Pain de Sucre bikinitop Donia Pain de Sucre bikinitop Donia
Pain de Sucre bikinitop Donia

Pain de Sucre bikinitop Donia

€85,00

Opties

 In winkelmandje
Pain de Sucre bikinitop Donia kaki groen halter bij KANT Amsterdam.

De Donia bikinitop van Pain de Sucre is de opvolger van de Diva bikinitop. In de Donia bikinitop zitten uitneembare vullingen. Echter met de vullingen krijg je een ontzettend mooi decollete. Combineer deze Donia bikinitop in kaki met een bijpassende slip.

Bij KANT Amsterdam verkopen we geen losse bikinislips en tops. Je dient bij je bikinislip ook een bikinitop te bestellen (en anders om) van dezelfde kleur.
  • Gratis verzenden vanaf € 75,00 in Nederland (<24 uur op werkdagen)  
  • Gratis verzenden vanaf € 150,00 binnen de Europese Unie
  • Gratis verzenden vanaf € 500,00 buiten de  Europese Unie
  • Item niet beschikbaar? Email: webshop@kant-lingerie.nl
  • Advies nodig? Bel 020-6630020, email of kom langs in onze winkel 
  • Luxe cadeauverpakking

Gerelateerde producten

Pain de Sucre bikinislip Onyx

Pain de Sucre bikinislip Onyx met strikjes klein model in kaki bij KANT Amsterdam.

De Pain de Sucre badmode collectie is bij KANT ieder jaar een van de topmerken. De bikini's staan prachtig, hebben een goede pasvorm en je voelt je er mooi in. Dit jaar hebben we ook het kleinere strikjesbroekje ingekocht. De Onyx is een lekker pittig broekje die bij iedere bikinitop in de kleur kaki gecombineerd kan worden.

Bij KANT Amsterdam verkopen we geen losse bikinislips en tops. Je dient bij je bikinislip ook een bikinitop te bestellen van dezelfde kleur.
€55,00

Pain de Sucre bikinislip Diva

Pain de Sucre bikinislip Diva kleur kaki bij KANT Amsterdam. 

Bij KANT houden we van smalle, kleine broekjes. Hoe meer huid je ziet, des te slanker je lijkt. Het diva broekje van pain de sucre zit al jaren in de collectie en we maken er veel klanten blij mee. Combineer deze pain de Sucre bikinislip diva met een bijpassende kaki top en je kan de stranden en zwembaden onveilig gaan maken.

Bij KANT Amsterdam verkopen we geen losse bikinislips en tops. Je dient bij je bikinislip ook een bikinitop te bestellen (en anders om) van dezelfde kleur.
€55,00