Badmode Empreinte

Empreinte badmode is net zo geweldig als de lingerie van Empreinte. Als jij een wat vollere boezem hebt en je wil met een exclusieve bikini aan het strand zitten of bij het zwembad dan is een bikini van Empreinte wat voor jou. De pasvorm is geweldig en bij KANT hebben we een mooie selectie van series voor je aangekocht. Wil je meer weten van de Empreinte badmode dan shop je hier online of je komt bij ons langs aan de Middenweg in Amsterdam. 

Met een mooi badpak of bikini waan jij je de prinses van het strand en de nimf van de zee. En met een perfecte accessoire of prachtig strandjurkje, flaneer jij langs de boulevard en ben je verzekerd van bewonderdende blikken. Van mooie badmode wordt je blij!

KANT Amsterdam heeft een zeer uitgebreide collectie badmode. We hebben de merken Rafaella D'Angelo, Lise Charmel, Antigel, Huit, Je Suis, Empreinte, Aubade, Jets, Freya, Fantasie, Roidal, Pain de Sucre, Gottex, PrimaDonna and Agogo. Het gehele jaar door hebben we een breed en gevarieerd assortiment bikini's, badpakken en accessories voor aan het strand of bij het zwembad.

In badmode hebben we de maten 36 to 44, cupmaten A to G, uni's, fashion items, brazilian bikinis en meer.  In de KANT Amsterdam webshop en winkel kan jij altijd de juiste badmode outfit vinden. Of het nu voor Ibiza is, het zwembad of een cruise, we hebben het voor jou in huis.
Er staan geen producten in deze categorie.