANT Amsterdam meer toonaangevend, vernieuwend en uitdagend dan ooit. Bij KANT Amsterdam voeren we een badmode, beenmode, nachtmode en lingerie collectie die niet alleen gangbaar, maar juist ook exclusief is. Op de meest hippe beurzen in Parijs en Florence wordt inspiratie opgedaan om jou altijd het beste van de lingerie aan te kunnen bieden. Miami staat als volgende op de planning.

Omdat we onze lingerie en badmode collectie continu verbreden, heeft KANT een scherpe blik ontwikkeld, gekenmerkt door expertise en gevoel voor stijl. Zo presenteren wij altijd de mooiste stoffen en meest authentieke ontwerpen in de winkel. Voor ieder type lichaam heeft KANT iets bijzonders wat je nergens anders tegenkomt. Uiteraard heeft KANT alleen de beste lingerie merken in huis, ook exclusieve merken waar je misschien nog nooit eerder van hebt gehoord.

Het is onze missie om je voor te stellen aan een andere, prachtige KANT van jezelf aan de hand van onze topmerken. In onze lingeriewinkel aan de Middenweg te Amsterdam helpen we je graag met al je wensen en voorkeuren. Wil je eerlijk advies, een warme benadering en een ontspannen sfeer? Of ben je onzeker en vind je lingerie shoppen maar niks? Wellicht heb je een nieuwe partner en wil je hem verwennen? Of ben je een man en wil je juist jouw partner verrassen met een prachtige set lingerie, badmode of nachtmode? KANT helpt je altijd graag met liefde en persoonlijke aandacht. Zo wensen wij immers zelf ook geholpen te worden.

Veelgestelde vragen:

Welke lingerie merken biedt KANT Amsterdam?

Onze collectie hoogwaardige lingerie kent de volgende merken: Lise Charmel, Chantal Thomass, Marie Jo, Andres Sarda, Ritratti, Aubade, I.D.Sarrieri, Millesia, Dita von Teese, Bordelle, Empreinte, Primadonna, Wacoal, Hanro, Wolford, Maison Close en Something Wicked.

Welke merken badmode, bikini’s en badpakken heeft KANT Amsterdam?

Aubade, Lise Charmel, Jets, Melissa Odabash, Gottex, Pain de Sucre, Luli Fama, Andres Sarda, Marie Jo, Lenny Niemeyer, Raffaela d’Angelo, DnuD, Roidal, Rinikini, Freya, Fantasie, Seafolly, Antigel, Calarena en Margherita Mazzei.

Welke merken beenmode voert KANT lingerie speciaalzaak?

Wij voeren exclusief beenmode van het merk Wolford. Dat komt omdat Wolford de mooiste en hoogste kwaliteit panty’s en kousen levert. En bij KANT Amsterdam bieden wij niet minder dan het allerbeste.

Kunnen we bij jullie lingeriewinkel op afspraak langskomen?

Een afspraak maken is niet echt nodig. Wij helpen iedereen altijd zeer uitgebreid en met aandacht. Wil je een keer privé shoppen of met meerdere geïnteresseerden tegelijk langskomen, dan kan je ons een mail sturen.

Zijn jullie ook op zondag open?

Nee, wij zijn niet op zondag open. Van maandag tot en met zaterdag staat KANT echter altijd voor je klaar. Maar niet getreurd! Onze webshop is namelijk wél 24 uur per dag online beschikbaar, zo kan je ook op de zondag een bestelling plaatsen.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij de winkel?

Jazeker, bij ons zijn er parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Tevens zitten we dichtbij een grote supermarkt waar je ook makkelijk je auto kunt parkeren.

Tot ziens aan de Middenweg 50.  Openingstijden: maandag 12-18 uur, dinsdag-zaterdag 10-18 uur


Meer over Alexandra Worm