Pain de Sucre bikinitop diva Pain de Sucre bikinitop diva Pain de Sucre bikinitop diva Pain de Sucre bikinitop diva
Pain de Sucre bikinitop diva

Pain de Sucre bikinitop diva

€90,00

Opties

 In winkelmandje
Met deze Pain de Sucre bikinitop Diva mo 61 (sg613840) in mimosa (geel) kan het niet anders als een fantastisch zomer seizoen worden. Deze bikinitop is een klassiek halter model met aan de halterbandjes een kleine zilvere versiering die er ook af kan worden gehaald. Deze padded top heeft een vaste push up waardoor je borsen nog ronder lijken. Je maakt jouw gele bikini helemaal af met het Pain de Sucre Diva bikinibroekje in dezelfde kleur geel. Onder aan deze pagina vind je de link naar de bikinislip.

LET OP!!! Wij honoreren geen verkoop van enkel een bikinitop of bikinislip. Bikini's dienen als set aangekocht te worden.
Bij twijfel over de maat adviseren we je altijd eerst contact met ons op te nemen voor je de bestelling plaatst of om gezellig langs te komen in de winkel om te passen. Wij helpen je graag!
  • Gratis verzenden vanaf € 150,00 in Nederland (<24 uur op werkdagen)  
  • Gratis verzenden vanaf € 150,00 binnen de Europese Unie
  • Gratis verzenden vanaf € 500,00 buiten de  Europese Unie
  • Item niet beschikbaar? Email: info@kantamsterdam.nl
  • Advies nodig? Bel 020-6630020, email of kom langs in onze winkel 
  • Luxe cadeauverpakking

Gerelateerde producten

Pain de Sucre bikinislip Diva

Deze prachtige mimosa (geel) kleurige bikinislip van Pan de Sucre (m0613840) maakt jou gele bikini helemaal af. Geel is helemaal hot en happening dit seizoen. En geel is natuurlijk de kleur van de zon. Kortom met deze bikini haal je de zomer helemaal in huis.
Je shopt de bijpassende bikinitop door onder aan deze pagina op de link te klikken.

LET OP!!! Wij honoreren geen verkoop van enkel een bikinitop of bikinislip. Bikini's dienen als set aangekocht te worden.
€60,00